Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον STENTOR και τα άλλα παιδιά...

Από StP μόνο αυτό μου έμεινε, δεν βρήκα χρόνο να βγω έξω να ψάξω για αγορά..
Τα σημάδια από κόλλα είναι πολύ παλιά προσπάθεια με φίλτρα να κόψω την σκόνη που γ@μούσε τα όργανα..
Αλλά δεν τα άφησα ούτε 2 μέρες γιατί η θερμοκρασία που σήκωνε ο ενισχυτής με τρόμαξε..

IMG_20260907_210946.jpg

Μπήκε πάνω από το τροφοδοτικό για να έρθει σε (ήπια) επαφή με κάτι υλικά που έβαλα στους πυκνωτές των 15.000μF

IMG_20260907_211103.jpg

Αφρώδες αυτοκόλλητο , λάστιχο στην μέση και κάτι σαν τσόχα από πάνω.

Στην φωτογραφία δεν φαίνεται καλά το ύψος των υλικών, έρχονται όμως σε επαφή με το StP στο καπάκι.

Το πίσω πάνελ με τα XLR που εξέχουν:

IMG_20260907_212434.jpg

IMG_20260907_212500.jpg

Φυσικά μπορούσα να κάνω τα XLR να στηριχτούν σε 4 αποστάτες και βίδες, αλλά βαρέθηκα...
Άλλωστε είναι πολύ γερά και έτσι.. με ασφάλειες εσωτερικά και όχι σκέτα παξιμάδια με ροδέλες.

Το καθαρό βάρος του ενισχυτή ξεπερνάει λίγο τα 20 κιλά, το είχα καταλάβει εδώ και χρόνια.. δεν έχω προσθέσει κάτι αξιόλογο σε βάρος εγώ,

IMG_20260907_212800.jpg

μακάρι να ήμουν σε θέση να σηκώνω μεγάλα βάρη και θα του τράβαγα μια μετατροπή τύπου eversolo A6 που θα πήγαινε σύννεφο....

up to 45w = μέχρι τα 45w σε τάξη Α ...

Μα το πιστεύεις ;;;;
Τον είδες τον ενισχυτή μέχρι την τελευταία του κωλοτρυπίδ@ στις φωτογραφίες μου...

Και τα 800VA στον Μ/Σ ψέματα είναι !
Κάπου στα παλιά ποστ τον έχω φωτογραφία βγαλμένο και στο ταμπελάκι λέει καθαρά 700VA

Αυτοί βάζουν μέσα και τον μικρό που τροφοδοτεί τις έξτρα μ@λ@κίες που είναι άλλα 100VA :LOL:
Τι να πιστέψω? απλά δείχνω τι γράφουμε..
Η τάξη Α είναι δύσκολη υπόθεση..
Δεν είναι μονο θέμα Μ/Σ
Θέλει ανθεκτικά εξαρτήματα, ταιριασμένα
τρανσιστορ, ψύκτρες έξω και πολύ πολύ ευαίσθητα ηχεία.
Επειδή είδα τις πλακέτες γι'αυτό πρότεινα το
συντηρητικό ρεύμα ηρεμίας

• Like
Reactions: vlad66
Τι να πιστέψω? απλά δείχνω τι γράφουμε..
Η τάξη Α είναι δύσκολη υπόθεση..
Δεν είναι μονο θέμα Μ/Σ
Θέλει ανθεκτικά εξαρτήματα, ταιριασμένα
τρανσιστορ, ψύκτρες έξω και πολύ πολύ ευαίσθητα ηχεία.
Επειδή είδα τις πλακέτες γι'αυτό πρότεινα το
συντηρητικό ρεύμα ηρεμίας

Πολύ καλό σε ηχητική απόδοση και το συντηρητικό ρεύμα ηρεμίας.. θα μπορούσα άνετα να "ζήσω" και με αυτό.

Τώρα διέκοψα την ακρόαση , έπρεπε να φύγω για δουλειά.. πρόλαβα να δω όμως την θερμοκρασία στις ψύκτρες.. 47 βαθμούς η αριστερή, 49 η δεξιά

Δεν θα έπρεπε να έχουν διαφορά, αλλά ίσως φταίει ο ανεμιστήρας που με την περιστροφική του κίνηση "χτυπάει" καλύτερα την αριστερή πλευρά του ενισχυτή πριν φτάσει σε μας ..

'Ισως αυτή να είναι η λειτουργία του από δω και πέρα.. τον χειμώνα θα φανεί καλύτερα .

Το σίγουρο είναι ότι άξιζε ο κόπος για το σέρβις.