AUDIOLYTIC
AVClub Fanatic
- 13 August 2010
- 11,139

Γιατί μπαίνει σε προστασία; Από το iec;Τώρα έχω να λύσω άλλο πρόβλημα.
Το iec που είχα επισκευάσει πριν πολλά χρόνια έσπασε και προσπάθησα ξανά.. μάλλον δεν τα κατάφερα, άστε που δεν βλέπεται τώρα...
Είναι πολύ δύσκολο να βρεθεί στην εδώ αγορά τώρα που οι περισσότεροι είναι σε διακοπές.
Στο θέμα της αντίστασης θα πάω από τον Φανό και θα πάρω μεγαλύτερη από 2w όπως λέει ο Ηχοδαίμονας και μετά βλέπουμε τι έφταιξε που ο ενισχυτής μπήκε κανονικά σε standby, άναψε, γύρισε πάλι σε standby και μετά σε protect μετά από λίγα δευτερόλεπτα.
View attachment 275638
Τώρα δεν ανάβει καθόλου (με την κεντρική ασφάλεια των 8Α στο iec να είναι οκ) .
Αν δεν αλλάξω το iec δουλειά δεν μπορεί να γίνει..
Μπορεί..Γιατί μπαίνει σε προστασία; Από το iec;

Μην είσαι τόσο σίγουρος για το iecΚάτι άλλο συμβαίνει και σίγουρα δεν φταει το iec
Κάνε έναν έλεγχο σε ότι πειράξες γιατί κάπου εκεί θα βρεις το λάθος
Λίγο δύσκολο να μπαίνει σε προστασία από το iec..Μπορεί..
Μη σου δειξω πως το έκανα, ντρέπομαι...
Το βρήκα στο ali και πήρα 10 κομμάτια.
Χρωστάω 1 στον συνεργάτη του switch evo2 που μου έδωσε ένα δικό και τα υπόλοιπα για όπου χρειαστούν.
View attachment 275639
25,52€ το σύνολο, ελπίζω να έρθουν σύντομα για να δω τι πήγε στραβά...
Μπορεί να κάνει κάποια σύνδεση λάθος σε κάποιο τμήμα.. μιλάμε για πολλές καλωδιοταινίες με κονέκτορες όχι αστεία...
Σενάριο να έβαλα κάποια Schottky ή κάποιον πυκνωτή ανάποδα δεν παίζει, τσέκαρα πολλές φορές την πολιτική του κάθε εξαρτήματος πριν το κολλήσω.
Σενάριο να μην κάνουν οι Schottky σε κάποιο τμήμα αντί των απλών 4004 , δεν ξέρω, οι πιο έμπειροι ας πούνε αν υπάρχει τέτοια περίπτωση...
Δεν έχεις ένα απλό iec να κάνεις δοκιμή; Να δεις αν φταίει αυτό;Μην είσαι τόσο σίγουρος για το iec
Όταν βάλω το νέο θα κάνω τον έλεγχο, τώρα είναι σχεδόν αδύνατο
Δεν έχεις ένα απλό iec να κάνεις δοκιμή; Να δεις αν φταίει αυτό;
(Που δεν νομίζω να φταίει αυτό)

Περισσότερα ohm περισσότερο σύρμα, περισσότερα watt, μεγαλύτερο μέγεθος γενικά..Και όμως η 1ΚΩ είναι στα 2w , τουλάχιστον έτσι λέει το stand με τις αντιστάσεις στον Φανό.
Προσέξτε την από πάνω της στα 4,6ΚΩ που πάλι είναι στα 2w
Και από πάνω της το τουβλάκι των 5w (1ΚΩ) που θα μπει στη θέση αυτής των 2w ..
View attachment 275651
Τουλάχιστον τώρα ξέρω ότι δεν φταίει η αντίσταση για τα νούμερα που κάνει ο ενισχυτής

We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.