Όποιος διαφωνεί με τις άνευ επιχειρημάτων κραυγές ορισμένων, είναι αυτόματα και δικηγόρος της nova;
Πολλά αρνητικά μπορεί να πει κανείς για τη nova και έχω γράψει και εγώ αρκετά. Αλλά δε μπορώ να δεχτώ την κραυγή του καθενός χωρίς να τη σχολιάζω.
Τελικά κύριε malakudi μάλλον είστε θεματοφύλακας των πάντων και κυρίως έχετε βγάλει το απόλυτο συμπέρασμα ότι έχετε πάντα.. δίκαιο… για όλα… όλοι
οι υπόλοιποι δεν καταθέτουν την γνώμη τους αλλά…. απλά κραυγάζουν…
Τις υπηρεσίες πρέπει να τις χρεώνεις ίδια σε όλους. Δε χρεώνεις ανάλογα με την οικονομική επιφάνεια αυτού που αγοράζει την υπηρεσία σου. Όταν αυτό το καταλάβετε στο μυαλό σας, τότε ίσως κάνουμε μία σοβαρή συζήτηση.
Μάλλον ζείτε κάπου… αλλού. Αφού σας αρέσουν τα παραδείγματα θα σας αναφέρω μερικά δικά μου...
- Διάφορες κοινωνικές ομάδες (πολύτεκνοι, ανάπηροι κλπ)
απολαμβάνουν ειδικών προνομίων από το Κράτος αφενός (μειωμένοι φόροι, αδασμολόγητα αυτοκίνητα κλπ) και από ιδιωτικές εταιρίες αφετέρου (ΚΤΕΛ, πλοία κλπ) γιατί αυτό είναι το σωστό….
(ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Το κράτος & οι λοιπές εταιρίες διαφοροποιούν τα περιθώρια κέρδους λόγω κοινωνικής ευαισθησίας)
- Τα αστικά λεωφορεία και πολλές επιχειρήσεις της πόλης μου
χρεώνουν έως και μισοτιμής ενίοτε τους φοιτητές με την επίδειξη της φοιτητικής ταυτότητας…
(ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Οι επιχειρήσεις διαφοροποιούν τα περιθώρια κέρδους λόγω κοινωνικής ευαισθησίας)
- Ιδιωτικές επιχειρήσεις (κινηματογράφοι, θέατρα κλπ)
παρέχουν μεγάλη έκπτωση στους στρατευμένους νέους με την επίδειξη της στρατιωτικής ταυτότητας..
(ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Οι επιχειρήσεις αυτές διαφοροποιούν τα περιθώρια κέρδους λόγω κοινωνικής ευαισθησίας)
- Το Κράτος (δηλαδή εσείς, εγώ, όλοι) έχει θεσπίσει χαμηλότερο ΦΠΑ (13%) για παραμεθόριες περιοχές….
… δεν έχω χρόνο να αναφέρω πολλά ακόμα παραδείγματα…. ώστε να σας βοηθήσω ευκολότερα να καταλάβετε ότι σε πολλές περιπτώσεις πρέπει να χρεώνεις ανάλογα με την οικονομική επιφάνεια (και τον τόπο διαμονής ενίοτε) αυτού που αγοράζει την υπηρεσία σου και αυτό είναι απόλυτα θεμιτό και ευρύτερα κοινωνικά αποδεκτό.
Τις υπηρεσίες πρέπει να τις χρεώνεις ίδια σε όλους. Δε χρεώνεις ανάλογα με την οικονομική επιφάνεια αυτού που αγοράζει την υπηρεσία σου. Όταν αυτό το καταλάβετε στο μυαλό σας, τότε ίσως κάνουμε μία σοβαρή συζήτηση.
Σας πιάνει κρίση μετριοφροσύνης που & που… για την αφεντιά σας..
Αφού διαπιστώνεται ότι ΔΕΝ «μπορούμε να το καταλάβουμε στο μυαλό μας» και άρα τοποθετούμαστε στη συζήτηση «για πλάκα»… τότε πείτε χωρίς αντίλογο ότι επιθυμείται…. και ειρωνευτείτε κατά βούληση….
.................Στο δια ταύτα τώρα:
Σαφώς και δεν είστε δικηγόρος της NOVA…
.. απλά καταθέτετε την άποψή σας…
.. η δική μου άποψη πάντως είναι ότι δεν είναι απίθανη μία μελλοντική μείωση τιμής στις παραμεθόριες περιοχές αφού εταιρίες αυτού του μεγέθους προσφέρουν κατά περιόδους ειδικά εκπτωτικά πακέτα με σκοπό την αύξηση του κέρδους (προσέλκυση περισσοτέρων πελατών και λιγότερο κοινωνικής.. ευαισθησίας).
Μην ξεχνάτε ότι πολλοί οικιακοί συνδρομητές καταβάλουν την παρούσα χρονική περίοδο και για διάστημα έξι (6) μηνών μόνο 19,90 ευρώ για το full pack, οπότε όπως αντιλαμβάνεσθε ακόμη και η εταιρία που υπερθεματίζετε δεν «χρεώνει ίδια σε όλους»
Όσον αφορά τα γραφόμενα σας περί «εάν δεν σε συμφέρει τότε κόψε την συνδρομή» είναι απλά μία εκλαϊκευμένη τοποθέτηση….
.. να σας πω το γιατί;;;
…γιατί απλούστατα ο επαγγελματίας του χώρου ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να την κόψει, επειδή πρωτίστως πρέπει να σεβαστεί τον πελάτη του…
.. επειδή χιλιάδες κόσμου (ιδιωτών & επαγγελματιών) ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ να κόψει τον ΟΤΕ προ 5ετίας (προσωπικά πλήρωνα «σταθερά» 144 ευρώ / 2μηνο στον ΟΤΕ και τώρα μόλις….. 33 άρα 66 ευρώ / 2μηνο στην ….. για της ιδίας ποιότητας & ποσότητας υπηρεσίες)….
ΥΓ: να πάω να κοιτάξω το web banking μου, αν μπήκε ο μισθός της nova.
…… αυτό ας μείνει ασχολίαστο..