"Ένα μεγάλο μπράβο στην nova"

Re: Απάντηση: "Ένα μεγάλο μπράβο στην nova"

συμφωνω με τον malakudi.
υπαρχουν πολλοι "εξυπνοι".στην περιοχη μου εχει φτασει ο καφες 4+ ευρω!και οχι σε μερες αγωνα.που οκ εκει γινεται χαμος. στα 4Ε το εφτασαν σιγα σιγα με αυξησεις.υπουλα. καλα τους κανει η nova!(παρολο που την βριζω και της τα χωνω συνεχεια). τι ειναι 25Ε? 5-6 καφεδες λιγοτεροι.παει.καταστραφηκε η επιχειρηση.κοροιδευομαστε τωρα?

Απάντηση: Re: Απάντηση: "Ένα μεγάλο μπράβο στην nova"

συμφωνω με τον malakudi.
υπαρχουν πολλοι "εξυπνοι".στην περιοχη μου εχει φτασει ο καφες 4+ ευρω!και οχι σε μερες αγωνα.που οκ εκει γινεται χαμος. στα 4Ε το εφτασαν σιγα σιγα με αυξησεις.υπουλα. καλα τους κανει η nova!(παρολο που την βριζω και της τα χωνω συνεχεια). τι ειναι 25Ε? 5-6 καφεδες λιγοτεροι.παει.καταστραφηκε η επιχειρηση.κοροιδευομαστε τωρα?
Εδώ είσαι λάθος. Εσύ ανέβασες τις τιμές στα 4+ Ευρώ και όχι ο καταστηματάρχης. Αυτός βρήκε πρόσφορο έδαφος. Και φυσικά δεν αναφέρομαι μόνο σε σένα προσωπικά αλλά σε όλους αυτούς που συντηρούν αόκνως τα καφέ, μπαρ κλπ.κλπ.
Εν πάση περιπτώσει, αυτό που θέλω να επισημάνω είναι η παντελής έλλειψη καταναλωτικής συνείδησης στην συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων. Στις εύπορες ευρωπαικές χώρες υπάρχουν καταναλωτικές οργανώσεις που τις τρέμει όλο το σύστημα. Ολη η δύναμη όμως αντλείται απο την γνώση και την οργανωμένη αντίδραση των καταναλωτών. Αυτή η συμπεριφορά όμως προϋποθέτει παιδεία, κουλτούρα και άλλες ..ασήμαντες έννοιες.

Η τοποθέτηση μου είναι γενικευμένη. Το μήνυμα του Eki ήταν απλά η αφορμή.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: "Ένα μεγάλο μπράβο στην nova"

οταν λες εγω ανεβασα τις τιμες στα 4 τι εννοεις? τι να κανω δλδ?να κοψω τον καφε?η να τους πω ειναι ακριβα φευγω?
σιγουρα δεν θα επρεπε να παταει κανεις για να δουν οτι δεν μπορουν να κανουν οτι γουσταρουν.αλλα υπαρχει περιπτωση να γινει αυτο?φυσικα κ οχι.αυτο εκμεταλευονται. ουτε αλλη καφετερια πιο φθηνη υπαρχει εδω γυρω.συνεννοημενοι ειναι ολοι και εχουν 4+ τπν καφε.ας τους εκμεταλευτει λοιπον κι αυτους καποιος.

Last edited:

Εδώ είσαι λάθος. Εσύ ανέβασες τις τιμές στα 4+ Ευρώ και όχι ο καταστηματάρχης. Αυτός βρήκε πρόσφορο έδαφος. Και φυσικά δεν αναφέρομαι μόνο σε σένα προσωπικά αλλά σε όλους αυτούς που συντηρούν αόκνως τα καφέ, μπαρ κλπ.κλπ.
Εν πάση περιπτώσει, αυτό που θέλω να επισημάνω είναι η παντελής έλλειψη καταναλωτικής συνείδησης στην συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων. Στις εύπορες ευρωπαικές χώρες υπάρχουν καταναλωτικές οργανώσεις που τις τρέμει όλο το σύστημα. Ολη η δύναμη όμως αντλείται απο την γνώση και την οργανωμένη αντίδραση των καταναλωτών. Αυτή η συμπεριφορά όμως προϋποθέτει παιδεία, κουλτούρα και άλλες ..ασήμαντες έννοιες.

Η τοποθέτηση μου είναι γενικευμένη. Το μήνυμα του Eki ήταν απλά η αφορμή.

Δεν διαφωνώ με τα παραπάνω. Όμως "καταναλωτική συνείδηση" και "επαγγελματικές συνδρομές" δεν έχουν σχέση σε αυτό το θέμα. Εδώ συζητάμε το θέμα της αύξησης κατά 35% των επαγγελματικών συνδρομών και όχι για τις απλές συνδρομές. Η "επαγγελματική συνδρομή" είναι ένα εργαλείο για τον επιχειρηματία ώστε να ανεβάσει την κερδοφορία του. Αν τελικά δε την ανεβάζει για τον α ή β λόγο, ας μη το χρησιμοποιήσει. Τα υπόλοιπα είναι κραυγές στο γενικό πλαίσιο "η Νόβα είναι κακή", "να κλείσει η Νόβα", "να πεθάνουν τα σόγια του ... " - εεεε, όχι αυτό είναι από αλλού

edit: Στην Αγγλία έχουν καταναλωτική συνείδηση; Πάντως οι συνδρομές στις pub ξεκινάνε από τις 200 λίρες.

Last edited:
Απάντηση: Re: Απάντηση: "Ένα μεγάλο μπράβο στην nova"

Λες και ακούω την Παπαρήγα την καλή ...
Καλά θα κάνεις την " Παπαρήγα την καλή " να μην την ανακατεύεις σε άσχετα θέματα " malakudi ο έχω άποψη για τα πάντα... " ! Έλεος δηλαδή...

Καλά θα κάνεις την " Παπαρήγα την καλή " να μην την ανακατεύεις σε άσχετα θέματα " malakudi ο έχω άποψη για τα πάντα... " ! Έλεος δηλαδή...

ωχ αρχισανε και τα κομματικα τωρα..αυτο ελειπε απο το θεμα

Συγνώμη για την παρέμβαση μου αλλά ένα πραμα δεν μπορώ να καταλάβω,
τη σχέση έχει η Αγγλία με εμάς?

Γιατί δεν μπορούν να καταλάβουν η καταστηματάρχες ένα πραμα:
α)Η εταιρία κάνει μια αύξηση κάλος η κακώς αυτή είναι η πολιτική της δεν υποχρεώνει κανέναν να την ακολουθούση.
β)Σε μαγαζιά με νόβα ότι μα ότι και να πουν ο τζίρος αυξάνετε.
γ)Το θέμα είναι απλό δεν θες την αύξηση της νόβα!!μια είναι η λύση την αποχωρίζεσαι και τέλος.
Αποχωρισμός όμως της επιφέρει και μειωση κερδών αν υπάρχει άλλο κατάστημα με νόβα στην περιοχή τους.

Όποτε παιδιά ήμαστε σε μια ζυγαριά που η μια πλευρά της είναι ποιο κάτω, μακάρι στο μελλον να ύπαρξη μια λύση για μαγαζιά επαρχίας που δεν έχουν τα κέρδη ενός καταστήματος μια μεγάλης πόλης.
Όσο και να γραφούμε και ότι και να λέμε πάντα θα υπάρχει αντίρρηση της μιας πλευράς με την άλλη ,δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα σε ένα τέλια και παύλα.
Και μια επισήμανση που θέλω να κάνω είναι η εξής: μην μπερδέψουμε την τιμή με τα επαγγελματικά συμβόλαια με τα απλά που έχουμε στο σπίτι,άλλο το ένα και άλλο το άλλο.Για το σπίτι βρεθήκαν καπια οικονομικά πακέτα,αν και σε πολλούς δεν έχει αρέσει αλλά ευελπιστώ και εκεί στο μελλον να κανουν καπια μειωση.
Αυτά είχα να πω και συγνώμη για την παρέμβαση μου αν έχει ενόχληση μερικούς, και δεν θέλω να παρεξηγηθώ με κανέναν.
Με εκτίμηση αθάνατη Ελλάδα.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: "Ένα μεγάλο μπράβο στην nova"

ωχ αρχισανε και τα κομματικα τωρα..αυτο ελειπε απο το θεμα
Δεν αρχίσανε τίποτα κομματικά στο θέμα αλλά όχι και να γράφουμε ότι θέλουμε και να ειρωνευόμαστε τρίτους σε ένα θέμα με τίτλο : " Ένα μεγάλο μπράβο στην nova "...

Όντως, έλεος ... Φυσικά και έχω άποψη. Ορθή ή λαθεμένη, δεν έχει σημασία. Σημασία έχει ότι πάντα επιχειρηματολογώ. Δεν αυτολογοκρίθηκα ποτέ, και δε θα σταματήσω τώρα για την "Παπαρήγα την καλή".

Πάτε να κλείσετε κανένα δρόμο, όπως οι άλλοι του κ. Μπούτα.

Όντως, έλεος ... Φυσικά και έχω άποψη. Ορθή ή λαθεμένη, δεν έχει σημασία. Σημασία έχει ότι πάντα επιχειρηματολογώ. Δεν αυτολογοκρίθηκα ποτέ, και δε θα σταματήσω τώρα για την "Παπαρήγα την καλή".

Το έχεις ξεφτιλίσει το θέμα.
Μαζέψου

Τόσο καιρό έχω μια άποψη για σένα θετική.
Μην την γκρεμίζεις τώρα με το ακόλουθο μήνυμα σου,δεν είναι σωστό να μειώνεις την νοημοσύνη τον υπόλοιπων.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: "Ένα μεγάλο μπράβο στην nova"

Τόσο καιρό έχω μια άποψη για σένα θετική.
Μην την γκρεμίζεις τώρα με το ακόλουθο μήνυμα σου,δεν είναι σωστό να μειώνεις την νοημοσύνη τον υπόλοιπων.

completely offtopic, αλλά δε το άρχισα εγώ (περί Αϊτής, μπανανίας και λοιπά κομουνιστικά κλισέ). Τη νοημοσύνη μας μειώνουν αυτοί που κάθε χρόνο, με εντολή του Περισσού, κλείνουν δημόσιους δρόμους, καταλύουν την ελευθερία της διακίνησης. Και φυσικά πάντα χειμώνα, όταν δεν έχουν δουλειές στα χωράφια.

Ζητάω συγγνώμη από τον Συντονιστή αυτής της κατηγορίας και τα υπόλοιπα μέλη του φόρουμ για τα δύο μου μηνύματα που οδήγησαν τον malakudi στην έναρξη ενός αντικομουνιστικού παραληρήματος. Δώστε του ένα χώρο για να ανοίξει ένα θέμα όπου θα βγάζει τα απωθημένα του κατά των " κακών κομμουνιστών " εγώ φυσικά δεν πρόκειται να κάνω διάλογο με το συγκεκριμένο μέλος του φόρουμ. Από μεριά μου έκλεισε το θέμα σχετικά με την παρέμβαση που ήθελα να κάνω και που θεωρώ ότι έπρεπε να κάνω... :ciao:

Εγώ πάλι λέω να βάλω μια σπασμένη καρτούλα για να τη σπάσω στον malakudi...

Τα αφεντικά στη Νόβα μπορούν να ξεκινήσουν την ανίχνευση του Ip μου και να ζητήσουν εισαγγελική παρέμβαση, τρέχα! :flipout::flipout::flipout:

Και πέρα από αστείο, το θεωρώ τραγικό σε ένα δημόσιο φόρουμ να υπάρχουν καταναλωτές που να υπερασπίζονται τις μονοπωλιακές πρακτικές και τις εταιρίες που αισχροκερδούν στο όνομα μιάς δήθεν "καπιταλιστικής λογικής".
Όταν είσαι ο μόνος παίκτης, υπάρχουν ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΙ. Και στα τιμολόγια και στην ποιότητα των υπηρεσιών και σε όλα. Και αυτό εφαρμόζεται στον καπιταλισμό και όχι στον κομμουνισμό....

Γιατί χαλιέστε έτσι ρε?
Χαλαρώστε λίγο και αφήστε την πολιτική έξω απο τα χόμπι και την καψούρα μας..(ήχος - εικόνα)

Δεν μας φτάνουν όλοι αυτοί που παρελαύνουν στα κανάλια και στις τσέπες μας ανα τετραετία?
Πρέπει κι εδω να μονοπωλούν τις συζητήσεις μας?
Και μιλάω για όλους, γαλάζιους - πράσινους - κόκκινους και δεν συμμαζεύετε...

Φιλικά, δίχως ίχνος ειρωνείας...

Η Nova είναι μια ιδιωτική εταιρία που σκοπό έχει το κέρδος. Δεν παράγει ψωμί που είναι απαραίτητο για να ζήσεις, αλλά προσφέρει κάτι που ΔΕΝ είναι απαραίτητο για να ζήσεις. Όποιος δεν θέλει δεν βάζει..... απλά τα πράγματα.
Εγώ δεν έχω Nova γιατί θεωρώ ότι δεν αξίζει τα λεφτά της για το περιεχόμενο που δίνει. Αλλά έχω κάνει μια ενσυνείδητη επιλογή. Άλλοι θεωρούν ότι αξίζει ή δεν μπορούν να ζήσουν χωρίς αυτή και πληρώνουν το ανάλογο τίμημα. Δεν καταλαβαίνω που υπάρχει πρόβλημα....

Όποιος διαφωνεί με τις άνευ επιχειρημάτων κραυγές ορισμένων, είναι αυτόματα και δικηγόρος της nova;

Πολλά αρνητικά μπορεί να πει κανείς για τη nova και έχω γράψει και εγώ αρκετά. Αλλά δε μπορώ να δεχτώ την κραυγή του καθενός χωρίς να τη σχολιάζω.

Τελικά κύριε malakudi μάλλον είστε θεματοφύλακας των πάντων και κυρίως έχετε βγάλει το απόλυτο συμπέρασμα ότι έχετε πάντα.. δίκαιο… για όλα… όλοι οι υπόλοιποι δεν καταθέτουν την γνώμη τους αλλά…. απλά κραυγάζουν…

Τις υπηρεσίες πρέπει να τις χρεώνεις ίδια σε όλους. Δε χρεώνεις ανάλογα με την οικονομική επιφάνεια αυτού που αγοράζει την υπηρεσία σου. Όταν αυτό το καταλάβετε στο μυαλό σας, τότε ίσως κάνουμε μία σοβαρή συζήτηση.

Μάλλον ζείτε κάπου… αλλού. Αφού σας αρέσουν τα παραδείγματα θα σας αναφέρω μερικά δικά μου...

- Διάφορες κοινωνικές ομάδες (πολύτεκνοι, ανάπηροι κλπ) απολαμβάνουν ειδικών προνομίων από το Κράτος αφενός (μειωμένοι φόροι, αδασμολόγητα αυτοκίνητα κλπ) και από ιδιωτικές εταιρίες αφετέρου (ΚΤΕΛ, πλοία κλπ) γιατί αυτό είναι το σωστό….

(ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Το κράτος & οι λοιπές εταιρίες διαφοροποιούν τα περιθώρια κέρδους λόγω κοινωνικής ευαισθησίας)

- Τα αστικά λεωφορεία και πολλές επιχειρήσεις της πόλης μου χρεώνουν έως και μισοτιμής ενίοτε τους φοιτητές με την επίδειξη της φοιτητικής ταυτότητας…

(ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Οι επιχειρήσεις διαφοροποιούν τα περιθώρια κέρδους λόγω κοινωνικής ευαισθησίας)

- Ιδιωτικές επιχειρήσεις (κινηματογράφοι, θέατρα κλπ) παρέχουν μεγάλη έκπτωση στους στρατευμένους νέους με την επίδειξη της στρατιωτικής ταυτότητας..

(ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Οι επιχειρήσεις αυτές διαφοροποιούν τα περιθώρια κέρδους λόγω κοινωνικής ευαισθησίας)

- Το Κράτος (δηλαδή εσείς, εγώ, όλοι) έχει θεσπίσει χαμηλότερο ΦΠΑ (13%) για παραμεθόριες περιοχές….

… δεν έχω χρόνο να αναφέρω πολλά ακόμα παραδείγματα…. ώστε να σας βοηθήσω ευκολότερα να καταλάβετε ότι σε πολλές περιπτώσεις πρέπει να χρεώνεις ανάλογα με την οικονομική επιφάνεια (και τον τόπο διαμονής ενίοτε) αυτού που αγοράζει την υπηρεσία σου και αυτό είναι απόλυτα θεμιτό και ευρύτερα κοινωνικά αποδεκτό.

Τις υπηρεσίες πρέπει να τις χρεώνεις ίδια σε όλους. Δε χρεώνεις ανάλογα με την οικονομική επιφάνεια αυτού που αγοράζει την υπηρεσία σου. Όταν αυτό το καταλάβετε στο μυαλό σας, τότε ίσως κάνουμε μία σοβαρή συζήτηση.

Σας πιάνει κρίση μετριοφροσύνης που & που… για την αφεντιά σας..

Αφού διαπιστώνεται ότι ΔΕΝ «μπορούμε να το καταλάβουμε στο μυαλό μας» και άρα τοποθετούμαστε στη συζήτηση «για πλάκα»… τότε πείτε χωρίς αντίλογο ότι επιθυμείται…. και ειρωνευτείτε κατά βούληση….

.................Στο δια ταύτα τώρα:

Σαφώς και δεν είστε δικηγόρος της NOVA…

.. απλά καταθέτετε την άποψή σας…

.. η δική μου άποψη πάντως είναι ότι δεν είναι απίθανη μία μελλοντική μείωση τιμής στις παραμεθόριες περιοχές αφού εταιρίες αυτού του μεγέθους προσφέρουν κατά περιόδους ειδικά εκπτωτικά πακέτα με σκοπό την αύξηση του κέρδους (προσέλκυση περισσοτέρων πελατών και λιγότερο κοινωνικής.. ευαισθησίας).

Μην ξεχνάτε ότι πολλοί οικιακοί συνδρομητές καταβάλουν την παρούσα χρονική περίοδο και για διάστημα έξι (6) μηνών μόνο 19,90 ευρώ για το full pack, οπότε όπως αντιλαμβάνεσθε ακόμη και η εταιρία που υπερθεματίζετε δεν «χρεώνει ίδια σε όλους»

Όσον αφορά τα γραφόμενα σας περί «εάν δεν σε συμφέρει τότε κόψε την συνδρομή» είναι απλά μία εκλαϊκευμένη τοποθέτηση….

.. να σας πω το γιατί;;;

…γιατί απλούστατα ο επαγγελματίας του χώρου ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να την κόψει, επειδή πρωτίστως πρέπει να σεβαστεί τον πελάτη του…

.. επειδή χιλιάδες κόσμου (ιδιωτών & επαγγελματιών) ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ να κόψει τον ΟΤΕ προ 5ετίας (προσωπικά πλήρωνα «σταθερά» 144 ευρώ / 2μηνο στον ΟΤΕ και τώρα μόλις….. 33 άρα 66 ευρώ / 2μηνο στην ….. για της ιδίας ποιότητας & ποσότητας υπηρεσίες)….

ΥΓ: να πάω να κοιτάξω το web banking μου, αν μπήκε ο μισθός της nova.

…… αυτό ας μείνει ασχολίαστο..

Last edited:
Ποποπο Αχαριστια ο Ελληνας εχεις Nova στο μαγαζι σου και αντι να πας εκκλησια να προσευχηθης γκρινιαζεις κιολας...τστστσ αυτο θα πει αχαριστια!-bye-

Re: Απάντηση: "Ένα μεγάλο μπράβο στην nova"

Η δική σου πάντως συνεισφορά στο συγκεκριμένο θέμα (δε μπήκα στο κόπο να δω τι είναι τα υπόλοιπα από τα 189 σου post) είναι μηδενική....... Πέρα από την ειρωνεία (βλέπε "Η nova είναι φίλη μας και θέλει το καλό μας!")........

Αυτό πια δεν μπορούσα να το φανταστώ...

.. δηλαδή υπάρχει περίπτωση να αναμοχλεύσεται ... 189 post του andre74.. για να διαπιστώσετε που είχε ... άδικο;

- Διάφορες κοινωνικές ομάδες (πολύτεκνοι, ανάπηροι κλπ) απολαμβάνουν ειδικών προνομίων από το Κράτος αφενός (μειωμένοι φόροι, αδασμολόγητα αυτοκίνητα κλπ) και από ιδιωτικές εταιρίες αφετέρου (ΚΤΕΛ, πλοία κλπ) γιατί αυτό είναι το σωστό….

(ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Το κράτος & οι λοιπές εταιρίες διαφοροποιούν τα περιθώρια κέρδους λόγω κοινωνικής ευαισθησίας)

Λάθος συμπέρασμα για τις εταιρείες. Το κράτος, ναι, κάνει κοινωνική πολιτική. Οι εταιρείες όχι. Τα ΚΤΕΛ, πλοία κτλ παίρνουν επιδότηση για τα μειωμένα εισιτήρια.

- Τα αστικά λεωφορεία και πολλές επιχειρήσεις της πόλης μου χρεώνουν έως και μισοτιμής ενίοτε τους φοιτητές με την επίδειξη της φοιτητικής ταυτότητας…

(ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Οι επιχειρήσεις διαφοροποιούν τα περιθώρια κέρδους λόγω κοινωνικής ευαισθησίας)

Και πάλι λάθος. Τα αστικά λεωφορεία επιδοτούνται για τα μειωμένα εισιτήρια. Για λοιπές επιχειρήσεις δε γνωρίζω, αν τις αναφέρετε αναλυτικά μπορώ να το ερευνήσω.

- Ιδιωτικές επιχειρήσεις (κινηματογράφοι, θέατρα κλπ) παρέχουν μεγάλη έκπτωση στους στρατευμένους νέους με την επίδειξη της στρατιωτικής ταυτότητας..

(ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Οι επιχειρήσεις αυτές διαφοροποιούν τα περιθώρια κέρδους λόγω κοινωνικής ευαισθησίας)

Για άλλη μία φορά λάθος. Δεν υπάρχει στρατιωτικό εισιτήριο σε κινηματογράφους. Εάν δε υπάρχουν τέτοιες εκπτώσεις δεν είναι πάγιες (μόνιμες για το καλό του στρατού) αλλά γίνονται σαν καμπάνια για την αύξηση πελατείας.

- Το Κράτος (δηλαδή εσείς, εγώ, όλοι) έχει θεσπίσει χαμηλότερο ΦΠΑ (13%) για παραμεθόριες περιοχές….

… δεν έχω χρόνο να αναφέρω πολλά ακόμα παραδείγματα…. ώστε να σας βοηθήσω ευκολότερα να καταλάβετε ότι σε πολλές περιπτώσεις πρέπει να χρεώνεις ανάλογα με την οικονομική επιφάνεια (και τον τόπο διαμονής ενίοτε) αυτού που αγοράζει την υπηρεσία σου και αυτό είναι απόλυτα θεμιτό και ευρύτερα κοινωνικά αποδεκτό.

Άσχετο, ο χαμηλότερος ΦΠΑ έχει να κάνει με στοχευμένες ενέργειες του κράτους για την αποκέντρωση και την ανάπτυξη της περιφέρειας.

Μην ξεχνάτε ότι πολλοί οικιακοί συνδρομητές καταβάλουν την παρούσα χρονική περίοδο και για διάστημα έξι (6) μηνών μόνο 19,90 ευρώ για το full pack, οπότε όπως αντιλαμβάνεσθε ακόμη και η εταιρία που υπερθεματίζετε δεν «χρεώνει ίδια σε όλους»

Ατυχές παράδειγμα, σε αυτό μιλάμε για προσφορά σε χρήστες με μακροχρόνια διακοπή ώστε να ξανασυνδεθούν. Αυτό λέγεται promotion, δε λέγεται κοινωνική συνείδηση. Κάπου τα έχεις μπλέξει ...

Όσον αφορά τα γραφόμενα σας περί «εάν δεν σε συμφέρει τότε κόψε την συνδρομή» είναι απλά μία εκλαϊκευμένη τοποθέτηση….

.. να σας πω το γιατί;;;

…γιατί απλούστατα ο επαγγελματίας του χώρου ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να την κόψει, επειδή πρωτίστως πρέπει να σεβαστεί τον πελάτη του…

.. επειδή χιλιάδες κόσμου (ιδιωτών & επαγγελματιών) ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ να κόψει τον ΟΤΕ προ 5ετίας (προσωπικά πλήρωνα «σταθερά» 144 ευρώ / 2μηνο στον ΟΤΕ και τώρα μόλις….. 33 άρα 66 ευρώ / 2μηνο στην ….. για της ιδίας ποιότητας & ποσότητας υπηρεσίες)….

Ο ΟΤΕ (επικοινωνία) είναι είδος πρώτης ανάγκης. Η σύγκριση ΟΤΕ με Nova είναι τελείως ατυχής και φυσικά δε μπορώ να επιχειρηματολογήσω πάνω σε αυτό. Είναι παντελώς άσχετο.

Συνοψίζοντας ... άσχετα επιχειρήματα περί κοινωνικής πολιτικής που δεν έχουν καμία σχέση με την επαγγελματική συνδρομή της Nova.