Ενα πουλάκι μου σφύριξε..

Απάντηση: Re: Ενα πουλάκι μου σφύριξε..

...μόνο για τα νιάτα τα ονειρεμένα η και για το παππού με το φανελάκι ? χιουμι 5400 ρωτώ…

Μα φυσικά ΚΑΙ με Humax,χωρίς να δημιουργεί καπνό στις τσέπες μας!!!

Θα κάνουμε υπομονή λοιπόν μπας και δούμε κι άλλα πουλάκια τώρα που έρχεται η άνοιξη μπορεί να μας σφυρίξουν κάτι περισσότερο..
Λογικά θα παίζει και με pc …σου είπε κάτι για μας αυτό το πουλάκι?

Xαρτιά παίζει και ο 2000 ? ή μόνο οι γέροντες 5400?

Σωκράτη, εαν αξίζει ρίξε κανένα μήνυμα ή τηλεφωνάκι και σ'εμάς τους τυφλούς!

Ναι βρε παιδιά. Παίζει παντού σαν Irdeto καρτα, σε ενσωματωμένο ή μοντούλα.
Οι φήμες μιλούν για 150 Ευρώ. Αν είναι έτσι έχουμε σπάσει κάθε ρεκόρ αρπαχτής.

Προσοχή λοιπόν, γιατί τα 150 είναι πολλά λεφτά. Αυτά τα κόλπα δεν κρατούν πάνω απο 2 μήνες. Η νόμιμη συνδρομή μπορεί να σας βγει φθηνότερη.

Η επόμενη αναβάθμιση της Irdeto Access μάλλον είναι έτοιμη.

ειναι πολλα τα λεφτα και με την επικειμενη αλλαγη version ....πάνε τα λεφτα...
και είμαι σίγουρος οτι γινετε και με της ευλογίες της avon η οποιο και καλα κανει θελει να χαιρονατι για λιγο τα παρανομα και μετα να λενε

οριστε δωσαμε 150 ευρω ειδαμε 1 μηνα και παει ...δεν πω καλυτερα να γραφτω νομιμα να εχω και το κεφαλι μου υσυχο?

παντα για το ποπολο μιλαω οι υπολοιποι γελανε με τετοιου τυπου καρτες

Παιδια εγω παντος ειχα παει σε 1 καταστημα και ο τυπος μου πουλουσε καρτα για το pc με ολα τα καλουδια που λετε. Δεν ξερω μοντελο παντως ηταν εξωτερικη και ητανε ασημι το κουτι της. Σας λεει κατι?

η γαμα θα βγει σε εμου
οσο παιξει βεβαια γαι αυτο λοιπον
μη βιαστειτε

Πάρτε μιά γεύση από το "πουλάκι", αλλά δέν το συνιστώ, γιατί είναι ακριβό και μέ αβέβαιο μέλλον....

Attachments

• GAMMA_Titelseite.jpg
    GAMMA_Titelseite.jpg
    67.9 KB · Views: 128
Απάντηση: Re: Ενα πουλάκι μου σφύριξε..

ειναι πολλα τα λεφτα και με την επικειμενη αλλαγη version ....πάνε τα λεφτα...
και είμαι σίγουρος οτι γινετε και με της ευλογίες της avon η οποιο και καλα κανει θελει να χαιρονατι για λιγο τα παρανομα και μετα να λενε

οριστε δωσαμε 150 ευρω ειδαμε 1 μηνα και παει ...δεν πω καλυτερα να γραφτω νομιμα να εχω και το κεφαλι μου υσυχο?

Ακριβώς έτσι συμβαίνει. Ετσι έγινε και με άλλα πακέτα π.χ. SkyItalia όταν είχαν ήδη έτοιμο το επόμενο σύστημα (NDS)

Η επόμενη έκδοση είναι ήδη έτοιμη και είναι παρόμοια μ´αυτήν του Redlight δηλ. epsillon. Πάντως τα πουλάκια που κελαιδούν λένε ότι το νέο φρούτο που κυκλοφορεί προέρχεται από την ίδια την ακατανόμαστη ώστε να υπάρξουν άμεσα θύματα των βρυκολάκων και να χαθεί η ''εμπιστοσύνη'' σε κάρτες που δίνουν το ´´φιλί της ζωής´´. Μάλιστα η ακατανόμαστη ξεκίνησε ήδη πιλοτικά να χρησιμοποιεί νέο CAM ID σε επιλεγμένους συνδρομητές που διαθέτουν την πατάτα ώστε να δει την απόκριση των νέων k**s σε πραγματικό χρόνο. Για αυτό και κάνει και κόλπα σε πολλούς νόμιμους με στιγμιαία κολλήματα. Πάντως ότι και να γίνει θα χαρούμε έστω και για λίγο. Είναι άλλωστε .... θέμα αρχής !!!

Πολύ ωραία. Τώρα μένει μόνο να δουλέψει η κάρτα για κανένα ..χρόνο ώστε να διαψευστούν οι πάντες...
Μάλλον εντός διμήνου οι κάτοχοι θα μείνουν με τις κάρτες στο χέρι.

_Ασχετο, αλλά θυμάστε τι έλεγαν κάποιοι μόλις κυκλοφόρησε ο Killer VisionNet πριν απο ενάμισι χρόνο??

Έχετε υπόψη σας ότι έχουν βγεί στην αγορά αετονύχιδες και προσφέρουν πακέτο με 200 έουρα όλο τον εξοπλισμό και φυσικά θέαση της εν λόγω ελεύθερα !!!

Si capitano, αλλά χωρίς software κα με την εν λόγω κάρτα....!!!!

Μόλις μάθω ονομασία θα σας πω, το έκαναν προσφορα στον κουνιάδο μου...