Ενα πουλάκι μου σφύριξε..

Παίζει τραπουλόχαρτο..

Παιδια εγω πάντως το διευκρίνησα και δεν παιζει με τραπουλόχαρτο...

Μόνο με το δέκτη και συγκεκριμένα τον Dreambox 500...

Ακομα δεν ειναι ετοιμο το σπίτι οποτε δεν το εχω βαλει και μαλλον θα αργησω να το βαλω.Παντως 100 ευρω που ζητάει ο τύπος δεν ειναι ουτε 2 μηνες συνδρομη της ακατανόμαστης...2 μηνες αν δω τα εβγαλα τα λεφτα μου..

Re: Απάντηση: Re: Ενα πουλάκι μου σφύριξε..

Το κόστος απόκτησης τέτοιου no name δεκτη είναι εξωφρενικό. Αλλά οι βρικόλακες δε σέβονται και δε φοβούνται τίποτα. Με έχει προβληματίσει το γεγονός ότι πωλούνται απροκάλυπτα και η θιγόμενη εταιρία σφυρίζει ανέμελα...

εχει πεσει η τιμη τους στα 160ε
αλλα νομιζω οτι δεν αξιζει να τα δωσει
κανεις γιατι εχουν ημερομηνια λιξης
ασε που εχουν και τα ψιλοσπασιματακια τους

παιδιά καμία εταιρεία του βεληνεκούς της ΝΟΒΑ δεν είναι δυνατόν να μην γνωρίζει τι παίζεται πίσω απ την πλάτη της..... πιστεύω επίτηδες αφήνει τα λουριά για να τσιμπήσει πελατακια αργότερα τοτε που θα πλασάρει και της νέες κάρτες και θα μείνουν όλοι με τον μουντζουρη στο χέρι...

παιδιά καμία εταιρεία του βεληνεκούς της ΝΟΒΑ δεν είναι δυνατόν να μην γνωρίζει τι παίζεται πίσω απ την πλάτη της..... πιστεύω επίτηδες αφήνει τα λουριά για να τσιμπήσει πελατακια αργότερα τοτε που θα πλασάρει και της νέες κάρτες και θα μείνουν όλοι με τον μουντζουρη στο χέρι...

+1;)

χιλιες φορες με τον μουτσουρη στο χερι
και ασ
βλεπουμε ολα τα ξενα ματσακια
και τα ντοκυμαντερ και τις τανιες
παρα να πληρωνουμε 56 ευρο
για μεταφραση

Μην ξεχνάτε οτι θα πάνε και πολλοί στην IPTV που δεν σπάει και η ακατονόμαστη θα τα παίρνει ακόμα καλύτερα από κει. Ακού ζητάνε τα ιδια με την δορυφορική στην στιγμή που τους στοιχίζει τα μισα - Δεν πληρώνουν uplink στον δορυφόρο ούτε transponder. Δεν ντρέπονται. Και βλέπεις και μόνο ακατανόμαστη. Ουτε καν FTA. Να την χαίρεσται.

Τ.

Απάντηση: Re: Ενα πουλάκι μου σφύριξε..

Μην ξεχνάτε οτι θα πάνε και πολλοί στην IPTV που δεν σπάει και η ακατονόμαστη θα τα παίρνει ακόμα καλύτερα από κει. Ακού ζητάνε τα ιδια με την δορυφορική στην στιγμή που τους στοιχίζει τα μισα - Δεν πληρώνουν uplink στον δορυφόρο ούτε transponder. Δεν ντρέπονται. Και βλέπεις και μόνο ακατανόμαστη. Ουτε καν FTA. Να την χαίρεσται.

Τ.

1) To άθραυστον της περίπτωσης το υποθέτουμε.
2) Να λές και μη χειρότερα, φαντάσου να μας μαστίγωνε..
3) Υποπακέτα θέλετε, ε;; πάρτε IPTV να έχετε, μπας και σταματήσετε την γκρίνια...
4) Η IPTV μπορεί να βάλει όσα κανάλια θέλει, γιατί δεν βάζει ελέυθερα; άραγε... μήπως ζητάνε τα κέρατα τους;;; και μήπως αυτόι έχει σχέση με το κόστος της λεγάμενης (γνωστής και ως "καλντεριμιτζού" )

mpokeras το bandwidth που απαιτεί η iptv ως source σε δέκτη είναι ανάλογος των πελατών , δλδ εαν το πρόγραμμα απαιτεί 6 mbits και έχεις 1000 πελάτες τότε το server πρέπει να στέλνει 6 gbits πληροφορία , κάτι που μόνο με 10άρα gbit κάρτα γίνεται ... 1500 ευρώ μόνο η 10άρα gbit κάρτα , 10.000 ευρά τα 10Gbits Switch και πάει λέγοντας ... χώρια η πρόσβαση σε ΟΚΣΥΑ και το badwidth που καταναλώνει εκεί ...

Κάτι που εφαρμόζεται εδώ και αρκετό καιρό είναι το p2p iptv , αλλά δεν έχει τις προδιαγραφές ασφαλείας ( εφόσον είναι επι πληρωμή ) ώστε να μην σπάσει/βλέπουν τζάμπα κάποιοι χρήστες ....

το bandwidth calculation ειναι λαθος. Υπάρχει και κατι που λεγεται multicast..

Αλλα δεν ειναι κει το θεμα. Το Θεμα ειναι οτι χρεωνουν παρα πολλα.

Αλλα μαλλον ειμαστε :offtopic:

Last edited by a moderator:
Τα νέα είναι και πολλά και ωραία !!!. Μετά την ακατανόμαστη και νέα παιδιά στην παρέα της Γάμα. Οι Άραβες του ART και το Showtime αποτελούν το νέο απόκτημα των άτακτων παιδιών. Με autoupdate μάλιστα αλλά και συχνή υποστήριξη στις επιθέσεις των ´´νόμιμων´´. Βάλε επίσης ότι και η τιμή της πέφτει και πέφτει διαρκώς .......

Last edited: