Ενα πουλάκι μου σφύριξε..

Τα νέα είναι και πολλά και ωραία !!!. Μετά την ακατανόμαστη και νέα παιδιά στην παρέα της Γάμα. Οι Άραβες του ART και το Showtime αποτελούν το νέο απόκτημα των άτακτων παιδιών. Με autoupdate μάλιστα αλλά και συχνή υποστήριξη στις επιθέσεις των ´´νόμιμων´´. Βάλε επίσης ότι και η τιμή της πέφτει και πέφτει διαρκώς .......

Last edited:
Τα νέα είναι και πολλά και ωραία !!!. Μετά την ακατανόμαστη και νέα παιδιά στην παρέα της Γάμα. Οι Άραβες του ART και το Showtime αποτελούν το νέο απόκτημα των άτακτων παιδιών. Με autoupdate μάλιστα αλλά και συχνή υποστήριξη στις επιθέσεις των ´´νόμιμων´´. Βάλε επίσης ότι και η τιμή της πέφτει και πέφτει διαρκώς .......

για πόσα μιλάς (ευρώ);;; -bye-

Ετσι κι αλλιώς δεν υπάρχουν εγγυήσεις σε αυτές τις αγορές. Οσοι αγόρασαν από την αρχή μετρούν ήδη δύο μήνες και κάτι έχοντας κάνει "απόσβεση". Οτι παραπάνω δουν "κέρδος" είναι..

Οι καταναλωτές διώκονται από την μανία του να δουν "δωρεάν". Φυσικά μόνο δωρεάν δε βλέπουν. Σήμερα η γάμμα, αύριο η δέλτα και μεθαύριο η έψιλον. Αυτό εκμεταλλεύονται οι επιτήδειοι και τ' αρπάζουν χοντρά κι αφορολόγητα.
Τώρα το ποιοι είναι οι επιτήδειοι δεν χρειάζεστε μαντικές ικανότητες για να το βρείτε. Σίγουρα δεν είναι ο μανάβης και ο χασάπης της γειτονιάς..

Σήμερα η γάμμα, αύριο η δέλτα και μεθαύριο η έψιλον.

H epsilon κυκλοφορεί ήδη απο την μαμά....γνωστή και ώς (τρισκατάρατη) version 5 (αυτή ντε που δεν παίζει στα κουτιά)

Τώρα το ποιοι είναι οι επιτήδειοι δεν χρειάζεστε μαντικές ικανότητες για να το βρείτε. Σίγουρα δεν είναι ο μανάβης και ο χασάπης της γειτονιάς..

Μην παίρνεις όρκο!
Πότε αγόρασες τελευταία φορά ντομάτες ή μπριζόλες;

"Πέντε συλλήψεις ημεδαπών -δύο στην Ελλάδα και τρεις στη Γερμανία- απέφερε η κοινή επιχείρηση Ελλήνων και Γερμανών αστυνομικών της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, που εξάρθρωσαν διεθνές κύκλωμα διακίνησης παράνομου λογισμικού θέασης συνδρομητικής τηλεόρασης. Η αρχή έγινε όταν οι Ελληνες αστυνομικοί πληροφορήθηκαν ότι πωλούνται παράνομα στην αγορά κάρτες με λογισμικό που περιέχει κωδικοποιημένα ψηφιακά τηλεοπτικά μπουκέτα, χωρίς συνδρομή.

Η συνέχεια δόθηκε στις 23 Απριλίου, όταν εταιρεία που δραστηριοποιείται στο χώρο της συνδρομητικής τηλεόρασης, υπέβαλε μήνυση και το τέλος τα ξημερώματα της Πέμπτης, όταν αστυνομικοί εντόπισαν τα ηλεκτρονικά ίχνη των δραστών στη Θεσσαλονίκη, τη Σπάρτη, την Κατερίνη αλλά και σε πόλεις της Γερμανίας.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα ·μάλιστα ένας από αυτούς διαφήμιζε την παράνομη δραστηριότητά τους μέσω γνωστής ιστοσελίδας ηλεκτρονικών δημοπρασιών. Δικογραφία σχηματίστηκε σε βάρος δύο ακόμη ατόμων, ενώ η ζημιά για το Ελληνικό Δημόσιο και την εταιρεία συνδρομητικής τηλεόρασης ανέρχεται σε εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ."

Απο ΕNet

Πέστα συνονόματε.....-bye- -bye- -bye-
Οτι και νά κάνει η ΝΟΒΑ το τέλος της είναι δεδομένο!
Εγώ δέν ασχολούμαι μαζί της, ούτε νόμιμα, ούτε παράνομα, γιατί έχει τα χάλια της.....

Από όσα λέγονται δεξιά κι αριστερά οι gamma ήταν άδειες..λευκές, λευκότατες. Άρα κατηγορία για πειρατεία δεν στέκει.
Κατά πόσο θα τρομοκρατήσουν κόσμο με αυτές τις κινήσεις δεν το ξέρω, ούτε μπορώ να το υποθέσω.

Υ.Γ. Τώρα γιατί έχω την εντύπωση ότι ορισμένοι πάνε να εκμεταλλευτούν την τεχνική άγνοια των δικαστών ώστε να δημιουργήσουν τετελεσμένα/δεδικασμένο;
(Ισχύει και για τις δύο πλευρές του φεγγαριού).

όταν κατι δεν το αναβαθμίζεις μοιραίο είναι να ατονήσει

Ενα πουλάκι μου σφύριξε ότι το project VisionNet - Starbox έλαβε τέλος. Σταμάτησε η υποστήριξη των servers. Αληθεύει?

ναι αληθεια ειναι
σημερα και με κομπρα φφ
μαυρα σκοταδια :violent-smiley-030:

Πάντως κλαδιά υπάρχουν κανονικά για τεκίλες και κάμπους...