Καλησπερα σας φιλοι ντιουηδες.
Διαβαζω την κατηγορια εδω και καιρο και σας ζηλευω ολους!
Εχω δει κατασκευες που με εχουν αφησει με το στομα ανοιχτο.
Σκεφτηκα λοιπον (μιας και η ζηλεια ειναι ψωρα... ) να ξεκινησω ενα μικρο project απο τον Ιουλιο, αν ολα πανε καλα.
Αυτο που σκεφτομουνα ειναι το εξης...
Θελω να φτιαξω ενα σετ ηχεια για το δωματιο που εχω το γραφειο μου, αρα κυρια πηγη θα ειναι το PC.
Βλεποντας τις κατασκευες διαφορων μελων βασισμενες πανω στα full range της Fostex αποφασισα να φτιαξω και εγω ενα σετακι με bass reflex καμπινα και τα FE126E.
Θελοντας να το παω και λιγο παραπερα (και για ακομα μια φορα ζηλευοντας τον t-amp του κυριου Kokar) σκεφτηκα μηπως τα κανω και "ενεργα".
Να παρω δηλαδη δυο Amp6 και να τους βαλω μεσα στα ηχεια.
Εναν μεσα στο καθενα, ή εστω στην "πλατη".
Το ερωτημα μου ομως ειναι:
Βλεποντας τα specs του ενισχυτη (ασχετος γαρ) δεν ξερω πως θα μπορουσα να συνδεσω το καθε module ενισχυτη σαν monoblock.
Ή θα χρησιμοποιησω το ενα καναλι απο το καθε module?
Αλλα στην δευτερη περιπτωση υπαρχει λογος να βαλω 1 module για καθε ηχειο? Αφου ετσι κι αλλιως ενα καναλι θα παρω απο το καθενα και το αλλο απλα θα μεινει στον "αερα"...
Αν καποιος εχει καμια γνωμη θα ειναι σωτήρια η βοηθεια του.
Οπως επισης και για κανενα αλλο ενισχυτικο.
Απλα θελω να σημειωσω οτι μιας και ειναι το πρωτο μου "εργο" θα ηθελα το budget και των δυο ενισχυτικων μαζι να ειναι το πολυ μεχρι 100 euro.
Σας ευχαριστω ολους παρα πολυ για την οποια γνωμη η βοηθεια, Στελιος. :grandpa:
Διαβαζω την κατηγορια εδω και καιρο και σας ζηλευω ολους!
Εχω δει κατασκευες που με εχουν αφησει με το στομα ανοιχτο.
Σκεφτηκα λοιπον (μιας και η ζηλεια ειναι ψωρα... ) να ξεκινησω ενα μικρο project απο τον Ιουλιο, αν ολα πανε καλα.
Αυτο που σκεφτομουνα ειναι το εξης...
Θελω να φτιαξω ενα σετ ηχεια για το δωματιο που εχω το γραφειο μου, αρα κυρια πηγη θα ειναι το PC.
Βλεποντας τις κατασκευες διαφορων μελων βασισμενες πανω στα full range της Fostex αποφασισα να φτιαξω και εγω ενα σετακι με bass reflex καμπινα και τα FE126E.
Θελοντας να το παω και λιγο παραπερα (και για ακομα μια φορα ζηλευοντας τον t-amp του κυριου Kokar) σκεφτηκα μηπως τα κανω και "ενεργα".
Να παρω δηλαδη δυο Amp6 και να τους βαλω μεσα στα ηχεια.
Εναν μεσα στο καθενα, ή εστω στην "πλατη".
Το ερωτημα μου ομως ειναι:
Βλεποντας τα specs του ενισχυτη (ασχετος γαρ) δεν ξερω πως θα μπορουσα να συνδεσω το καθε module ενισχυτη σαν monoblock.
Ή θα χρησιμοποιησω το ενα καναλι απο το καθε module?
Αλλα στην δευτερη περιπτωση υπαρχει λογος να βαλω 1 module για καθε ηχειο? Αφου ετσι κι αλλιως ενα καναλι θα παρω απο το καθενα και το αλλο απλα θα μεινει στον "αερα"...
Αν καποιος εχει καμια γνωμη θα ειναι σωτήρια η βοηθεια του.
Οπως επισης και για κανενα αλλο ενισχυτικο.
Απλα θελω να σημειωσω οτι μιας και ειναι το πρωτο μου "εργο" θα ηθελα το budget και των δυο ενισχυτικων μαζι να ειναι το πολυ μεχρι 100 euro.
Σας ευχαριστω ολους παρα πολυ για την οποια γνωμη η βοηθεια, Στελιος. :grandpa: