EnABL

μόλις μου παραδώσανε σπίτι τα 207Ε ... σε τρομερή συσκευασία με δώρο καραμελίτσες και βασικά .......

σε χρόνο ρεκόρ (παραγγελία την Παρασκευή 20/3) .... !!!!!!!!!

οφείλω να πω συγχαρητήρια στην Audioconexxion και στον Ηλία Καμουζή που ήταν ευγενέστατος και ταχύτατος στην εκτέλεση της παραγγελίας μου :grinning-smiley-043

πάω να παίξω ......-bye-

Καλή Διασκέδαση!

Άλλος ένας ευτυχισμένος πελάτης με μια συσκευασία καραμέλες!

Καλή Διασκέδαση!

Άλλος ένας ευτυχισμένος πελάτης με μια συσκευασία καραμέλες!

ευχαριστώ Τάσο

με μία από τις χαμηλότερες τιμές που βρήκα, (και με 25 ευρώ μεταφορικά) το να έρχονται τόσο γρήγορα σπίτι σου και μάλιστα με εκπληκτική συσκευασία (διπλά κουτιά, bubble, ένα σωρό αφρολέξ κλπ κλπ) είναι κάτι που σε κάνει να χαμογελάς ....

και οι καραμέλες βεβαίως βεβαίως είναι το κερασάκι στην τούρτα .....:BDGBGDB55:

Φίλτατε, και εγώ γράφω θετικά σχόλια ακριβώς για αυτό τον λόγο.. είχα εκπληκτική αντιμετώπιση και τιμή για τα 126 μου και από όσο θυμάμαι το ίδιο και ο Τzimisce

μόλις μου παραδώσανε σπίτι τα 207Ε ... σε τρομερή συσκευασία με δώρο καραμελίτσες και βασικά .......

σε χρόνο ρεκόρ (παραγγελία την Παρασκευή 20/3) .... !!!!!!!!!

οφείλω να πω συγχαρητήρια στην Audioconexxion και στον Ηλία Καμουζή που ήταν ευγενέστατος και ταχύτατος στην εκτέλεση της παραγγελίας μου :grinning-smiley-043

πάω να παίξω ......-bye-
Μεγιά τα παιχνιδάκια Jim. Χαίρομαι που έμεινες ευχαριστημένος απο τον Ηλία Καμουζή. Και εγώ εδώ απο την συνεργασία μου με τον αδερφό του τον Γιώργο με τα σίδερα ουδέποτε ειχα προβλημα, αντιθέτως θα έλεγα.
Ά και μην χασομεράς. Βάζε τα να στρώνουν γιατι περιμένω εναγωνίως συγκριτικό με τα ΑΝ στις καμπίνες μου.

-bye-

ευχαριστώ Γιώργο

στρώνουνε ήδη εδώ και ώρες .....

1η εντύπωση - άριστη

νομιζω οτι το άλλο ΣΚ θα μπορούμε να τα ακούσουμε

όσο για τον Ηλία τι να πω?? άψογος ...

Καλοριζικα βρεε !!!!!!!!!!!!!
Βλεπω αμεση κινητοποιηση και τσακ μπαμ διαδικασιες και πολυ το χαιρομαι.
Ποτε πηρες ποτε στρωνεις.....:grinning-smiley-043

Να δω και φακιδες στα 207 και ας πεθανω..... :flipout:

Καλοριζικα βρεε !!!!!!!!!!!!!
Βλεπω αμεση κινητοποιηση και τσακ μπαμ διαδικασιες και πολυ το χαιρομαι.
Ποτε πηρες ποτε στρωνεις.....:grinning-smiley-043

Να δω και φακιδες στα 207 και ας πεθανω..... :flipout:

Μόνο φακίδες ??? μη σου πω και κοτσιδάκια ..:flipout:

τώρα ακούω ray anderson
http://www.youtube.com/watch?v=BBBvQFEIgMg

Πάρε γεύση

http://www.artistdirect.com/nad/window/media/page/0,,905274-2237546,00.html

Last edited:
:grinning-smiley-043

Επειδη εχασα επεισοδια τα 207 πανε για το mega project ή μονα τους σε φυσιολογικες καμπινες για αρχη και βλεπουμε ?
Με εχετε καρα μπερδεψει με εσας που εμπλεξα :chinscratch:

φυσιολογικές καμπίνες ....

το άλλο έχει πολύ ψωμί ακόμη ... (διάβασμα, ψάξιμο, διάβασμα, ψάξιμο και φτου απ´την αρχή)

φυσιολογικές καμπίνες ....

το άλλο έχει πολύ ψωμί ακόμη ... (διάβασμα, ψάξιμο, διάβασμα, ψάξιμο και φτου απ´την αρχή)

και ποιες ειναι οι φυσιολογικές Τζιμ ?

τα Phase plugs ήρθαν

επίκειται μικροχειρουργική επέμβασις ......

η mltl του m.king δεν παίζει πλέον σαν επιλογή ....

τα Phase plugs ήρθαν

επίκειται μικροχειρουργική επέμβασις ......

η mltl του m.king δεν παίζει πλέον σαν επιλογή ....

Μακρια απο τους καφεδες εκεινη την μερα Jim..... :afraid:

βάλαμε σήμερα τα 207Ε στις τζέρικο του Τζιμάκου, παρά το γεγονός οτι έπαιξαν με το φίλτρο (προσαρμοσμένο στις ιδιαιτερότητες του 206Ε) έπαιξαν πολύ καλά

έλπιζα για το αντίθετο, οπότε η επιλογή BR ή TL θα ήταν μονόδορμος όμως το αποτέλεσμα ήταν ανέλπιστα καλό ....

ποιός καλός άνθρωπος θα βοηθήσει να τα μετρήσουμε πριν και μετά τα phase plugs ??

και καπάκι πριν και μετά το enabl (όλα τα υλικά θα τα έχω μέχρι το Πάσχα)

βάλαμε στην μία καμπίνα το 207 βγάζοντας το μαλλί που είχε στον θάλαμο , το 206 είχε καλύτερα ψηλά και λίγο πιο σφιχτό μπάσο, αλλά συνολικά ήταν πολύ κοντά

μετά βάλαμε και στην άλλη το 207 αφήνοντας μέσα αρκετό μαλλί, αυτό ακουγόταν καλύτερα

δεν ξέρω κατα πόσο θέλουν στρώσιμο τα 207 , πάντως αυτά έχουν καμια 60αριά ώρες σε χαμηλές και μέτριες εντάσεις, ενώ τα 206 είναι πολύ καλά στρωμένα και έχουν νταμαριαστεί ελαφρώς ....

σήμερα τα ζορίσαμε αρκετά και πήγαν πολύ καλά, έχαναν λίγο ψηλά, αλλά και πάλι έπαιζαν με το φίλτρο των 206, ίσως με διαφορετικό φίλτρο να μην ήταν τόσο ακουστή η διαφορά ,

τα ίδια και χαμηλά , δλδ αρκετό μπάσο ελαφρώς πλαδαρό

είχα την εντύπωση οτι τα 207 δεν παίζουν σε κόρνες, ανυπομονώ να τα ακούσω σε άλλη σχεδίαση .... (πχ tl )

σε γενικές γραμμές πάντως το αποτέλεσμα ήταν αναπάντεχα καλό ..

Last edited: