με μεταφορικά 220 ευρώ,
όσο για το στρώσιμο, μερικοί υποστηρίζουν οτι τα ΧΧ7 αντίθετα με τα ΧΧ6 δεν χρειάζονται ιδιαίτερο στρώσιμο
όσο για το στρώσιμο, μερικοί υποστηρίζουν οτι τα ΧΧ7 αντίθετα με τα ΧΧ6 δεν χρειάζονται ιδιαίτερο στρώσιμο
βάλαμε στην μία καμπίνα το 207 βγάζοντας το μαλλί που είχε στον θάλαμο , το 206 είχε καλύτερα ψηλά και λίγο πιο σφιχτό μπάσο, αλλά συνολικά ήταν πολύ κοντά
μετά βάλαμε και στην άλλη το 207 αφήνοντας μέσα αρκετό μαλλί, αυτό ακουγόταν καλύτερα
δεν ξέρω κατα πόσο θέλουν στρώσιμο τα 207 , πάντως αυτά έχουν καμια 60αριά ώρες σε χαμηλές και μέτριες εντάσεις, ενώ τα 206 είναι πολύ καλά στρωμένα και έχουν νταμαριαστεί ελαφρώς ....
σήμερα τα ζορίσαμε αρκετά και πήγαν πολύ καλά, έχαναν λίγο ψηλά, αλλά και πάλι έπαιζαν με το φίλτρο των 206, ίσως με διαφορετικό φίλτρο να μην ήταν τόσο ακουστή η διαφορά ,
τα ίδια και χαμηλά , δλδ αρκετό μπάσο ελαφρώς πλαδαρό
είχα την εντύπωση οτι τα 207 δεν παίζουν σε κόρνες, ανυπομονώ να τα ακούσω σε άλλη σχεδίαση .... (πχ tl )
σε γενικές γραμμές πάντως το αποτέλεσμα ήταν αναπάντεχα καλό ..
όντως η συμπεριφορά στα μεσαία και ψηλά ήταν αναμενόμενη, αλλά τόσο χαμηλό δεν το περίμενα
όντως η συμπεριφορά στα μεσαία και ψηλά ήταν αναμενόμενη, αλλά τόσο χαμηλό δεν το περίμενα
για μένα τα μεσουψηλά ήταν επαρκή, φαντάζομαι οτι ένα τουιτερ δεν θα είναι άχρηστο, αλλά δεν είναι και απαραίτητο
ίσως και με τα Phase plugs να είναι ακόμα καλύτερα
θα δοκιμαστεί σύντομα και σε Br ...
ουπς, κάτσε να το μελετήσω το μεσημεράκι.... πότε θα παραγγείλεις ???
αγγλικά δεν έχει το κατάστημα ???
Επειδη ειμαι ετοιμος για μια παραγγελια απο αυτους αν θελεις κατι να το βαλω μαζι με τα δικα μου.
Μηπως κατι τετοιο για τα πλαινα και πισω απο το ηχειο....
http://shop.speakerenco.nl/product_info.php?cPath=23_31&products_id=829
@ Τζιμ, θα τις δοκιμάσω τις br να δούμε τι παίζει προτού προχωρήσω με τα Half chang (αν και μίλησα με τον Scot που σχεδίασε την συγκεκριμένη καμπίνα και μου είπε οτι για τα 207 είναι ταμάμ, βασικά είναι σχεδιασμένη για τα 207, αλλά μπορούν να πάιξουν και με άλλα μεγάφωνα όπως pioneer B20 ακόμη και με το 206....)
@ Κώστα να δοκιμάσουμε και το ρικοφόν ..
.......ωραίο παιχνιδάκι βρήκα πάλι ........
Πισόφυλλο αυτοκόλλητο 50 Χ 50 εκ υπάρχει και εδω της 3Μ. Πιθανότατα θα το βρειτε σε αρκετά χρωματοπωλεία κ.λ.π
Υπαρχει καποιο λινκ η καποιο συγκεκριμενο μαγαζι για παραγγελια για το πισοφυλλο?
Ψαχνω και 4εκ ρικοφον γιατι αυτο που εχω ειναι 2-2,5εκ και δεν μου κανει για την δουλεια που το θελω.
(sorry για το hijacking του θεματος)
Thanks.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.