ακριβώς , την φτηνή της ecosmartenergy την 11άρα που κάνει ελαφρώς πάνω από 1000 ευρώ έβαλα ... κινέζικη είναι , αλλά ο αντιπρόσωπος στο Βόλο έχει κάνει καλή δουλειά ( ελληνικό μενού , μετάφραση εγχειριδίου , προς το παρόν δεν χρειάστηκα ανταλλακτικά )
επίσης εδώ στη Θεσσαλονίκη έχω φεισμπουκ φίλο που κάνει εμπορία με σόμπες σε αρκετά καλές τιμές , αν το ήξερα πριν το καλοκαίρι , από εκεί θα είχα πάρει , made in italy ...
είναι Φ80 όχι 60 , και έχει και Φ50 για εισαγωγή αέρα από έξω , προκειμένου να μην καταναλώνει το Ο2 στο χώρο σου, εμένα μπάζει ελαφρώς οπότε παίρνει το Ο2 από μέσα χωρίς συμπτώματα ...
θερμοκρασίες ; πέρυσι το πρωί έβρισκα το σπίτι σε θερμοκρασίες κάτω τω 18 βαθμών , φέτος δεν έχει πέσει κάτω από 20 παρόλο που το έχω σβηστό από τις 10 το βράδυ , γενικά έχει ζεστάνει και τους τοίχους δίνοντας ένα θερμομονωτικό πλεόνασμα για μερικές ώρες ... κάτι που δεν γινόταν με το καλοριφέρ ... επίσης ζεσταίνεται όλο το σπίτι μέχρι και την τελευταία γωνία , ενώ η χρήση του αερόθερμου στο μπάνιο που πέρυσι ηταν επιτακτική , φέτος το κοιτάμε και λέμε πότε θα το χρησιμοποιήσουμε ;