Μητσο μαμησει θελουν ολοι τους εκει μεσα........................ αλλα ειμαστε τοσο μαλακες που δεν παμε να μαμησουμε εκει μεσα και ειμαστε πανω απο pc και μακακιζομαστε απο το πρωι μεχρι το βραδυ. τ θελει τοτε και ο κωλος μας ρε αδελφε!!!!
Απο ενα κρατος που ειναι μπουρδελο ε φιλε αστα να πανε....... αποκλειστικο καυσιμο ειναι και θα ειναι για παντα μεχρι να το χασουμε και αυτο. Που να δεις οτι με το νεο ετος (2013) το πετρελαιο θερμανσης θα παει στα 0,50 ευρω το λιτρο διοτι ο κοσμος θα τους μαμησει και εδω ειμαστε και θα το δεις φιλε.
Τον ακούς ρε θηρίο τώρα το πρωί εεε?Πατριδα και να ταν μονο το πετρελαιο!!!!!!!!! μονον ο τραγκας τα λεει εξω απο τα δοντια.
Πατριδα και να ταν μονο το πετρελαιο!!!!!!!!! μονον ο τραγκας τα λεει εξω απο τα δοντια.
Για δειτε και αυτο το λινκ βρε παιδια : http://www.marketquest.gr/products9...d=354&theid=354&open1=342&open2=350&open3=351
περιέχει θερμαντικά στοιχεία
Kαι εγω Γιαννη αναβω λιγη ωρα το καλοριφερ,εχει ακομη τις δροσουλες του..
Ελπιζω η φετινη παγωνια να μην κατεστρεψε τη παραγωγη πρασινων μηλων που εχετε εκει που ειναι το σπιτι σου,ηταν το νοστιμοτερο πρασινο μηλο που εφαγα στη ζωη μου.Μολις το ειχαν κοψει και τα ειχαν στη αυλη του φαρμακειου στο σπιτι που ειναι διπλα
...
Βεβαια η Κυμη εχει πολλες απολαυσεις και εξαιρετικους ανθρωπους
Δεν ειναι μονο στον Οξυλινθο ,σ ολη τη περιοχη τρωνε στιφαδο.Οταν με πηγαν 15 Αυγουστο και ειδα τα καζανια με το στιφαδο,δεν πιστευα στα ματια μου.Ευτυχως εκει οι<γαμπροι> τυχαινουν ιδιαιτερης μεταχειρισης και ετσι μας μαγειρεψαν αλλο φαγητο.Και το στιφάδο με μοσχάρι τον 15αύγουστο στο πανηγύρι του Οξύλιθου, η απόλυτη διαστροφή. Ακόμα δεν το έχω ξεπεράσει...
Πόσο κάνει δεν λεει όμως ....
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.