Εναλλακτικές μορφές θέρμανσης?

Μητσο μαμησει θελουν ολοι τους εκει μεσα........................ αλλα ειμαστε τοσο μαλακες που δεν παμε να μαμησουμε εκει μεσα και ειμαστε πανω απο pc και μακακιζομαστε απο το πρωι μεχρι το βραδυ. τ θελει τοτε και ο κωλος μας ρε αδελφε!!!!

Re: Απάντηση: Εναλλακτικές μορφές θέρμανσης?

Μητσο μαμησει θελουν ολοι τους εκει μεσα........................ αλλα ειμαστε τοσο μαλακες που δεν παμε να μαμησουμε εκει μεσα και ειμαστε πανω απο pc και μακακιζομαστε απο το πρωι μεχρι το βραδυ. τ θελει τοτε και ο κωλος μας ρε αδελφε!!!!

ΣΩΣΤΟΣ!!! Αλλά για να ξεσηκωθούμε θέλουμε ΚΑΙ σε αυτή την περίπτωση έναν τσοπάνη!!!

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Εναλλακτικές μορφές θέρμανσης?

Απο ενα κρατος που ειναι μπουρδελο ε φιλε αστα να πανε....... αποκλειστικο καυσιμο ειναι και θα ειναι για παντα μεχρι να το χασουμε και αυτο. Που να δεις οτι με το νεο ετος (2013) το πετρελαιο θερμανσης θα παει στα 0,50 ευρω το λιτρο διοτι ο κοσμος θα τους μαμησει και εδω ειμαστε και θα το δεις φιλε.

Μακάρι!! αλλά αν είδες χθες τις ειδήσεις προανήγγειλαν ότι το πετρέλαιο θα πάει 1,40!!!

Αν περάσει και παραμείνει το 1,40 το βλέπω για εμφύλιο μετά...Όποιος ζει δηλαδή σε μέρη όπως η Φλώρινα π.χ. πως θα ζεσταθεί; Θα πάει να κόψει κανένα δάσος;
Γιατί όταν βλέπω ότι γράφουν ότι μια μέση οικογένεια για να ζεσταθεί θέλει 1 τόνο πετρέλαιο μου έρχεται να γελάσω γιατί αυτό δεν ισχύει για όλα τα μέρη της Ελλάδας.

Όλα τα μέτρα μέχρι τώρα περνάνε χωρίς αντιδράσεις αλλά είναι πολύ κοντά η μέρα που θα καταλάβουν με άσχημο τρόπο ότι τελικά μας έπνιξαν όλους για να σωθούν οι τράπεζες.

Last edited:
Πατριδα και να ταν μονο το πετρελαιο!!!!!!!!! μονον ο τραγκας τα λεει εξω απο τα δοντια.
Τον ακούς ρε θηρίο τώρα το πρωί εεε?:offtopic:

Βλέπω να καιει ο κόσμος όλα τα δάση της Βουλγαρίας ....και οτι αλλο υπάρχει

Τον ακουω φιλε μου, ειναι ο μονος που τα λεει εξω απο τα δοντια. Ο κοσμος πρωτα πρεπει να καψει το ουρδελο της βουλης μετα ολα τα δαση της Ελλλαδος και μετα να δεις εσυ νερα που θα κατεβουν απο τα δαση, ε και μετα απο ολα αυτα το 2012 ειναι πλεον μπροστα μας.

Eμείς πάλι ξανανάψαμε τα τζάκια με τα λιγοστά ξύλα που απέμειναν...
Εν τω μεταξύ ένα καλό τηλεοπτικό παλληκάρι έδωσε για την Μ. Τρίτη πιθανότητα χιονόπτωσης στη Β. Ελλάδα.
Πάνω που πήραμε τα πάνω μας, άντε τα κεφάλια πάλι μέσα.

Kαι εγω Γιαννη αναβω λιγη ωρα το καλοριφερ,εχει ακομη τις δροσουλες του..
Ελπιζω η φετινη παγωνια να μην κατεστρεψε τη παραγωγη πρασινων μηλων που εχετε εκει που ειναι το σπιτι σου,ηταν το νοστιμοτερο πρασινο μηλο που εφαγα στη ζωη μου.Μολις το ειχαν κοψει και τα ειχαν στη αυλη του φαρμακειου στο σπιτι που ειναι διπλα

Kαι εγω Γιαννη αναβω λιγη ωρα το καλοριφερ,εχει ακομη τις δροσουλες του..
Ελπιζω η φετινη παγωνια να μην κατεστρεψε τη παραγωγη πρασινων μηλων που εχετε εκει που ειναι το σπιτι σου,ηταν το νοστιμοτερο πρασινο μηλο που εφαγα στη ζωη μου.Μολις το ειχαν κοψει και τα ειχαν στη αυλη του φαρμακειου στο σπιτι που ειναι διπλα

Γιατί στην αυλή του φαρμακείου ρε Πέτρο? Με τι τα ραντίζουν? Με κάνεις και ανησυχώ... lol
Πέρα απο την πλάκα, το πράσινο μήλο είναι το αγαπημένο μου φρούτο. Ποιά περιοχή είπαμε ?

Απλα ετυχε να βρισκομαι στο φαρμακειο και αυτο εχει κοινη αυλη με καποιον μηλοπαραγωγο .Μολις τα ειχε φερει ο ανθρωπος μεσα στα καλαθια και μας κερασε απο ενα πρασινο μηλο[αποθεωση της γευσης].
Ειναι στην ορεινη πλευρα της Βεροιας.
Και μια και μιλαμε για φρουτα,το να κοβεις και να τρως συκα απο το δενδρο στη Κυμη ειναι αλλη μια απολαυση.Βεβαια η Κυμη εχει πολλες απολαυσεις και εξαιρετικους ανθρωπους

...
Βεβαια η Κυμη εχει πολλες απολαυσεις και εξαιρετικους ανθρωπους

Και το στιφάδο με μοσχάρι τον 15αύγουστο στο πανηγύρι του Οξύλιθου, η απόλυτη διαστροφή. Ακόμα δεν το έχω ξεπεράσει...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Εναλλακτικές μορφές θέρμανσης?

Και το στιφάδο με μοσχάρι τον 15αύγουστο στο πανηγύρι του Οξύλιθου, η απόλυτη διαστροφή. Ακόμα δεν το έχω ξεπεράσει...
Δεν ειναι μονο στον Οξυλινθο ,σ ολη τη περιοχη τρωνε στιφαδο.Οταν με πηγαν 15 Αυγουστο και ειδα τα καζανια με το στιφαδο,δεν πιστευα στα ματια μου.Ευτυχως εκει οι<γαμπροι> τυχαινουν ιδιαιτερης μεταχειρισης και ετσι μας μαγειρεψαν αλλο φαγητο.
Α και η Ανασταση γινοταν στις 10 το βραδυ,γιατι δεν υπηρχε παπας στο χωριο-η μαγειριτσα που κανουν ειναι εκπληκτικη

Δεν έχω φάει πιο νόστιμο στιφάδο. Τα καζάνια πάνω στη φωτιά και το κόκκινο κρασί τέλειο. Αλλα τι να λέμε, τώρα που σφίγγουν τα πράγματα, μακάρι να διατηρηθεί ολο το πανηγύρι ως έχει, γιατι είναι πολύ πετυχημένο.