Δεν βλεπω στην 1η φωτο, επιλογη για τιμολογιο με εκπτωση.
Πρέπει να πατήσεις πάνω στο κουτάκι.Θα σου βγάλει επιλογές.
Δεν βλεπω στην 1η φωτο, επιλογη για τιμολογιο με εκπτωση.
Η ετήσια χρέωση είναι ο πολλαπλασιασμός των kwh σου απλά.Χωρίς δήμο, χωρίς ΕΡΤ, χωρίς ρυθμιζόμενες χρεώσεις.Αυτό και μόνο.
2287Χ0.0711 /kWh=162+13%ΦΠΑ=182 ΕΤΗΣΙΟ ΚΟΣΤΟΣ ΡΕΥΜΑΤΟΣ χωρίς τα υπόλοιπα που μένουν ίδια σε ΟΛΟΥΣ τους παρόχους.Το κέρδος σου με αυτό πακέτο είναι 28 ευρώ το έτος μιας και με ΔΕΗ πληρώνεις ακριβότερη KWH
Αρα εκανα λαθος και εδω.
Εγω πηρα τιμη κιλοβατωρας απο δω > http://www.cres.gr/energy-saving/images/pdf/Analytikos_pinakas_timologiou_deh.pdf
που ειναι 0.06987 eu/kWh. Εσυ βαζεις 0.0711 eu/kWh ! Αν μου επτρεπεις απο που παιρνεις τις ενημερωμενες σου τιμες ?
Επισης ΔΕΝ προσθετα ΦΠΑ και εβγαζα ενα νουμερο περα-βρεχει (161.5 ευρω). Με την Ζενιθ (που με ενδιαφερει) το κερδος
μου θα ειναι 24 ευρω ... τον χρονο. Thanks so far, MIKU !
Και τωρα η ερωτηση του 1 εκατομμυριου : Yπαρχουν κρυφα κοστη κατα την μεταβαση απο τον ενα παροχο στον αλλο ?
Και ισως και την επιστροφη πισω στον αρχικο (χωρις να σπασεις το συμβολαιο πριν την ληξη του) ?
Γραφει 35 ευρω .... εγγυηση !
ΓΙΑΤΙ πρεπει να δωσεις στην ΔΕΗ 130 ευρω γυρνωντας ?
Τι ρεβανσισμος ειναι αυτος ?
Αρα εκανα λαθος και εδω.
Εγω πηρα τιμη κιλοβατωρας απο δω > http://www.cres.gr/energy-saving/images/pdf/Analytikos_pinakas_timologiou_deh.pdf
που ειναι 0.06987 eu/kWh.
Γραφει 35 ευρω .... εγγυηση !
ΓΙΑΤΙ πρεπει να δωσεις στην ΔΕΗ 130 ευρω γυρνωντας ?
Τι ρεβανσισμος ειναι αυτος ?
Ρίξτε μια ματιά στο παρακάτω γράφημα. Είναι η δική μας κατανάλωση ρεύματος. (Θέρμανση μόνο με ηλεκτρικά σώματα "λαδιού").
H πάνω πορτοκαλί γραμμή είναι η ετήσια κατανάλωση.
Η κάτω μπλε γραμμή είναι η τετραμηνιαία.
Βλέπετε κι εσείς κάτι περίεργο (γιατί εμένα κάτι μου φαίνεται πολύ περίεργο) ?
6/4/2017 άλλαξα στη Πρωτέργια (τα δεδομένα είναι από τις μετρήσεις της ΔΕΔΔΗΕ, τα οποία κατέβασα από την εφαρμογή της Πρωτέργιας.
Συγνωμη Ηλια.
Πρωταρης ειμαι.
διάβασα ότι πλέον βάζεις αέριο,
αλλά ίσως ενδιαφέρει άλλους,
η θέρμανση με το a/c είναι κλάσεις φθηνότερη από τη θέρμανση με θερμοπομπούς, αντιστάσεις, σώματα λαδιού κλπ
και είναι περισσότερο οικονομική και άνετη, όσο περισσότερη ώρα και πιο χαλαρά δουλεύουν τα a/c πχ από πρωί ως βράδυ ή 24/7 στα πιο μεγάλα κρύα
(απλά αυτό το σενάριο δεν συμφέρει αν έχουμε σπίτι με πολλές απώλειες πχ κουφώματα που μπάζουν ή ανύπαρκτη μόνωση και θέλουμε να ζεσταίνουμε χώρο για 2-3 ώρες)
και είναι περισσότερο οικονομική και άνετη, όσο περισσότερη ώρα και πιο χαλαρά δουλεύουν τα a/c πχ από πρωί ως βράδυ ή 24/7 στα πιο μεγάλα κρύα
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.