ένας χρήσιμος οδηγός ->electronic box -diy - από που αγοράζουμε?

Επισης, για κουτακι, αν εχεις ορεξη για πειραμα, μπορεις να πας σε λυση με plexiglass.

Like this...

img0102j.jpg

img0101qv.jpg

^ Στέλιο!! μόλις απέκτησες ένα νέο φίλο !!! :ernaehrung004:

μπορείς να μας πεις δυο λόγια από που μπορούμε να προμηθευτούμε τα υπέροχα υλικά της ιδιοκατασκευής σου?

αν δεν θες να αναφέρεις δημόσια, στείλε μου σε παρακαλώ ένα πμ με διευθύνσεις καταστηματων (και τηλέφωνα, αν έχεις).
...Νομίζω πάντως ότι ενδιαφέρει και πολλούς άλλους!!

Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας !!

Υ.Γ ας ανεβάσουν και άλλοι φίλοι φωτογραφίες από κουτιά ιδιοκατασκευές μαζί με τα μέρη από τα οποία μπορούμε να προμηθευτούμε τα υλικά(απαραίτητο αυτό) !! :ernaehrung004:

Για γεύση...

Attachments

• r_resize.jpg
    r_resize.jpg
    74.4 KB · Views: 114
  • b_resize.jpg
    b_resize.jpg
    76 KB · Views: 84
  • g_resize.jpg
    g_resize.jpg
    61.1 KB · Views: 85
  • h_resize.jpg
    h_resize.jpg
    71 KB · Views: 87
  • j_resize.jpg
    j_resize.jpg
    124.6 KB · Views: 113
  • k_resize.jpg
    k_resize.jpg
    80.2 KB · Views: 88
  • l_resize.jpg
    l_resize.jpg
    70.2 KB · Views: 103
  • p_resize.jpg
    p_resize.jpg
    65.3 KB · Views: 92
Ολα τα λεφτά ο οδηγός που έχουν μπροστά!!!
91tQRAQkPpL._AA1500_.jpg

Hss κολαούζο Μ3 - Μ4 και σπάνια Μ5
Μπορείς και με χειροκίνητο οδηγό>>>
Πάντα με γράσο ή λάδι στο αλουμίνιο και με επαναλήψεις!
'Ενας ακόμα ξεκούραστος τρόπος είναι με επαναφορτιζόμενο κατσαβίδι που έχει επιλογές ταχύτητας-στοπ και σε χαμηλή σκάλα 5πχ βιδώνουμε μέχρι να σταματήσει ξεβιδώνουμε καθαρίζουμε και πάλι από την αρχή (πάντα με λαδάκι ή γράσο!)
Για Μ3 τρυπανάκι Μ2,5
για Μ4 τρυπανάκι Μ3,2
Επιλέγω γενικά Μ4 αλλενόβίδες

220px-Gewindebohrer.jpg

Gewindeschneider_01_KMJ.jpg

Thundertiger_4-40x3-8-Linsenkopf-Inbusschrauben-Asso-_60-0306917-1.jpg

Για το πίσω πάνελ ενισχυτή τις οπές τις κάνουμε πάντα με βάση τα υλικά μας !!!
Εδώ προτιμώ cnc router για άψογη δουλειά!

Μπορεί να γίνει πολύ ωραίος οδηγός τελικά ! Άντε, να βλέπουμε και άλλους να συνεισφέρουν με ιδέες και φωτογραφίες !

Ευχαριστώ τα μέλη που συμμετέχουν στο νήμα μας :ernaehrung004:

Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω μια ακόμη φορά για τις χρήσιμες ιδέες που μου δώσατε γύρω από την κατασκευή του κουτιού για το dac.

Αναζητώντας κάποιον που να ασχολείται με plexiglass κατασκευές, είδα το παρακάτω ελληνικό site:

http://www.roussosepigrafes.gr/plexiglassshop/contact-form.php

επικοινώνησα μαζί τους και μίλησα με τον Αντώνη, στον οποίο όταν είπα τι ακριβώς θέλω να φτιάξω μου είπε ότι ασχολείται και αυτός με τον ήχο και ότι.... .....
είναι μέλος του Avclub (!!!)

καταλαβαίνετε λοιπόν τη χαρά μου που το κουτί του dac θα είναι κατασκευασμένο όχι μόνο από ελληνικά χέρια, αλλά και από μέλος !!!

Η τιμή που άκουσα για το κουτί αποτέλεσε μια ευχάριστη έκπληξη, ο Αντώνης δέχεται παραγγελίες από όλη την Ελλάδα και είναι πολύ εξυπηρετικός (είναι χομπίστας σαν εμάς και γνωρίζει πως πρέπει να κατασκευάζονται τα κουτιά των συσκευών - ενισχύσεις σε σημεια κλπ).

Θα ανεβάσω φωτογραφίες όταν με το καλό παραλάβω το κουτί και ολοκληρώσω την κατασκευή ! :ernaehrung004:

Last edited by a moderator:
Απάντηση: Re: ένας χρήσιμος οδηγός ->electronic box -diy - από που αγοράζουμε?

Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω μια ακόμη φορά για τις χρήσιμες ιδέες που μου δώσατε γύρω από την κατασκευή του κουτιού για το dac.

Αναζητώντας κάποιον που να ασχολείται με plexiglass κατασκευές, είδα το παρακάτω ελληνικό site:

http://www.roussosepigrafes.gr/plexiglassshop/contact-form.php

επικοινώνησα μαζί τους και μίλησα με τον Αντώνη, στον οποίο όταν είπα τι ακριβώς θέλω να φτιάξω μου είπε ότι ασχολείται και αυτός με τον ήχο και ότι.... .....
είναι μέλος του Avlub (!!!)

καταλαβαίνετε λοιπόν τη χαρά μου που το κουτί του dac θα είναι κατασκευασμένο όχι μόνο από ελληνικά χέρια, αλλά και από μέλος !!!

Η τιμή που άκουσα για το κουτί αποτέλεσε μια ευχάριστη έκπληξη, ο Αντώνης δέχεται παραγγελίες από όλη την Ελλάδα και είναι πολύ εξυπηρετικός (είναι χομπίστας σαν εμάς και γνωρίζει πως πρέπει να κατασκευάζονται τα κουτιά των συσκευών - ενισχύσεις σε σημεια κλπ).

Θα ανεβάσω φωτογραφίες όταν με το καλό παραλάβω το κουτί και ολοκληρώσω την κατασκευή ! :ernaehrung004:

Θα περάσω από τον Αντώνη να δω εαν στο έκανε καλό το κουτί.

Re: Απάντηση: Re: ένας χρήσιμος οδηγός ->electronic box -diy - από που αγοράζουμε?

Θα περάσω από τον Αντώνη να δω εαν στο έκανε καλό το κουτί.

Ώπα ! τι έχουμε εδώ?

... από τρίτη θα ασχοληθεί με το καλό ... περιμένω πληροφόρηση... εκ των έσω !! :Banane0:

:ernaehrung004:

Πολύ καλά παιδιά και πολύ ωραία δουλειά.Εγώ ότι δουλειές έχω από τις κατασκευές μου στα παιδιά πηγαίνω.Τώρα αυτές τις μέρες περιμένω μια βάση για το cd-player μου.Εαν θέλεις κάτι πες μου για να το πω στα παιδιά.Είναι και ο αδερφός του Αντώνη ο Βενέδικτος.

Re: Απάντηση: ένας χρήσιμος οδηγός ->electronic box -diy - από που αγοράζουμε?

Πολύ καλά παιδιά και πολύ ωραία δουλειά.Εγώ ότι δουλειές έχω από τις κατασκευές μου στα παιδιά πηγαίνω.Τώρα αυτές τις μέρες περιμένω μια βάση για το cd-player μου.Εαν θέλεις κάτι πες μου για να το πω στα παιδιά.Είναι και ο αδερφός του Αντώνη ο Βενέδικτος.

Χίλια ευχαριστώ Νικόλα ! :ernaehrung004:

Δεν είχα πάρει χαμπάρι το νήμα... και τελικά βρήκες άκρη με το πλέξι.

Πάντως κι εγώ το χρησιμοποιώ εκτενώς, π.χ....

Attachments

• phpMhhQZsAM[1].jpg
    phpMhhQZsAM[1].jpg
    36.4 KB · Views: 115
  • phpOfBNIRAM[1].jpg
    phpOfBNIRAM[1].jpg
    42.9 KB · Views: 115
^ πολύ όμορφη κατασκευή ! :ernaehrung004:

(άντε σιγά σιγά να ανεβάζουν κι άλλοι φωτογραφίες......... ελάτε παιδιά... μη ντρέπεστε ! :worshippy: )

Δεν είχα πάρει χαμπάρι το νήμα... και τελικά βρήκες άκρη με το πλέξι.

Πάντως κι εγώ το χρησιμοποιώ εκτενώς, π.χ....

Διαμαντη με κολαουζο τις εκανες τις τρυπες για τις βιδες;

Για πες και μαγαζι που πηρες το πλεξι;

Φίλε Στέλιο επειδή είμαι τελείως κουλός σ' αυτά πάω σε επαγγελματία, του δίνω ακριβώς διαστάσεις από όλα τα κομμάτια καθώς και που θέλω τις βόλτες για τις βίδες κι έτσι τις ανοίγει εκείνος... είναι εργαστήριο πλέξι στην Καλλιθέα κάπου στο ύψος Χαροκόπου, θα το βρω και θα σου στείλω π.μ.

Καλή Ανάσταση!

Είμαι κι εγώ, ο κουμπάρος του Αντώνη, ο Πάνος.
:D

Και εγώ είμαι ο κουμπάρος του Πάνου, ο Αντώνης. Παιδιά ευχαριστώ για τη διαφήμιση :) Το κουτάκι ξεκίνησε να κατασκευάζεται.

με κολαούζο επίπεδου άκρου αφού πρώτα γίνει τρύπα με το ανάλογο τρυπάνι.

πολύ καλή δουλειά φαίνεται.
Θα σας προτιμήσουμε !

προσωπικά εδώ και καιρό θέλω ένα καπάκι γιά το πικάπ...