Στέλιος Π.
Supreme Member
Επισης, για κουτακι, αν εχεις ορεξη για πειραμα, μπορεις να πας σε λυση με plexiglass.
Like this...
Like this...

Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω μια ακόμη φορά για τις χρήσιμες ιδέες που μου δώσατε γύρω από την κατασκευή του κουτιού για το dac.
Αναζητώντας κάποιον που να ασχολείται με plexiglass κατασκευές, είδα το παρακάτω ελληνικό site:
http://www.roussosepigrafes.gr/plexiglassshop/contact-form.php
επικοινώνησα μαζί τους και μίλησα με τον Αντώνη, στον οποίο όταν είπα τι ακριβώς θέλω να φτιάξω μου είπε ότι ασχολείται και αυτός με τον ήχο και ότι.... .....
είναι μέλος του Avlub (!!!)
καταλαβαίνετε λοιπόν τη χαρά μου που το κουτί του dac θα είναι κατασκευασμένο όχι μόνο από ελληνικά χέρια, αλλά και από μέλος !!!
Η τιμή που άκουσα για το κουτί αποτέλεσε μια ευχάριστη έκπληξη, ο Αντώνης δέχεται παραγγελίες από όλη την Ελλάδα και είναι πολύ εξυπηρετικός (είναι χομπίστας σαν εμάς και γνωρίζει πως πρέπει να κατασκευάζονται τα κουτιά των συσκευών - ενισχύσεις σε σημεια κλπ).
Θα ανεβάσω φωτογραφίες όταν με το καλό παραλάβω το κουτί και ολοκληρώσω την κατασκευή ! :ernaehrung004:
Θα περάσω από τον Αντώνη να δω εαν στο έκανε καλό το κουτί.
Πολύ καλά παιδιά και πολύ ωραία δουλειά.Εγώ ότι δουλειές έχω από τις κατασκευές μου στα παιδιά πηγαίνω.Τώρα αυτές τις μέρες περιμένω μια βάση για το cd-player μου.Εαν θέλεις κάτι πες μου για να το πω στα παιδιά.Είναι και ο αδερφός του Αντώνη ο Βενέδικτος.
Δεν είχα πάρει χαμπάρι το νήμα... και τελικά βρήκες άκρη με το πλέξι.
Πάντως κι εγώ το χρησιμοποιώ εκτενώς, π.χ....
Είμαι κι εγώ, ο κουμπάρος του Αντώνη, ο Πάνος.Πολύ καλά παιδιά και πολύ ωραία δουλειά.Εγώ ότι δουλειές έχω από τις κατασκευές μου στα παιδιά πηγαίνω.Τώρα αυτές τις μέρες περιμένω μια βάση για το cd-player μου.Εαν θέλεις κάτι πες μου για να το πω στα παιδιά.Είναι και ο αδερφός του Αντώνη ο Βενέδικτος.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.