Ευγε:firstprize:Επίσης να πω ότι ήδη τον έχω δουλέψει με ηχεία 4Ω, εκτός κουτιού με το ποτ στη μέση, ακουγόταν πολύ καλά
Ευγε:firstprize:Επίσης να πω ότι ήδη τον έχω δουλέψει με ηχεία 4Ω, εκτός κουτιού με το ποτ στη μέση, ακουγόταν πολύ καλά
Όπως έχω αναφέρει σε προηγούμενο post, έχω αγοράσει και το Volume control που δίνει η Sure: http://imageshack.us/photo/my-images/10/p5070434.jpg/Οχι δεν παει ακριβως ετσι, δεν βαζεις οποιες βρεις στην πλακετα γιατι σε πολλα σημεια ειναι διπλες με αποτελεσμα να τις διπλοπερασεις και να κανεις βρογχο γειωσης. Ολες οι γειωσεις που χρησιμοποιείς πρεπει οπως λες να πηγαινουν σε ενα σημειο, αλλα καλυτερα σε ενα σημειο στο σασι απευθειας κοντα στο iec. Το καλωδιο που θα συνδεει iec με σασι δωστου λιγο αερα παραπανω, σε περιπτωση που κατι παει στραβα να κανει παντα επαφη με το σασι. Διαβασε παλι εκεινο το λινκ για τις γειωσεις που ποσταρα.
Παντως απ οτι φαινεται τωρα σωστα τα έχεις. Θα τα δει και κανα ποιο εμπειρο ματι και θα σου πει
Φωτογραφιες! Φωτογραφιες! :aktion033::aktion033::BDGBGDB55::aktion033: :aktion033:
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.