Ένας tripath ακόμα

καλα τα πηγες μπραβο. Βγαλε τελικες φωτο του εσωτερικου μπας και υπαρχουν παρατηρήσεις. Την φάτσα την μάμισες παντως....
Αν δεν βιαζόσουν θα μπορουσες να στηρίξεις το ποτ εσωτερικα με ενα λεπτο φυλλο αλουμινίου για να αποφύγεις τις τρύπες στην φάτσα. Γενικα η συγκεκριμένη σειρα κουτιών αν βγαλεις τα χερουλια και βαλεις στην θεση τους μαυρες αλενοβιδες γινονται αρκετα όμορφα δες εδώ
http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=72331&page=2
 
Δοκιμασε χωρις ιντερκονεκτ και χωρις γειωση.
Tίποτα, ο θόρυβος παραμένει. Και προέρχεται όπως είπα απ' το LEDάκι που αργοσβήνει

Ορίστε και μια φοτό χωρίς το καπάκι
 

Attachments

  • P5110442.jpg
    P5110442.jpg
    118.4 KB · Views: 36
Με τις γειωσεις φαινονται λίγο μπερδεμένα. Πρωτα απο ολα η γειωση που βγαινει απ το iec σου πρεπει να πηγαινει κατευθείαν στο σασι και μετα θα παρεις αλλο ένα και θα βάλεις της κλέμμα. Για τις υπολοιπες μπορεις να δοκιμασεις να βγαλεις αυτην που παει πανω αριστερα και αυτην που πάει στο volume και να κρατησεις μονο μια που θα πηγαινει απο τα rca στην κλέμμα. Δηλαδη θα ενώσεις τις γειωσεις δεξιου-αριστερου καναλιου και θα τραβηξεις ενα καλωδιακι στην κλέμμα σου.
 
Δηλαδή από το IEC ένα καλώδιο αποκλειστικά στη γειωση και έπειτα από τροφοδοτικό και RCA σε μια κλέμμα κι από κει στη γείωση πάλι.
Όταν λες RCA εννοείς από την πλακέτα? (ή από το σασσί?)
 
Ξεχνα το rca, λαθος μου σωστα το εχεις απ οτι βλεπω. Η γειωση απ το ΙΕC σου θα πηγαινει κατευθειαν στο σασσι και οπως λες απο εκει με την κλεμμα που εχεις βαλε το τροφοδοτικο και την πανω αριστερα που έχεις. Φροντισε την πανω αριστερα να την απομονωσεις απο την βιδα, γιατι έτσι συνδέεται απο δυο σημεια με την γειωση σου (βιδα + καλωδιο). Δηλαδή μονωσε το απο την βίδα (βγαλτην για δοκιμη) και ασε μονο το καλωδιο. Επισης βγάλε και την γειωση που βαζεις στο ποδαρακι του volume (δοκιμασε με αυτην και χωρις, κανονικα πρεπει να υπαρχει)
 
Φροντισε την πανω αριστερα να την απομονωσεις απο την βιδα, γιατι έτσι συνδέεται απο δυο σημεια με την γειωση σου (βιδα + καλωδιο). Δηλαδή μονωσε το απο την βίδα (βγαλτην για δοκιμη) και ασε μονο το καλωδιο. Επισης βγάλε και την γειωση που βαζεις στο ποδαρακι του volume (δοκιμασε με αυτην και χωρις, κανονικα πρεπει να υπαρχει)

Μα η βίδα της πάνω αριστερά γείωσης δέν πατάει κάτω στο σασί (έχω παρεμβάλει ένα πλαστικό σωληνάκι ανάμεσά τους)
Τώρα για το volume, ένα απ'τα τέσσερα pin γράφει "gnd" οπότε μοιράζεται τη γείωση του ενισχυτή σωστά? Σ' αυτή την περίπτωση ενδέχεται να μην χρειάζεται το καλώδιο πάνω δεξιά που έβαλα?
 
Ok δοκιμασε τοτε χωρις το καλωδιο στο volume και δες. Το λεντακι που αναφέρεις πριν που βρισκεται?