Eκλεισε η παραγγελια!
Delivery date... Tuesday, April 19
Νίκο είναι για 2-3 φορές σε διδυιμο τροχο,η όπου αλλού έχει χρηση; και μετά το βγάζεις off...Το σκεφτηκα για οταν χαλασει η επικαλυψη, να μπορουσα να κολλησω νεα σκονη στο δικο μου (ειχα παρει ολοιδιο απο το λιντλ πριν κατι μηνες).
Μπάμπη αν μπορείς δώσε περισσότερες πληροφορίες για αυτό το εργαλείοΜην έχετε μεγάλες απαιτήσεις από τέτοιου είδους ακονιστήρια, είναι για ελαφρές δουλειές, για μαλακές σχετικά πέτρες που διαμορφώνονται πιο εύκολα.
Εγώ για τα δύσκολα, ειδικά για πέτρες που τροχίζω τα βίντια, έχω φτιάξει ειδικό εργαλείο με διαμάντι.
View attachment 196640
Μπάμπη αν μπορείς δώσε περισσότερες πληροφορίες για αυτό το εργαλείο
Όταν λέει έδρα εννοει κεντρικα η από το πλησηστερο κατάστημα της μεταφορικης που μπορώ να δηλώσω...;100 ευρω ειναι το οριο για δωρεαν μεταφορικα αλλα πρεπει να τα παρεις εσυ απο την εδρα της μεταφορικης. Δεν νομιζω να εννοεις αυτο.
Για να στα φερει ο courier στο σπιτι το οριο για δωρεαν μεταφορικα ειναι 150 ευρω.
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ με Μεταφορικές Εταιρίες, για παραγγελίες αξίας μεγαλύτερης των 100€ προς :
• Αθήνα
• Θεσσαλονίκη ,
(η προσφορά αφορά δέματα οποιουδήποτε βάρους με μόνη υποχρέωση την παραλαβή του δέματος από τα κατά τόπους γραφεία της εκάστοτε μεταφορικής εταιρείας).
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.