Ενδιαφέρομαι να αγοράσω, εσύ???

E, ναι προφανως μπορεις να δηλωσεις οπου εχει γραφεια η μεταφορικη, αλλα αυτο θελεις, η να σου ερθει σπιτι?
Γιατί να πάω στα 150 σε αγορες ωστε να.μου ερθει σπιτι ενώ μπορώ να πάω τα πάρω δωρεαν με 100...π.χ τα ΕΛΤΑ κουριερ είναι 7-8λεπτα από το σπίτι...

• Like
Reactions: Χιωτης
Κώστα τσέκαρε ότι εννοούν ΕΛΤΑ. Γιατί μου φαίνεται ότι εννοούν με νταλίκα :)

Όπου έχει γραφεία η μεταφορική (συνήθως Αγίας Άννης και πέριξ δηλαδή), όχι η ταχυμεταφορική (κούριερ).
Το θέμα είναι μην εμπλακούν 3-4 μεταφορικές, αν και δεν νομίζω μιας και ο αποστολέας είναι σε νησί. Για «στεριά» πάντως είναι σύνηθες.

αν και άσχετο με εργαλεία, ενδιαφέρομαι για ένα σετ μπαταρίες (για drone) από Αμερική. Δυστυχώς το εν λόγω σετ δεν το φέρνει Ευρώπη αλλά ούτε και το στέλνει. Έχει κανείς κάποιον που έρχεται σχετικά σύντομα από το μακρινό USA να μας τις φέρει (ή κάποιον άλλο τρόπο)?

αν και άσχετο με εργαλεία, ενδιαφέρομαι για ένα σετ μπαταρίες (για drone) από Αμερική. Δυστυχώς το εν λόγω σετ δεν το φέρνει Ευρώπη αλλά ούτε και το στέλνει. Έχει κανείς κάποιον που έρχεται σχετικά σύντομα από το μακρινό USA να μας τις φέρει (ή κάποιον άλλο τρόπο)?
Ψάξε για parcel forwarder , σου δίνουν αμερικανική διεύθυνση να δώσεις στον πωλητή, παραλαμβάνουν για σένα, σου στέλνουν φωτογραφίες αν θες και στο προωθούν στη διεύθυνση σου

αν ήταν οποιοδήποτε άλλο προϊόν, θα το είχα κάνει με τον τρόπο που περιγράφεις. Αλλά επειδή πρόκειται για μπαταρίες δεν ξέρω αν μπορεί να γίνει (εδώ δεν στέλνουν από Ευρώπη, από Αμερική θα στείλουν?)

α ναι για μπαταρίες δε ξέρω τι γίνεται. σε κάθε περίπτωση θα γράφουν στο site τους.

Καλησπέρα σε όλους.
Ενδιαφέρομαι να αγοράσω κοντά τρυπάνια κοβαλτίου (Benmann). Δυστυχώς το συγκεκριμένο κατάστημα έχει ελάχιστη παραγγελία 10τμχ ανά διάμετρο τρυπανιού. Τελικά τα βρήκα εδώ με ελάχιστη παραγγελία 5τμχ ανά είδος (και σε καλύτερη τιμή). Προσωπικά τα θέλω για το κολωνάτο δράπανο αλλά στο site της sider γράφει ότι το κοντό σώμα βοηθά στην "αποφυγή σπασίματος" που μπορεί να φανεί χρήσιμο και για δουλειές με κοινό δράπανο.

Αν ενδιαφέρεται κανείς άλλος ας μου πει - χρειάζονται άλλοι 4 για να συμπληρωθεί ο αριθμός, ή 3 αν κάποιος τα θέλει διπλά.
Το στρογγυλεμένο κόστος είναι 15€ για όλο το σετ (11 τρυπάνια) ή 20€ με δύο τεμάχια στα μικρά νούμερα 2,5/3/3.2/3.5 που σπάνε ευκολότερα (15 τρυπάνια). Τα μεταφορικά (το μαγαζί είναι Αγρίνιο) δικά μου και για την παράδοση (Αθήνα) θα συνεννοηθούμε.

τρυπάνια.jpg

Άκυρη η ομαδική λόγω έλλειψης ενδιαφέροντος :(
Αν κάποιος πετύχει κάπου μεμονωμένα νούμερα σε επώνυμα κοντά κοβαλτίου ας μας πει.

Καλησπέρα σε όλους.
Ενδιαφέρομαι να αγοράσω κοντά τρυπάνια κοβαλτίου (Benmann). Δυστυχώς το συγκεκριμένο κατάστημα έχει ελάχιστη παραγγελία 10τμχ ανά διάμετρο τρυπανιού. Τελικά τα βρήκα εδώ με ελάχιστη παραγγελία 5τμχ ανά είδος (και σε καλύτερη τιμή). Προσωπικά τα θέλω για το κολωνάτο δράπανο αλλά στο site της sider γράφει ότι το κοντό σώμα βοηθά στην "αποφυγή σπασίματος" που μπορεί να φανεί χρήσιμο και για δουλειές με κοινό δράπανο.

Αν ενδιαφέρεται κανείς άλλος ας μου πει - χρειάζονται άλλοι 4 για να συμπληρωθεί ο αριθμός, ή 3 αν κάποιος τα θέλει διπλά.
Το στρογγυλεμένο κόστος είναι 15€ για όλο το σετ (11 τρυπάνια) ή 20€ με δύο τεμάχια στα μικρά νούμερα 2,5/3/3.2/3.5 που σπάνε ευκολότερα (15 τρυπάνια). Τα μεταφορικά (το μαγαζί είναι Αγρίνιο) δικά μου και για την παράδοση (Αθήνα) θα συνεννοηθούμε.

View attachment 257494
Δημητρη τωρα το ειδα..
Στειλε μου τι ακριβως θες και θα το πω στα παιδια στο χρωματοπολειο..απο εκει περνω οτι εχει σχεση με Benmann....εαν υπαρχουν θα τα φερουν....
Απο την παρακατω εικονα θα μου δωσεις τον 5ψηφιο κωδικο απο καθε διαμετρο και ποσα τεμαχια θες....Ο Φουρναρακης ειναι ο επισημος εισαγωγεας της Benmann..
Στιγμιότυπο οθόνης (392).png

Στειλε μου τι ακριβως θες και θα το πω στα παιδια στο χρωματοπολειο..απο εκει περνω οτι εχει σχεση με Benmann....εαν υπαρχουν θα τα φερουν....
Κωστή, ευχαριστώ πολύ.
Τους 4 πρώτους κωδικούς (74066 ως 74069) από 2 τεμάχια
Τους υπόλοιπους κωδικούς από 1 τεμάχιο.
Σύνολο 15 τρυπάνια. Αν τα βρεις μέχρι 30€ πάρτα και συνεννοούμαστε (20€ είχαν στο άλλο μαγαζί που έβαλα λινκ παραπάνω). Μακάρι να πουλάει ο δικός σου μεμονωμένα κομμάτια και όχι 10αδες.

Κωστή, ευχαριστώ πολύ.
Τους 4 πρώτους κωδικούς (74066 ως 74069) από 2 τεμάχια
Τους υπόλοιπους κωδικούς από 1 τεμάχιο.
Σύνολο 15 τρυπάνια. Αν τα βρεις μέχρι 30€ πάρτα και συνεννοούμαστε (20€ είχαν στο άλλο μαγαζί που έβαλα λινκ παραπάνω). Μακάρι να πουλάει ο δικός σου μεμονωμένα κομμάτια και όχι 10αδες.
Καλησπέρα Δημήτρη...για μεμονωμένα μιλάω οτι θα ρωτησω...δεν ειδαλως δεν θα σου έλεγα...

• Like
Reactions: dk31