Ενδιαφέρομαι να αγοράσω, εσύ???

Re: Ενδιαφερομαι να αγορασω, εσυ???

Αυτό σκεφτόμουν και εγώ χθές βράδυ. Πολλά μπράβο στο Γιάννη που μπορεί και μας εξυπηρετεί. Δεν έχω μπεί σε καμία παραγγελεία αλλά σύντομα με βλεπω να είμαι μέσα, μιας και δεν το 'χω καθόλου με τις διαδυκτιακές αγορές και πιο πολύ του εξωτερικού. Και πάλι μπράβο Γιάννη. Ευχαριστούμε πολύ...!!!!
-bye--bye--bye-

Σωστα το λες, χαρα στο κουραγιο του και την ορεξη του. Μπραβο και απο μενα Γιαννη!

Παλια εγραφα σε ενα forum του εξωτερικου οπου καθε μηνα ανακοινωνε η διαχειριση, κατι σαν ευφημο μνεια, τον καλυτερο/πολυτιμοτερο poster, τον "Poster of the Month".

Aν ισχυε και δω κατι τετοιο, ο Γιαννης θα ηταν σιγουρα 'Τhe Poster of the Month' της κατηγοριας μας. Η εξυπηρετηση που προσφερει στα μελη μας ειναι πολυ σημαντικη.

Αυτό σκεφτόμουν και εγώ χθές βράδυ. Πολλά μπράβο στο Γιάννη που μπορεί και μας εξυπηρετεί. Δεν έχω μπεί σε καμία παραγγελεία αλλά σύντομα με βλεπω να είμαι μέσα, μιας και δεν το 'χω καθόλου με τις διαδυκτιακές αγορές και πιο πολύ του εξωτερικού. Και πάλι μπράβο Γιάννη. Ευχαριστούμε πολύ...!!!!
-bye--bye--bye-

Βεβαίως...! Πολλά Ευχαριστώ!!!

Και πού μας ανέχεται....

+ το wiha http://www.amazon.de/Magazin-Bithal...F8&qid=1425984893&sr=8-1&keywords=wiha+stubby

Τα μπαταρίας που θέλω θα τα πάρω στην επόμενη παραγγελία.. Θέλω να είμαι σίγουρος και δεν μπορώ να αποφασίσω αμέσως οπότε το πρωί θα σου καταθέσω 40ευρώ

Την έκανες την κατάθεση ?

Όταν την κάνεις στείλε PM

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Άκυρο το παραπάνω ...

Last edited:

Και οι δυο Ομαδικές Παραγγελίες Ολοκληρώθηκαν

GROUP Buy από Amazon.de, Πωλητής ή/και Αποστολέας Amazon.de

GB_Amazon.de_GB02_08_teliko_Amazon.de.png

Group Buy από => WerkeugAlarm στο Amazon.de

GB_Amazon.de_GB02_07_WerkeugAlarm_teliko.jpg

Οφειλές ή Επιστροφές, Συνολικά

GB_Amazon.de & WerkeugAlarm_ΓŽΒΏΓβ€ ΓŽΒ΅ΓŽΒΉΓŽΒ»ΓŽΒ΅Γβ€š_Γβ€žΓŽΒ΅ΓŽΒ»ΓŽΒΉΓŽΒΊΓŽΒΏ.png

Η φόρτωση της κάρτας έγινε και για τις δυο παραγγελίες και χρεώθηκαν 3 ευρώ μόνο στην δεύτερη.

Το LED-Magnetleuchte "KNIPEX" του amsen δεν το δέχτηκε στην παραγγελία γιατί :

Plus Produkte sind mit jeder von Amazon versandten
Bestellung im Gesamtwert von mindestens EUR 29,00 bestellbar. Ihr Einkaufswagen
enthält gegenwärtig für EUR 7,13 Artikel, die von Amazon versandt werden.Details

Το προϊόν ανήκει στην κατηγορία "Plus Produkte" που σημαίνει πρέπει να κάνεις παραγγελία τέτοιον προϊόντων με συνολική αξία τουλάχιστον 29 ευρώ.

Ευχαριστούμε για την καλη διάθεση που έδειξες! Το οργάνωσες ιδανικά το group buy!

*To LED-Magnetleuchte KNIPEX ενδιαφέρει και εμένα σε μελλοντική ομαδική!

Last edited:

Και εγώ σας ευχαριστώ για την συμμετοχή σας και την εμπιστοσύνη που μου δείξατε.

Είναι γεγονός (πλέον) ότι από οργάνωση σκίζουμε.
Υπήρξε μια μικρή καθυστέρηση/αναβολή αλλά μέχρι εκεί.

Αρα για να καταλάβω Γιάννη, δεν την έκανες την παραγγελία για το led και αρα δεν σου χρωστάω..Σωστά?

Αρα για να καταλάβω Γιάννη, δεν την έκανες την παραγγελία για το led και αρα δεν σου χρωστάω..Σωστά?

Έχεις επιστροφή 4,70 ευρώ.

Αντε, ιδεες για το επομενο group buy :)))

proxxon-23107-micro-screwdriver-75-points-set.jpg

http://www.amazon.de/gp/product/B003V8BOMG?psc=1&redirect=true&ref_=oh_aui_detailpage_o04_s00

Απάντηση: Ενδιαφερομαι να αγορασω, εσυ???

Πρόλαβα και το έβαλα στο τρέχον, αν και η τελική διαφορά (με τα μεταφορικά) δεν είναι σημαντική και αυτό γιατί η αγορά γίνεται αναγκαστικά από το A.de, που έχει το γνωστό αυξανόμενο κόστος μεταφορικών για κάθε επιπλέον αντικείμενο, και όχι από τρίτο που έχει σταθερό.

Στοίχισε 49 ευρώ, με το power buy, και εδώ το βρίσκεις 52 και 52,90

1) Παράδοση από WerkeugAlarm με DHL στις 16 - 25 Μαρτίου 2015, => Παρακολούθηση Πακέτου από WerkeugAlarm

2) Amazon.de, Παράδοση Silverline 282602 με UPS στις 18 Μαρτίου 2015, => Παρακολούθηση Πακέτου (Silverline 282602)

3) Amazon.de παράδοση των Παρακάτω με DHL στις 19 Μαρτίου 2015 => Παρακολούθηση Πακέτου

2x Makita Wiha
2x Wiha Z 18005 200 mm BiCut
Wera 05051010001 VDE
Magazin-Bithalter Stubby, magnetisch, 1/4".3801-04 STUBBY-MAGAZINER

Εκκρεμούν τα :

2 von Wera 05073593001 950 SPKL/9 SM
PROXXON 23107

Φιλε οταν ερθει κ το διμο μου πριονακι, πες μου να σ δωσω στοιχεια, να το παρει η κουριερ εκ μερους μου...
Να σαι καλα