Ενδιαφέρομαι να αγοράσω, εσύ???

Απάντηση: Re: Ενδιαφερομαι να αγορασω, εσυ???

Εχει δουλεψει κανεις αυτη τη σεγα?

image.jpg

:flipout:

Re: Ενδιαφερομαι να αγορασω, εσυ???

Καλημερα!
Σκεφτομαι να προχωρησω σε αγορα ενος σετ με κλειδια καστανιας.
Εχω βρει αυτο το σετ με 12 τεμαχια στα 42,95 με τα μεταφορικα στα 18,9 ειτε παρεις ενα ειτε 5 ειτε 10 τεμαχια.
Τι λετε?
http://www.amazon.de/gp/product/B006J9A1T6/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&psc=1&smid=A328D0RZ3XJQ8V

517WfXdBPHL.jpg

51g4QygV%2BOL.jpg

Λεω οτι εχεις πανω απο 5 σετ καστανιες, χωρια αυτες που δεν εχεις αναφερει...:)))

Κρυβε λογια βρε παιδι μου....
Χαχαχαχα

Εάν δεν βρεις άλλους ενδιαφερόμενους, μέσω της ομαδικής που τρέχει μέχρι αύριο από Amazon.de το τελικό κόστος είναι 55,20 περίπου ευρώ.

Για ένα τεμάχιο συμφέρει για περισσότερα όχι.

Καλημερα!
Σκεφτομαι να προχωρησω σε αγορα ενος σετ με κλειδια καστανιας.
Εχω βρει αυτο το σετ με 12 τεμαχια στα 42,95 με τα μεταφορικα στα 18,9 ειτε παρεις ενα ειτε 5 ειτε 10 τεμαχια.
Τι λετε?

Αν φτάσεις να δώσεις πάνω από 60 ... έ, δώσε κάτι παραπάνω να το ευχαριστηθείς κιόλας... :flipout:

phpThumb.php

Εσενα αγαπητε Μπαμπη δε σου χρειαζοταν παντα???????

Εννοείται... Εγώ ακολουθώ τη συμβουλή ενός πολύ καλού φίλου που χάθηκε πολύ νωρίς...
- Ποτέ δεν φτάνει αν δεν περισέψει... :grandpa:

Τώρα εσύ δώσε ό,τι ερμηνεία θες σ´αυτό... :smile:

Ρε παιδια, οι ζουμπαδες πως λεγονται στα εγγλεζικα? Ψαχνω 2-3 των 2.5mm. Παντου βρισκω 2 η 3mm.. Εγω θελω μονο 2.5mm... Any idea?

Όποιοι είχαν εκδηλώσει ενδιαφέρον για το GDR 10.8v solo το werkzeugalarm το έχει σε προσφορά στα 69,99 ευρώ με σταθερά μεταφορικά στα 15,95 ευρώ.

Η τιμή είναι πολύ καλή για Ομαδική Αγορά. Πχ 8 ενδιαφερόμενοι θα πληρώσουν 2 ευρώ μεταφορικά ο ένας.

Παραθέτω τιμές και από άλλα προϊόντα.

AMAZON.DE_werkzeugalarm.jpg

Όποιοι είχαν εκδηλώσει ενδιαφέρον για το GDR 10.8v solo το werkzeugalarm το έχει σε προσφορά στα 69,99 ευρώ με σταθερά μεταφορικά στα 15,95 ευρώ.

Η τιμή είναι πολύ καλή για Ομαδική Αγορά. Πχ 8 ενδιαφερόμενοι θα πληρώσουν 2 ευρώ μεταφορικά ο ένας.

Παραθέτω τιμές και από άλλα προϊόντα.

View attachment 114828

ΠΑΡΩΝ!!! Ο κολητος μου θελει και το κρουστικο 10 βολτο.... ποιο μοντελακι ειναι και ποσο κανει?

ΠΑΡΩΝ!!! Ο κολητος μου θελει και το κρουστικο 10 βολτο.... ποιο μοντελακι ειναι και ποσο κανει?

69,99 ευρώ κάνει και το κρουστικό δραπανοκατσάβιδο GSB 10,8v και το παλμικό κατσαβίδι GDR 10,8v

το απλό δραπανοκατσάβιδο GSR 10,8v το έχει 60,99 ευρώ.

ioanni υπολογισε με: 1 χ gsb 10.8 - 1 x gdr 10.8 και μια 4αρα μπαταρια....σιγουρα... Αν μπορεις πες μου ποσο παει η 2αρα...

Αν θέλετε 4αρα μπαταρία προτείνω να πάρουμε απο αυτόν http://www.amazon.de/gp/product/B00FAMAB4S/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&psc=1&smid=A29IMS28QCY2WB
που την έχει 35ευρώ και 13ευρώ έξοδα αποστολής όσες και να πάρεις..
για 2 gsb 10.8 ενδιαφέρομαι και εγώ αλλά αναλόγως πότε θα γίνει η παραγγελία γιατί γυρναώ την άλλη βδομάδα και θα μπορώ να ασχοληθώ..

Χχχμ δε συμφερει η 2αρα.. Με βλεπω για αλλη μια 4αρα... Μεχρι να καταληξουμε, θα χω αποφασησει... Για παμε ζωηρα!!..