Ενδιαφέρομαι να αγοράσω, εσύ???

Ναι ειναι δυνατό το φορουμ!!Για ποτε θα δρομολογηθει ,γνωριζουμε?
Επισης ας αναφερθει ποσες κασετινες πρεπει να μαζευτουνε ακομη ή αν μπορουμε να τις παραγγειλουμε αμεσα!

Λογικά ,αν δεν το βρω Ελλαδα κατι που περιμενω,θα κάνω μια αγορά τέλος της εβδομάδας από werkzeugalarm.de .
Αν κάποιος φίλος είναι από Αθήνα και ενδιαφέρεται για κάτι ας στείλει μα τα βάλουμε όλα σε μια παραγγελία με μοίρασμα μεταφορικών .

Εγω ενδιαφερομαι για ηλεκτρικό εργαλειο.
Αν καποιος εχει στο μυαλο του να αγορασει κατι ας το πει μηπως φτιαξουμε μια παραγγελια και μοιραστουμε τα μεταφορικα.

Καλησπερες!

Θα με ενδιεφερε ενα Cubix.

41NsT-3VIEL.jpg

Σε καλη τιμη στα 38 περιπου στα 3-4 τμχ απο εδω.
https://www.amazon.co.uk/gp/product...act_title_1?ie=UTF8&psc=1&smid=A3P5ROKL5A1OLE

Ψηνεται κανεις?

Τι να το κανουμε το αλφαδι λειζερ ρε Κυριακο, εχουμε ματι γαριδας αλφαδολαστιχο!
Παντως εχει εξυπνο τροπο στερεωσης, αν ανοιγε περισσοτερο η δαγκανα, θα ηταν βολικο και για το γιαπι!

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Βασικα, επειδη εχω της bosch, αλλα δεν εχω βαση τετοιου στυλ, αραγε πωλειται ανεξαρτητα?

Re: Απάντηση: Ενδιαφέρομαι να αγοράσω, εσύ???

Ρε αφήστε τα αυτά και μιλάτε.
Εσεις το προκαλεσατε κυριε Διαχειριστα. Αντι για το "τεμαχιο" ας βαζατε τη φωτο του "μαντραχαλου" με τα τζιν.

Βασικα, επειδη εχω της bosch, αλλα δεν εχω βαση τετοιου στυλ, αραγε πωλειται ανεξαρτητα?
Τη βαση την δινουν μαζι, ή ειναι εκει χαριν φωτογραφησης οπως και τα αλλα ¨διακοσμητικα" στοιχεια;

Ψάχνω εδώ και καιρό για σταυρό laser, αλλά όσο πιο πολύ το ψάχνω, τόσο πιο ψηλά πάω σε specs (άρα και budget), και επειδή με ξέρω, αυτό δε θα καταλήξει πουθενά. Οπότε μια που για κάτι αρκετά πιο αξιόλογο χρειάζονται τα τριπλάσια χρήματα, εγώ είμαι μέσα για το Stanley.