Ενδιαφέρομαι να αγοράσω, εσύ???

Απάντηση: Re: Ενδιαφέρομαι να αγοράσω, εσύ???

Χαχαχα. Με νέα τιμή 7,74 !!!

όχι έτσι την πάτησα και εγώ, το έιχα ανοίξει από το μεσημέρι και πήγα να φάω και μετά που γύρισα στο pc πάτησα refresh και αμέσως με άλλαξε στο 7,74 ...αλλά μετά από έρευνα είδα ότι δεν είναι το ίδιο....
αυτό με το 7,74 είναι από την us αποθήκη και είναι χωρίς μεταφορικά...αυτό με το 5.40 είναι από την eu αποθήκη και έχει 0.50 μεταφορικά.

με 2 λόγια το αρχικό με το 5,90 το μετρικό έχει εξαντληθεί....ούτε να φάει δεν προλαβαίνει κάποιος με εσάς τα κοράκια εδώ μέσα...:ernaehrung004::worshippy:

Απάντηση: Re: Ενδιαφέρομαι να αγοράσω, εσύ???

:worshippy: Χαχαχα Νίκο πήγα κάτω στόν Βαρδάκα στήν Νίκαια καί τό περιεργάστηκα από κοντά,10 ευρώ τό είχε (τσάμπα πράμα δηλαδή) αλλά μέ Ιντζες,δέν τό αγόρασα γιατί τό είδα περιττό καί παραξενεύομαι πού έχει τόσο μεγάλο ενδιαφέρων από μεγάλη μερίδα μελών.
Εχει ένα χάρακα σέ ίντζες η σέ cm (σέ Ευρωπαική έκδοση) στό κάθετο μέρος τού τριγώνου,καί στήν υποτείνουσα έχει τίς μοίρες γιά νά βγάλεις γωνίες.Στούς περισσότερους οι 45 - 90 μοίρες μάς ενδιαφέρουν πού γίνονται εύκολα μέ αυτό πού έχουμε οι περισσότεροι
Τώρα άν θέλει κάποιος νά βγάζει γωνίες γίνεται καί μέ ένα πλαστικό μοιρογνωμόνιο.

Ενώ όλα τα άλλα εργαλεία που έχουμε, τα έχουμε λιώσει από την χρήση :ernaehrung004:

Re: Απάντηση: Re: Ενδιαφέρομαι να αγοράσω, εσύ???

Ενώ όλα τα άλλα εργαλεία που έχουμε, τα έχουμε λιώσει από την χρήση :ernaehrung004:

:worshippy: έλα ντέ,απλά προσωπικά αυτό τό είδα αχρείαστο.

:worshippy: έλα ντέ,απλά προσωπικά αυτό τό είδα αχρείαστο.

Ε οχι και αχρειαστο, ο καλυτερος οδηγος για δισκοπριονο σε δοκαρακια και σανιδες ειναι, γλυστραει και καλυτερα απο το αλλο πανω στο ξυλο, ειναι πιο απλο και παντα ακριβεστατο χωρις κινουμενα μερη :))
Βεβαια το αλλο ειναι σαφως πιο χρησιμο, με παμπολλες χρησεις, μεχρι και οργανο μετρησης ρουτερ γινεται!

Ε οχι και αχρειαστο, ο καλυτερος οδηγος για δισκοπριονο σε δοκαρακια και σανιδες ειναι, γλυστραει και καλυτερα απο το αλλο πανω στο ξυλο, ειναι πιο απλο και παντα ακριβεστατο χωρις κινουμενα μερη :))
Βεβαια το αλλο ειναι σαφως πιο χρησιμο, με παμπολλες χρησεις, μεχρι και οργανο μετρησης ρουτερ γινεται!

Αχρείαστο-αχρείαστο φίλε Μιχάλη επιμένω,σκεφτόμουνα ένα λόγο γιά νά τό αγοράσω από τόν Βαρδάκα πού τό περιεργαζόμουνα κανα δεκάλεπτο καί δέν βρήκα ούτε έναν,καί δέν μέ ένοιαζαν οι ίντζες αντί νά έχει εκατοστά,ούτε τά 10 ευρώ πού είχε.

Γιά οδηγό γιά δισκοπρίονο γιά δοκαράκια κάνει καί η γωνία τής Wolfcraft η μικρή καί προσφέρει πολλά περισσότερα.

Πες τα ρε Μιχάλη.

Sent from my iPad using Tapatalk

Γιά οδηγό γιά δισκοπρίονο γιά δοκαράκια κάνει καί η γωνία τής Wolfcraft η μικρή καί προσφέρει πολλά περισσότερα.

H μικρη γωνια της wolfcraft ειναι μεγαλη και λιγο αβολη για οδηγος σε δοκαρακια και σανιδες, και δεν κανει για οδηγος 45 μοιρων οπως το μικρο γλυκο τριγωνακι (speed square τουτ'εστιν)

Πλακα κανω Δημητρη, απλα με ξερεις, δεν μπορω να θεωρησω κανενα σχεδον εργαλειο αχρειαστο :))

H μικρη γωνια της wolfcraft ειναι μεγαλη και λιγο αβολη για οδηγος σε δοκαρακια και σανιδες, και δεν κανει για οδηγος 45 μοιρων οπως το μικρο γλυκο τριγωνακι (speed square τουτ'εστιν)

Πλακα κανω Δημητρη, απλα με ξερεις, δεν μπορω να θεωρησω κανενα σχεδον εργαλειο αχρειαστο :))

Τό ξέρω φίλε Μιχάλη,και εσύ ξέρεις τί ζήλο έχω γιά τά εργαλεία,τί νά πώ μπορεί νά έχεις δίκιο,απλά αυτό δέν μού έκανε τό λεγόμενο κλίκ πού λένε.

Έτσι για να μπορούμε να χρησιμοποιούμε στο έπακρο το όργανο...
m.youtube.com/watch?v=yPL6jOa6AH8

Ρε το μπελά μου μέσα πρωί πρωί, βλέπω ότι η παραγγελία μου έγινε back order. Τους κάναμε sold out τους κινέζους!

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Ρε το μπελά μου μέσα πρωί πρωί, βλέπω ότι η παραγγελία μου έγινε back order. Τους κάναμε sold out τους κινέζους!

χαχα, μην ξεχνας οτι περα απο τα μελη του φορουμ, εχουμε και εκατονταδες επισκεπτες που μας διαβαζουν και παρακολουθουν τις εξελιξεις :))

Order Status: Ready To Process
Χεχεχεχε
Έτσι ήταν μέχρι χτες βράδυ. Σήμερα το πρωί άλλαξε! :furious3:

χαχα, μην ξεχνας οτι περα απο τα μελη του φορουμ, εχουμε και εκατονταδες επισκεπτες που μας διαβαζουν και παρακολουθουν τις εξελιξεις :))

Δεν πειράζει... ας έρθει και σε ένα μήνα, όσοι το αγόρασαν ας το χαρούν!

Πολύ πιθανόν. Αν είναι έτσι φυσικά refund. Εγώ πάντως τους έγραψα να το τσεκάρουν ότι είναι Metric, στα σχόλια της παραγγελίας.