Ενδιαφέρομαι να αγοράσω, εσύ???

Το έχω το συγκεκριμενο τροχάκι και μόνο καλά λόγια έχω να πω. Πολύ μεγάλη ροπή πραγματικά ακούραστο!
Τις προάλλες έκοψα αρμούς από πλάκες στον κήπο και ούτε που ζεστάθηκε!

Κλείνεις φθηνά αεροπορικά εισιτήρια μετ' επιστροφής κ πας κ τα παίρνεις μόνος σου. Πιο φθηνά θα σου έρθει.

Αυτό έχει ωτοασπίδες μικρό αγόρι ?

Οχι βρε, να παρεις ξεχωριστα παππου. Απλα ειναι δοκιμασμενα και τα καλυτερα γυαλια που εχω φορεσει μεχρι στιγμης. Με λιγη προσοχη δεν γρατζουνιουνται καθολου

Απάντηση: Re: Απάντηση: Ενδιαφέρομαι να αγοράσω, εσύ???

Νεκτάριε, αυτή η προσφορά αφορά στο εργαλείο solo χωρίς κανένα από τα 4 πρόσθετα.

Το διαβασες καπου? Γιατι σολο συνηθως εννοουν χωρις τη μπαταρια. Και απο την αλλη, χωρις τα προσθετα, τι να το κανεις σολο?

Ναι το αναφέρει κάτω, σε απάντηση του σε κάποιον που τον ρωτάει αν έχει τα 4 εξαρτήματα:
Hallo Andi,
bei diesem Angebot wird nur die Maschine gliefert und keinerlei Aufsätze. Die Maschine gibt es nicht von Bosch mit allen Aufsätzen ohne Akku. Die Artikelnummer für das Grät inkl. aller Aufsätze, Akkus und Ladegerät lautet: 06019F6000

δηλαδή το εργαλείο χωρίς τα εξαρτήματα. Η Bosch λέει δεν έχει ακόμα διαθέσιμο το εργαλείο σκέτο με τα εξαρτήματα. Και ο κωδικός που δίνει στο τέλος αφορά στο εργαλείο πλήρες με τα εξαρτήματα, μπαταρίες και φορτιστή.

Re: Απάντηση: Ενδιαφέρομαι να αγοράσω, εσύ???

Ναι το αναφέρει κάτω, σε απάντηση του σε κάποιον που τον ρωτάει αν έχει τα 4 εξαρτήματα:
Hallo Andi,
bei diesem Angebot wird nur die Maschine gliefert und keinerlei Aufsätze. Die Maschine gibt es nicht von Bosch mit allen Aufsätzen ohne Akku. Die Artikelnummer für das Grät inkl. aller Aufsätze, Akkus und Ladegerät lautet: 06019F6000

δηλαδή το εργαλείο χωρίς τα εξαρτήματα. Η Bosch λέει δεν έχει ακόμα διαθέσιμο το εργαλείο σκέτο με τα εξαρτήματα. Και ο κωδικός που δίνει στο τέλος αφορά στο εργαλείο πλήρες με τα εξαρτήματα, μπαταρίες και φορτιστή.

Περίεργο άλλα να δείχνει στην εικόνα κια άλλα να έχει μέσα..
Ευτυχώς που το είδες εσύ και δεν παρήγγειλα τίποτα!