Ενδιαφέρομαι να αγοράσω, εσύ???

Απάντηση: Re: Ενδιαφέρομαι να αγοράσω, εσύ???

3.90 από Ελλάδα και άμα παρεις ένα τηλ μπορεί να πάρεις και έκπτωση για πολλά κομματια
https://www.pla.gr/υλικα/υλικα-μοντελισμου/milliput/milliput-epoxy-putty-standard.html

Στάλθηκε από το SM-T810 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

+1 Δεν είναι κάτι δύσκολο να βρεθεί Ελλάδα.

Re: Απάντηση: Ενδιαφέρομαι να αγοράσω, εσύ???

Κι εγώ ενδιαφέρομαι αλλά είναι λίγο ογκώδες... Proxxon DSH...

Re: Απάντηση: Ενδιαφέρομαι να αγοράσω, εσύ???

Εσύ θέλεις κάτι μεγάλο?
Πως θα το κάνουμε γιατί το δικό μου λογικά θα έχει μεγαλύτερο μεταφορικό κόστος

Απάντηση: Re: Απάντηση: Ενδιαφέρομαι να αγοράσω, εσύ???

Όχι, η δική μου παραγγελία είναι δύο μικρά λάστιχα αντλίας νερού (impellers) με αξία 2*14,90 και 14,90 μεταφορικά

Πρόσθεσα τα δύο δικά σου (14,49+10,68= 25,17) στα δικά μου (2*14,90=29,80) και τα μεταφορικά αυξήθηκαν από 14,90 σε 23,15.
Αντίθετα, έβαλα μόνο τα 2 δικά σου και η μεν αξία τους διαμορφώθηκε σε (15,10+11,12 = 26,22), προφανώς λόγω ελληνικού ΦΠΑ, και τα μεταφορικά σε 8,25, οπότε μάλλον δεν σε συμφέρει αυτή η μέθοδος.

Δυστυχώς, η αμαζόνα δεν χρεώνει τα μεταφορικά όπως τα άλλα γερμανικά μαγαζιά εργαλείων, που έχουν σταθερή χρέωση για κάποιο όγκο ή βάρος.

Κυριάκο, το πρόσθεσα στα δικά μου (2*14,90=29,80) και τα μεταφορικά πήγαν 23,05 από 14,90, δηλαδή αύξηση 8,15, μάλλον επειδή θα γίνουν 2 δέματα, αφού δεν εμφανίζεται η επιλογή του ενός δέματος.
Επομένως, δεν ταιριάζει η δική μου αγορά με τις δικές σας.

Έβαλα, όμως, στο καλάθι την κλειδαριά σου και τα 2 τεμάχια του dpbambas και τα μεταφορικά είναι 8,90 και εμφανίζει την επιλογή για ένα δέμα.
Επομένως, αξίζει να στο μελετήσετε, αν και εκείνος πρέπει να επιβαρυνθεί με τα μεταφορικά από Αθήνα στην Κρήτη.