Ενδιαφέρομαι να αγοράσω, εσύ???

Απάντηση: Re: Ενδιαφερομαι να αγορασω, εσυ???

Επίσης το Amazon.de όταν μεταφέρουμε ένα τεμάχιο στο καλάθι Αγορών συνήθως αλλάζει τιμή προς τα πάνω προφανώς γιατί η τιμή του είναι για αυτούς που διαμένουν στην Γερμανία.

Τελικά, έκανα solo παραγγελια από το Amazon.de, γιατι το σύστημα υπολογισμου μεταφορικών δεν ευνοεί τις ομαδικές (δεν έχει δλδ σταθερά μεταφορικά όμως από WerkzeugAlarm)

Οσον αφορά τις τιμές (στις παραγγελίες από το Amazon.de) οι Γερμανοί είναι τόσο "τίμιοι" που επανα-φορολογούν τα είδη που στέλνουν Ελλάδα με τον "σωστό" ΦΠΑ! ! !
δλδ αν βλέπουμε ένα είδος (στο Amazon.de/Prime) στα 119 και το παραγγείλουμε, θα πληρώσουμε 123 !!!
(19% Γερμανικος ΦΠΑ έναντι 23% Ελληνικού ΦΠΑ)

Re: Ενδιαφερομαι να αγορασω, εσυ???

Asot δεν είναι το γεγονός ότι είναι τίμιοι απλά το Amazon (όλα τα αμαζον είτε το αγγλικό είτε το γερμανικό) έχει και ελληνικό υποκατάστημα και όλες οι αποδείξεις κόβονται με τα στοιχεία αυτού του 'υποκαταστήματος'. Αρα με ελληνικό ΦΠΑ. Δες το και στις αποδείξεις.

Γιαννη κανε μου σε παρακαλω ενα κοστολογιο για το Bosch GSB 10,8-2-Li
Ευχαριστω!

Κυριάκο, για να διευκολύνω, θα είναι κοντά στην τιμή που βλέπεις στο ποστ #112, δλδ κοντά στα 74 (+- 1)
Για ακρίβεια, θα στα γράψει ο Ιωάννης μόλις βάλει 5 συμμετέχοντες αντί για 4 στο excelακι που τα κρατάει...

Θ ενημερώσω σε λίγο και επιτέλους ήρθε χαρτάκι για παραλαβή του Knipex και Wiha σήμερα όποτε αύριο παραλαμβάνω.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Γιαννη κανε μου σε παρακαλω ενα κοστολογιο για το Bosch GSB 10,8-2-Li
Ευχαριστω!

GSB 10,8-2-Li solo => 73.37 ευρώ

Asot δεν είναι το γεγονός ότι είναι τίμιοι απλά το Amazon (όλα τα αμαζον είτε το αγγλικό είτε το γερμανικό) έχει και ελληνικό υποκατάστημα και όλες οι αποδείξεις κόβονται με τα στοιχεία αυτού του 'υποκαταστήματος'. Αρα με ελληνικό ΦΠΑ. Δες το και στις αποδείξεις.

Να προσθέσω ότι, μέχρι από 2 χρόνια περίπου, μόνο το αγγλικό είχε ελληνικό ΑΦΜ και χρέωνε τον ελληνικό ΦΠΑ. Περί τα μέσα του 2014, αν θυμάμαι καλά, άρχισαν και υπόλοιπα ευρωπαικά να χρεώνουν τον ελληνικό ΦΠΑ.

Kαλησπέρα σε ολους!! :) ενδιαφερομαι να αγοράσω μια ηλεκτρική σέγα και εχω προσανατολιστή λίγο προς της bosch για να εχω ενα αξιόπιστο εργαλειο, δεν μπορω να διαθεσω παρα πολλα χρήματα και είμαι μεταξυ pst 700 και pst 800 ποιο πιστευετε είναι καλυτερο διοτι το 700 το βρίσκω 55-57 ευρω και το 800 .. 75 ευρω είναι ενα 20ρικο πάνω (30%) εχετε να προτείνετε καποια αλλη εταιρεία ; ενδιαφερομαι να κόβω καμπύλες και ευθείες (όσο γίνεται..) σε ξύλα με μέγιστο πάχος 30-40 mm (χωρίς να αποκλείω αν θα χρειαστεί μεγαλύτερο..) ευχαριστω πολυ εκ των προτέρων!

Καλως τον φιλο.
Η 800 υπερτερει ομως σε βαθος κοπης, ισχυ αλλα και ενα ακομη σημαντικο χαρακτηριστικο που ειναι η εκκεντρη ταλαντωση της λαμας με ρυθμση 3 βαθμιδων!
Πολυ σημαντικο!

Σε ευχαριστώ πολυ Endura!! για την άμεση απάντηση οποτε παώ για 800 (δεν πέρνουμε και καθε μέρα σεγες αν κ εχω της Dremel to moto saw αλλα δεν ειναι για πολλα πολλα..)

Kαλησπέρα σε ολους!! :) ενδιαφερομαι να αγοράσω μια ηλεκτρική σέγα και εχω προσανατολιστή λίγο προς της bosch για να εχω ενα αξιόπιστο εργαλειο, δεν μπορω να διαθεσω παρα πολλα χρήματα και είμαι μεταξυ pst 700 και pst 800 ποιο πιστευετε είναι καλυτερο διοτι το 700 το βρίσκω 55-57 ευρω και το 800 .. 75 ευρω είναι ενα 20ρικο πάνω (30%) εχετε να προτείνετε καποια αλλη εταιρεία ; ενδιαφερομαι να κόβω καμπύλες και ευθείες (όσο γίνεται..) σε ξύλα με μέγιστο πάχος 30-40 mm (χωρίς να αποκλείω αν θα χρειαστεί μεγαλύτερο..) ευχαριστω πολυ εκ των προτέρων!
Καλησπέρα !
Αν θέλεις μετέφερε το στο θέμα "τα εργαλεία κάνουν το μάστορα προτάσεις ιδέες κτλ".. για να λάβεις περισσότερες απαντήσεις και να μην βγούμε εκτός θέματος.
Δεν είναι λάθος δικό σου απλά αυτο το θέμα δεν έχει το σωστό τίτλο. Κανονικά πρέπει να μετανομαστεί σε "Ομαδικές online αγορές" ή κάτι πιο ευκρινές για να μην γίνεται μπέρδεμα.

Εγώ πάντως με σέγα bosch που έχω κόψει πάγκο κουζινας δεν καταλαβαίνει τίποτα. Η 700 ηταν.

Την 800 εχω γω, η σεγα αριστη, μακαρι να ακολουθουσαν και οι λαμες.

Group Buy από => WerkeugAlarm.jpg στο Amazon.de

GLI Deci LED_300.jpgGSB10.8V-LI SOLO.jpgBosch 2608000495.jpg

Ο Πίνακας Υπολογισμού άλλαξε λίγο μια που ανακάλυψα ότι η Τράπεζα χρεώνει την Κάρτα με 1% για τα πρώτα 300 ευρώ φόρτωσης και τρία ευρώ για ποσά μεγαλύτερα από 300 ευρώ.
Το κόστος επιμερίζεται αναλογικά για κάθε τεμάχιο.

Επίσης η τιμή του GLI DeciLED μειώθηκε κατά ένα ευρώ

GB_Amazon.de_GB02_02_WerkeugAlarm.png

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να καταθέσουν το ποσό που τους αναλογεί (τελευταίως πίνακας κόκκινα γράμματα "Οφειλή ή Επιστροφή" για να προχωρήσει η παραγγελία.

Όποιος άλλος ενδιαφέρεται ας ενημερώσει με PM ή εδώ με ανάλογο ποστ.

Εάν προκύψουν διαφορές ως προς το τελικό ποσό που αναλογεί στον καθένα αυτό θα διευθετηθεί κατά την παράδοση των εργαλείων/τεμαχίων.

Η παραγγελία θα καθυστερήσει μερικές μέρες για να προλάβουν και άλλα Μέλη να συμμετάσχουν

Εγώ θέλω σίγουρα 3 Bosch 2608000495 και θα σκεφτώ και τι άλλο θα χρειαστώ και θα ποστάρω!

Απάντηση: Ενδιαφερομαι να αγορασω, εσυ???

Και γω μάλλον και μια "σκέτη" μπαταρία 10,8V / 2,0Ah
Βάλε όμως μια "καταληκτική" ημερομηνία Ιωάννη, γιατί (και) οι τιμές μπορεί να αλλάξουν αλλα και οσο το αφήνουμε, θα μας έρχονται "ιδέες"
πχ πριν από λίγο έβλεπα την μπαταρία να είναι στα 26 περίπου, ενώ τώρα (ευτυχώς) είναι στα 19,59

Re: Απάντηση: Ενδιαφερομαι να αγορασω, εσυ???

Και γω μάλλον και μια "σκέτη" μπαταρία 10,8V / 2,0Ah
Βάλε όμως μια "καταληκτική" ημερομηνία Ιωάννη, γιατί (και) οι τιμές μπορεί να αλλάξουν αλλα και οσο το αφήνουμε, θα μας έρχονται "ιδέες"
πχ πριν από λίγο έβλεπα την μπαταρία να είναι στα οŸ‚26 περίπου, ενώ τώρα (ευτυχώς) είναι στα 19,59

Τρίτη θα γίνει η παραγγελία.

Όσοι "προλάβουν" μέχρι τότε, μεσολαβεί και το Σαββατοκύριακο για να αποφασίσουν οι αναποφάσιστοί και στην δευτέρα/τρίτη για να κατατεθούν τα χρήματα.

Όποιος έχει κάποια άλλη ιδέα/πρόταση ας την προτείνει ....

Γιάννη βάλε μου και μένα μία Bosch λαβή και πες μου αν μπορούμε να βάλουμε και αυτό ?? Το βλεπω οτι ξεκινάει από τα 20Ε. Δεν ξέρω αν μπορούμε να το πάρουμε πιο φτηνα από άλλον πωλητή.