Ενδιαφέρομαι να αγοράσω, εσύ???

Re: Ενδιαφερομαι να αγορασω, εσυ???

Γιάννη βάλε μου και μένα μία Bosch λαβή και πες μου αν μπορούμε να βάλουμε και αυτό ?? Το βλεπω οτι ξεκινάει από τα 20Ε. Δεν ξέρω αν μπορούμε να το πάρουμε πιο φτηνα από άλλον πωλητή.

Αυτός που το έχει 20 ευρώ δεν στέλνει Ελλάδα.

Το άλλο έρχεται? Μπορούμε να το βάλουμε?

Ωραία, αν μπορείς βάλε και αυτό μαζί με την λαβή και πες μου σύνολα.

Τι είναι η αρχική και τελικη τιμή τεμαχιου Γιάννη?

Απάντηση: Re: Ενδιαφερομαι να αγορασω, εσυ???

Τι είναι η αρχική και τελικη τιμή τεμαχιου Γιάννη?
Με Γερμανικό (19%) και Ελληνικό ΦΠΑ αντίστοιχα´- μόλις δηλώσεις χωρα που θα παει το δέμα, επαν-υπολογίζεται η τιμή (στην τελική)

Γιάννη σε ευχαριστώ για την παραλαβή και χάρηκα που τα είπαμε έστω και για τόσο λίγο απο κοντά. Όπως είπαμε θα κανονισουμε καφέ και με όσα μαστορια μπορούν...

Να ρωτησω κατι ακομη για τη διαδικασια αυτη της παραγγελιας. Διαλεγεται οποιοδηποτε προιον απο το amazon ή πρεπει να ειναι απο το συγκεκριμενο πωλητη και μονο? Αν βαλω και γω κατι μεσα σε αυτη, ο παραληπτης στην Ελλαδα μπορει να μου το προωθησει μετα σε μενα?

Απάντηση: Ενδιαφερομαι να αγορασω, εσυ???

Στην συγκεκριμένη χρονική στιγμή, τρέχουν 2 "ομαδικές" παραγγελιες: Από το Amazon.de και από ένα κατάστημα (WerkzeugAlarm) που πωλεί μέσω Amazon.de. Ο "συντονιστής" στην Αθήνα (φαντάζομαι) οτι (υπο προυποθέσεις) θα μπορεί να προωθήσει, εφόσον ο τελικός παραλήπτης αναλαμβάνει το συνολικό κόστος..

πχ εγώ (Λάρισα) έχω ήδη "μεταφέρει" στον IOANNISTSA τα χρήματα για το κόστος αγοράς και θα χρησιμοποιησω courier με δική μου χρέωση για την τελική αποστολή από Αθήνα > Λάρισα

Να ρωτησω κατι ακομη για τη διαδικασια αυτη της παραγγελιας. Διαλεγεται οποιοδηποτε προιον απο το amazon ή πρεπει να ειναι απο το συγκεκριμενο πωλητη και μονο? Αν βαλω και γω κατι μεσα σε αυτη, ο παραληπτης στην Ελλαδα μπορει να μου το προωθησει μετα σε μενα?

Α1: Οποιοδήποτε προϊόν αρκεί, όπως αναφέρεται και στο post του GROUP Buy από Amazon.de, ο Πωλητής ή/και Αποστολέας να είναι το Amazon.de για να είναι πολύ λίγα τα μεταφορικά που θα χρεωθούν στο προϊόν.

Α2: Ναι εάν αναλαμβάνεις το κόστος προώθησης από Μαρούσι προς εσένα.

Με Γερμανικό (19%) και Ελληνικό ΦΠΑ αντίστοιχα´- μόλις δηλώσεις χωρα που θα παει το δέμα, επαν-υπολογίζεται η τιμή (στην τελική)

Παράλογο και παράνομο. Εντός Ευρωπαϊκής Ένωσης το καθεστώς ΦΠΑ υπολογίζεται με βάση το ΦΠΑ της χώρας από όπου γίνεται η αποστολή. Εν πάσει περιπτώση Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι αν έτσι ισχύει στο amazon

Αυτό http://www.amazon.de/Wera-050510100...aubmeißel/dp/B002P46NDW/ref=pd_bxgy_diy_img_z Πόσο θα πάει τελικά αν το προσθέσω?

Παράλογο και παράνομο. Εντός Ευρωπαϊκής Ένωσης το καθεστώς ΦΠΑ υπολογίζεται με βάση το ΦΠΑ της χώρας από όπου γίνεται η αποστολή. Εν πάσει περιπτώση Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι αν έτσι ισχύει στο amazon

Αυτό http://www.amazon.de/Wera-050510100...aubmeißel/dp/B002P46NDW/ref=pd_bxgy_diy_img_z Πόσο θα πάει τελικά αν το προσθέσω?

38,56 ευρώ

Απάντηση: Re: Ενδιαφερομαι να αγορασω, εσυ???

Δεν είναι έτσι και έχει συζητηθεί αρκετές φορές.
Από την ευρωπαική αλυσίδα, μόνο το αγγλικό είχε ελληνικό ΑΦΜ, πριν από χρόνια, και, κατά την παραγγελία Έλληνα αγοραστή, χρέωνε τον ελληνικό ΦΠΑ στο τελικό στάδιο.

Από το 2014 (δεν θυμάμαι μήνα), όλα τα υπόλοιπα ευρωπαικά καταστήματα της αλυσίδας ακολούθησαν την ίδια πολιτική και χρεώνεται ο ελληνικός ΦΠΑ στο τελικό στάδιο της παραγγελίας.