Ενδιαφέρομαι να αγοράσω, εσύ???

Re: Ενδιαφερομαι να αγορασω, εσυ???

Wow. Μιλαμε για το ιδιο με 2Ah μπαταρια? πως το εβγαλες ποιο φθηνο? θα το βαλεις στη παραγγελια?

Μπήκε απο το πρώτο μαγαζί στο amazon (werkzeug Alarm) γι αυτό βγήκε λίγο πιο κάτω η τιμή.

Πως μπορεις να δεις ποιος πωλητης πουλαει ενα προιον?
Καμμια φορα τον γραφει εκει στην πρωτη σελιδα της περιγραφης του προιοντος και υπαρχει καποιο λινκ, αλλα οχι παντα.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Για οποιον δεν το ξερει, υπαρχει ενα site που του βαζεις τον κωδικο ενος προιοντος (ISIN) απο οποιοδηποτε Amazon, και σου βρισκει ποιο Αmazon εχει την καλυτερη τιμη.
Ο Κωδικος ISIN που ειναι ο ιδιος σε ολα τα Amazon για το ιδιο προιον, βρισκεται στις πληροφοριες προιοντος, μια δυο σελιδες κατω (page down) απο την κεντρικη. Eχει αυτη τη μορφη---> "B003TKMM2W"

Απάντηση: Re: Ενδιαφερομαι να αγορασω, εσυ???

Καμμια φορα τον γραφει εκει στην πρωτη σελιδα της περιγραφης του προιοντος και υπαρχει καποιο λινκ, αλλα οχι παντα

Πατώντας εκει που είναι το κοκκινο βέλος, βλέπεις την τιμή κάθε πωλητή
demo.jpg

Καμμια φορα τον γραφει εκει στην πρωτη σελιδα της περιγραφης του προιοντος και υπαρχει καποιο λινκ, αλλα οχι παντα.

Για οποιον δεν το ξερει, υπαρχει ενα site που του βαζεις τον κωδικο ενος προιοντος (ISIN) απο οποιοδηποτε Amazon, και σου βρισκει ποιο Αmazon εχει την καλυτερη τιμη.
Ο Κωδικος ISIN που ειναι ο ιδιος σε ολα τα Amazon για το ιδιο προιον, βρισκεται στις πληροφοριες προιοντος, μια δυο σελιδες κατω (page down) απο την κεντρικη. Eχει αυτη τη μορφη---> "B003TKMM2W"

Πολύ καλή πληροφορία. Εγώ έψαχα στο camel σε κάθε site ξεχωριστά.

Απάντηση: Ενδιαφερομαι να αγορασω, εσυ???

Υπάρχει το halsize.me που δίνει τις τιμές σε όλα τα καταστήματα amazon, με βάση το ISIN.
Όσοι χρησιμοποιούν τοn Chrome μπορούν να κατεβάσουν το αντίστοιχο addon και κάθε φορά που ανοίγει μια σελίδα του amazon εμφανίζει σε ένα πίνακα τις τιμές σε όλα τα καταστήματα που είναι διαθέσιμο το προιόν είτε από αυτά είτε από τρίτους και με κόκκινο δείχνει τη χαμηλότερη τιμή.

Ένα παράδειγμα με το addon, για το ISIN που χρησιμοποίησε ο Μανώλης, για το οποίο το φτηνότερο βρίσκεται στο ισπανικό κατάστημα και από τους τρίτους στο γερμανικό,

Attachments

• Amazon.JPG
    Amazon.JPG
    104.7 KB · Views: 225
Re: Απάντηση: Ενδιαφερομαι να αγορασω, εσυ???

καλησπέρα .
ένα Bosch 2608000495 και για εμένα .

Γιώργος.

(αν θέλετε δώστε μου λίγες παραπάνω πληροφορίες σε pm γιατί είμαι λίγο νέος στα group buy)

Απάντηση: Re: Απάντηση: Ενδιαφερομαι να αγορασω, εσυ???

καλησπέρα . ένα Bosch 2608000495 και για εμένα .
Γιώργος.
(αν θέλετε δώστε μου λίγες παραπάνω πληροφορίες σε pm γιατί είμαι λίγο νέος στα group buy)

Γιώργη, δες το ποστ #174 και στείλε ένα ΡΜ στον IOANNISTSA για να συνεννοηθείς για τα χρήματα και την παραλαβή (οταν το κομμάτι σου φτάσει στο Μαρούσι (έδρα του "συντονιστή"))

Re: Απάντηση: Ενδιαφερομαι να αγορασω, εσυ???

καλησπέρα .
ένα Bosch 2608000495 και για εμένα .

Γιώργος.

Το γράφω εδώ για να ενημερώνονται όλοι.

Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να καταθέσεις τα χρήματα του προϊόντος σε λογαριασμό στην τράπεζα Πειραιώς που θα σου στείλω με PM και αφού παραλάβω από Amazon.de να περάσεις από την δνση μου στο Μαρούσι που θα σου στείλω με PM για να σου παραδώσω.

Εάν δεν μένεις Αθήνα ή και δεν μπορείς να περάσεις να παραλάβεις μπορώ να στο στείλω ταχυδρομικά ή με courier και χρέωση δική σου.

Group Buy από => WerkeugAlarm στο Amazon.de

GB_Amazon.de_GB02_05_WerkeugAlarm.png

εάν έχω ξεχάσει κάποιον ή οτιδήποτε άλλο ας με ενημερώσει

Τα αλλενακια (hex) της Wera....?

Αυτά είναι από το GROUP Buy από Amazon.de, Πωλητής ή/και Αποστολέας Amazon.de

GROUP Buy από Amazon.de, Πωλητής ή/και Αποστολέας Amazon.de

GB_Amazon.de_GB02_06_Amazon.de.png

εάν έχω ξεχάσει κάποιον ή οτιδήποτε άλλο ας με ενημερώσει

δυστυχώς δεν δουλεύει όπως θα έπρεπε. ειτε γιατι το ιδιο προϊόν δεν εχει το ιδιο ISIN, ειτε γιατι δεν βρίσκει το ISIN πχ. το παρακάτω ειναι το ιδιο προϊόν με διαφορετικό ISIN. επίσης για κανένα απο τα δυο δεν βρίσκει τιμές στα co.uk kai de, ενω βρίσκει στην ισπανική

http://www.amazon.co.uk/Cuisinart-I...ie=UTF8&qid=1425844384&sr=8-1&keywords=ice+30
http://www.amazon.de/gp/product/B002007HQI/ref=ox_sc_sfl_title_2?ie=UTF8&psc=1&smid=A3JWKAKR8XB7XF

Απάντηση: Ενδιαφερομαι να αγορασω, εσυ???

Τα δύο αυτά προϊόντα φαίνονται εξωτερικά τα ίδια αλλά έχουν (ελαφρά) διαφορετικές περιγραφές και ISIN (ASIN).

Για το πρώτο (B001D650FA) το halfsize.me δίνει το Capture1 και για το 2ο (B002007HQI) το Capture2

Attachments

• Capture1.JPG
    Capture1.JPG
    19.3 KB · Views: 219
  • Capture2.JPG
    Capture2.JPG
    19.7 KB · Views: 219
Last edited:

Καλημέρα!
Μπορείς να μου πεις μια τιμή για αυτό?
http://www.amazon.de/Makita-HR2450-...qid=1425567393&sr=8-1&keywords=makita+HR+2450

Προτείνω μιας και ρίξαμε τα έξοδα αποστολής στο 1ευρώ με τα τεμάχια να δώσουμε μια παράταση λίγες μέρες ακόμα για κάποιον που δεν πρόλαβε να αποφασίσει ή θέλει να πάρει κάτι ακόμα.. (Θα σου βάλω σήμερα τα χρήματα για τις πριονολαβές όπως και να έχει..)

Καλημέρα!
Μπορείς να μου πεις μια τιμή για αυτό?
http://www.amazon.de/Makita-HR2450-...qid=1425567393&sr=8-1&keywords=makita+HR+2450

Προτείνω μιας και ρίξαμε τα έξοδα αποστολής στο 1ευρώ με τα τεμάχια να δώσουμε μια παράταση λίγες μέρες ακόμα για κάποιον που δεν πρόλαβε να αποφασίσει ή θέλει να πάρει κάτι ακόμα.. (Θα σου βάλω σήμερα τα χρήματα για τις πριονολαβές όπως και να έχει..)

Δεν το στέλνει Ελλάδα το Amazon.de.
Ένας πωλητής που το στέλνει Ελλάδα το έχει 119 ευρώ + 22 ευρώ μεταφορικά , σύνολο 141 ευρώ, αλλά έχει πολλές αρνητικές κριτικές ότι το τσοκ ταλαντεύεται ακανόνιστα.

δυστυχώς δεν δουλεύει όπως θα έπρεπε. ειτε γιατι το ιδιο προϊόν δεν εχει το ιδιο ISIN, ειτε γιατι δεν βρίσκει το ISIN πχ. το παρακάτω ειναι το ιδιο προϊόν με διαφορετικό ISIN. επίσης για κανένα απο τα δυο δεν βρίσκει τιμές στα co.uk kai de, ενω βρίσκει στην ισπανική

http://www.amazon.co.uk/Cuisinart-I...ie=UTF8&qid=1425844384&sr=8-1&keywords=ice+30
http://www.amazon.de/gp/product/B002007HQI/ref=ox_sc_sfl_title_2?ie=UTF8&psc=1&smid=A3JWKAKR8XB7XF

http://www.curiua.com

Σε αυτο τα βγαζει διαθέσιμα και τα δυο σε ολα τα amazon...

Απάντηση: Re: Ενδιαφερομαι να αγορασω, εσυ???

To group buy οργανώνεται πάνω από εβδομάδα και (κατα την γνώμη μου) έχει πολλές συμμετοχές.
Ας το κλείσουμε (οπως είπαμε την Παρασκευή) σήμερα/αύριο
(φανταστείτε τον "συντονιστή" που έχει να αλληλεπιδράσει με 10 σχεδόν νοματεους, να λάβει χρήματα, να κάνει παραγγελία, να παραλάβει και να παραδώσει!)
και καλα να 'μαστε, θα το ξανακάνουμε