Thanks, κατι καταφερα και κατλαβα. Παντως απο οτι ειδα, μεσω του αμαζον, τα προιοντα ειναι ποιο ακριβα σχετικα με το αν παρθουν απο αλλο πωλητη.
+1Επειδή αναφέρθηκε το Amazon και η χρηση πιστωτικής, να πω οτι εγω κανω κανονικά αγορές με χρεωστική Πειραιώς , αρκεί βέβαια να εχει μεσα το ποσό ο λογαριασμός μου... καμία τράπεζα δεν μου βγάζει πιστωτική , οποτε βολεύομαι ετσι.
Στην επομενη αγορα, θα τσιμπησω ενα Bosch GDR 10.8 ...ΤεΛΛΛος...:BDGBGDB55:
Aν ειναι για τον αλλο μήνα ειμαι μεσα και εγώ .. Αυτός ο μήνας μας τελειωσε (ασφάλειες, σερβις, αλλαγή A/C κλπ)
Το GDR 10.8v-li έχει τιμή 74,41 ευρώ στο Amazon.de με 12,93 ευρώ μεταφορικά σύνολο 87,34 ευρώ.
Η επιβάρυνση για κάθε επιπλέον τεμάχιο είναι περίπου 80-90 λεπτά οπότε με τρία και πάνω η τιμή του πέφτει κάτω από 79 ευρώ το ένα.
Η τιμή του Bosch GDR 10,8 ανέβηκε με χαμηλότερη σήμερα τα 84,85 (Amazon.de, πλεον ταχυδρομικών εξόδων). Για αγορά 3 τεμάχια, η τιμη θα βγει περίπου 94 ευρώ...
Ειναι φοβερό, έχω δει την τιμή να ανεβοκατεβαίνει 10 ευρώ μεσα σε 2 ημέρεςΑυτή την στιγμή η φτηνότερη τιμή είναι 79,29 ευρώ + 12,93 ευρώ μεταφορικά, για αγορά τριών το τελικό κόστος ανά τεμάχιο είναι 84,22 ευρώ. Κάποια στιγμή θα βγάλει κάποιος ξανά το GDR 10.8V-LI σε προσφορά.

Βρε σεις ειπαμε , δε τα χω και τοσο χαμενα πια... L - boxx κανονικο με τα inserts του για την σεγα ειναι...
Ioanni σημερα παρελαβα την λαβη, σ ευχαριστω πολυ ε. Αυριο πρωι σου στελνω και το κουτακι. Σημερα ηταν μερα κολαση, δε προλαβα ανασα να παρω...

We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.