Ενδιαφέρομαι να αγοράσω, εσύ???

Re: Ενδιαφερομαι να αγορασω, εσυ???

Nομιζω οτι πατας το 'free delivery by Amazon'. Eιναι στο δεξι μερος της αρχικης σελιδας.

Thanks, κατι καταφερα και κατλαβα. Παντως απο οτι ειδα, μεσω του αμαζον, τα προιοντα ειναι ποιο ακριβα σχετικα με το αν παρθουν απο αλλο πωλητη.

Kαποιες φορες οντως ειναι φτηνοτερα αν αγορασεις απο αλλους πωλητες, αρκετοι ομως δεν παραδιδουν Ελλαδα, ειτε τα μεταφορικα τους ειναι ακριβοτερα.

Thanks, κατι καταφερα και κατλαβα. Παντως απο οτι ειδα, μεσω του αμαζον, τα προιοντα ειναι ποιο ακριβα σχετικα με το αν παρθουν απο αλλο πωλητη.

Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι η τελική τιμή να είναι φτηνότερη δηλαδή το κόστος + τα μεταφορικά.

Επιπλέων το Amazon.de στέλνει Ελλάδα ενώ παρα πολλοί Πωλητές όχι.

Εάν ένας Πωλητής και το Amazon.de στέλνουν Ελλάδα πάλι κοιτάμε το τελικό κόστος και αναλόγως πράττουμε.

Ένα άλλο πολύ σημαντικό για τα προϊόντα που πουλάει το Amazon.de είναι η άμεση ανταπόκριση και αντικατάσταση ή/και επιστροφή μέρους ή όλου του κόστους + μεταφορικά για ελλαττωματικά προϊόντα χωρίς πολλές ερωτήσεις/καθυστερήσεις κλπ.

Επειδή αναφέρθηκε το Amazon και η χρηση πιστωτικής, να πω οτι εγω κανω κανονικά αγορές με χρεωστική Πειραιώς , αρκεί βέβαια να εχει μεσα το ποσό ο λογαριασμός μου... καμία τράπεζα δεν μου βγάζει πιστωτική , οποτε βολεύομαι ετσι.

Επειδή αναφέρθηκε το Amazon και η χρηση πιστωτικής, να πω οτι εγω κανω κανονικά αγορές με χρεωστική Πειραιώς , αρκεί βέβαια να εχει μεσα το ποσό ο λογαριασμός μου... καμία τράπεζα δεν μου βγάζει πιστωτική , οποτε βολεύομαι ετσι.
+1
Εχω και registered vat ετσι μπορω να παρω χωρις το ΦΠΑ.

Έφτασε και το 4o και τελευταίο πακέτο στην Ελλάδα, αύριο το πρωί θα βρίσκετε στο ΕΛΤΑ Courier Αμαρουσίου οπότε θα πεταχτώ να το πάρω γιατί τα ΕΛΤΑ θα το παραδώσουν μετά την 25η Μαρτίου.

Amazon.de παράδοση των Παρακάτω με DHL στις 24 Μαρτίου 2015 => Παρακολούθηση Πακέτου

2 von Wera 05073593001 950 SPKL/9 SM
PROXXON 23107

Απάντηση: Re: Ενδιαφερομαι να αγορασω, εσυ???

Στην επομενη αγορα, θα τσιμπησω ενα Bosch GDR 10.8 ...ΤεΛΛΛος...:BDGBGDB55:

Aν ειναι για τον αλλο μήνα ειμαι μεσα και εγώ .. Αυτός ο μήνας μας τελειωσε (ασφάλειες, σερβις, αλλαγή A/C κλπ)

Το GDR 10.8v-li έχει τιμή 74,41 ευρώ στο Amazon.de με 12,93 ευρώ μεταφορικά σύνολο 87,34 ευρώ.
Η επιβάρυνση για κάθε επιπλέον τεμάχιο είναι περίπου 80-90 λεπτά οπότε με τρία και πάνω η τιμή του πέφτει κάτω από 79 ευρώ το ένα.

Μάλλον την πατήσαμε, όπως ο Μιχάλης (ανάποδα βέβαια, αφου πρόλαβε πριν ανεβεί η τιμή στο άλλο "Μπλε"...!)
Η τιμή του Bosch GDR 10,8 ανέβηκε με χαμηλότερη σήμερα τα 84,85 (Amazon.de, πλεον ταχυδρομικών εξόδων). Για αγορά 3 τεμάχια, η τιμη θα βγει περίπου 94 ευρώ...
Λίγο καλύτερα είναι (!) μέσω Amazon.co.uk, αφού εκει (με την ισοτιμία /UKP στα 0.71) θα βγει 90 /κομμάτι (για παραγγελία 3 τεμάχια επίσης)
Να θυμίσω οτι η "ελληνική" τιμή είναι στα 102 περίπου (αν κάποιος μπορεί να μας διευκολύνει με το ΦΠΑ, ευπρόσδεκτος)

Για πείτε οι υπόλοιποι συν-ενδιαφερόμενοι (εγώ, μετα την πώληση του GSR που έκανα, είμαι έτοιμος για παραγγελία)

Α καλα. Αμα ειναι για τοσα δε συμφερει. Εγω με 102 μειον το φπα το παιρνω ουσιαστικα 83 ευρω... Ας κανουμε λιγο υπομονη..

Αυτή την στιγμή η φτηνότερη τιμή είναι 79,29 ευρώ + 12,93 ευρώ μεταφορικά, για αγορά τριών το τελικό κόστος ανά τεμάχιο είναι 84,22 ευρώ.

Προφανώς τα τεμάχιο με την προηγούμενη τιμή εξαντλήθηκαν όπως συνέβη και με το GRS 18V-EC που πήρα πρόσφατα στα 89 ευρώ και τώρα έχει 117 ευρώ.

Κάποια στιγμή θα βγάλει κάποιος ξανά το GDR 10.8V-LI σε προσφορά.

Η πιο φτηνή τιμή που έχω δει εγώ στο Amazon.de στο πρόσφατο παρελθόν ήταν 65 ευρώ + μεταφορικά αλλά τέτοιες προσφορές πρέπει να είσαι έτοιμος για παραγγελία γιατί εξαφανίζονται αμέσως. Το GRS 18V-EC όταν κάναμε τις ομαδικές το είχε βγάλει ένας Πωτηλής στα 75 ευρώ με 15 ευρώ μεταφορικά όπου εξαντλήθηκε σε λιγότερο από μια μέρα.

Άρα εάν θέλετε να προλάβετε την όποια προσφορά πρέπει αυτός που θα την αναλάβει να παρακολουθεί τις τιμές και όταν βγει προσφορά σε καλή τιμή να την κτυπήσει άμεσα χωρίς να χρονοτριβή με PM, Post, καταθέσεις κλπ.

Παρέλαβα και εγώ απο τον Γιάννη.. Ευχαριστώ και πάλι!

Παρελήφθη και το 4ο και τελευταίο πακέτο.

Amazon.de παράδοση των Παρακάτω με DHL στις 24 Μαρτίου 2015 => Παρακολούθηση Πακέτου

2 von Wera 05073593001 950 SPKL/9 SM
PROXXON 23107

Ενδιαφερομαι να αγορασω, εσυ??? Bosch GDR 10,8

Η τιμή του Bosch GDR 10,8 ανέβηκε με χαμηλότερη σήμερα τα 84,85 (Amazon.de, πλεον ταχυδρομικών εξόδων). Για αγορά 3 τεμάχια, η τιμη θα βγει περίπου 94 ευρώ...

Αυτή την στιγμή η φτηνότερη τιμή είναι 79,29 ευρώ + 12,93 ευρώ μεταφορικά, για αγορά τριών το τελικό κόστος ανά τεμάχιο είναι 84,22 ευρώ. Κάποια στιγμή θα βγάλει κάποιος ξανά το GDR 10.8V-LI σε προσφορά.
Ειναι φοβερό, έχω δει την τιμή να ανεβοκατεβαίνει 10 ευρώ μεσα σε 2 ημέρες
Προ ολίγου λοιπόν, BOsch GDR 10,8 Li @ Amazon.de (Toolsave) στα 76,81

Τελικές Τιμές για 3 ή 4 αγοραστές
3_4_GDR.jpg

Τα είδη που έχει (γενικά) το κατάστημα φαίνονται εδώ:

Έτερος ενδιαφερόμενος να το οργανώσουμε άμεσα? (πχ μέχρι Παρασκευή)

Απάντηση: Ενδιαφερομαι να αγορασω, εσυ??? Bosch GDR 10,8

Αμα μπει μια ιδέα...
Εκτός λοιπόν από τις σελίδες που δόθηκαν σε προηγούμενα ποστς και κάνουν σύγκριση τιμών ανάμεσα στα amazon.com / .de / .co.uk κλπ,
υπάρχουν και σελίδες όπως το https://thetracktor.com/, το οποίο μπορεί να δώσει την ιστορικότητα της τιμής ενός είδους (σε 3μηνο, 6μηνο, κλπ) αλλα και να δώσει "alert" με email όταν η τιμή περάσει ένα κατώφλι - πχ φτηνήνει...

Περισσότερες λεπτομέρεις για τα 3 καλύτερα Amazon Price Watch Trackers

Απάντηση: Ενδιαφερομαι να αγορασω, εσυ???

Υπάρχει, επίσης, και το camelcamelcamel στο οποίο αφενός παρακολουθείς την πορεία τιμών ενός προιόντος της αλυσίδας και μπορείς να βάλεις την επιθυμητή τιμή αγοράς, ώστε όταν την φτάσει να σε ειδοποιήσει.

Εκκρεμότητες Ομαδικής Αγοράς

• ipso, υπόλοιπο οφειλής 6,26 ευρώ (έξοδα αποστολής - επιστροφή)

Οι Παρακάτω μπορούν να Παραλάβουν την Πριονολαβή Bosch από Μαρούσι μετά από συνεννόηση μαζί μου μέσω PM

• Geoha
  • Γιώργος Κυριακαράκος

Γιάννη Ευχαριστώ!

Καλό δρόμο αν τελικά φυγεις

Απάντηση: Ενδιαφερομαι να αγορασω, εσυ???

Ευχαριστώ, και δημόσια, τον Γιάννη, για την αγορά και παράδοση της κασετίνας Proxxon 23107.
Πράγματι, αξίζει αυτή η σειρά, συγκρίνοντάς την με τις υπόλοιπες που έχω.

Βρε σεις ειπαμε , δε τα χω και τοσο χαμενα πια... L - boxx κανονικο με τα inserts του για την σεγα ειναι...
Ioanni σημερα παρελαβα την λαβη, σ ευχαριστω πολυ ε. Αυριο πρωι σου στελνω και το κουτακι. Σημερα ηταν μερα κολαση, δε προλαβα ανασα να παρω...

Να σε ευχαριστήσω και εγώ με την σειρά μου για το L-Boxx που μου χάρισες και ανέλαβες και τα μεταφορικά μια που ήταν 1,5 ευρώ με ΕΛΤΑ.

Bosch L-BOXX 102.jpg

Το οποίο βέβαια θα εξοπλίσω/αναβαθμίσω σε ταμπακιέρα αγοράζοντας τα κατάλληλα inserts.

BOSCH L-boxx_Insetbox.jpg

BOSCH Insetbox for L-Boxx.jpg