Ενδιαφέρομαι να αγοράσω, εσύ???

Να το τσεκάρουμε με κάποιον τρόπο. Να είμαστε ενήμεροι και για την ομαδική.

μία ερώτηση δεν πειράζει πάντως να γίνει σχετικά με τα μεταφορικά.

προσωπικά μου είναι ακατανόητο αυτό το πράγμα με το ότι πάρεις 16 μεταφορικά....δηλαδή εάν κάποιος πάρει 100 σκαπτικά bosch θα τα στείλει με 16 ? πρέπει να υπάρχει κάποιο όριο, είτε βάρους είτε όγκου...

Re: Απάντηση: Ενδιαφέρομαι να αγοράσω, εσύ???

μία ερώτηση δεν πειράζει πάντως να γίνει σχετικά με τα μεταφορικά.

προσωπικά μου είναι ακατανόητο αυτό το πράγμα με το ότι πάρεις 16 μεταφορικά....δηλαδή εάν κάποιος πάρει 100 σκαπτικά bosch θα τα στείλει με 16 ? πρέπει να υπάρχει κάποιο όριο, είτε βάρους είτε όγκου...

Υπάρχει και είναι γύρω στα 31 κιλά Σώτο.
Απλά όπως φαίνεται λίγοι έως ανύπαρκτοι από εδώ μέσα ξεπερνάνε το όριο.

Επιπλέον λόγω όγκου αγορών καμιά φορά δεν χρεώνει το δεύτερο κουτί!

μήπως με το "per item" εννοούν per order και απλά έχει γίνει λάθος στη διατύπωση?
μου ακούγεται πολύ κουφό 15 euro τα μεταφορικά ανά τεμάχιο...

Το google translate το μεταφράζει/αποδίδει λάθος. Όπως τα λέει ο Σαράντης είναι.
Φανταστείτε πως μεταφράζει το free στα ελληνικά: δωρεάν ή ελεύθερος;

Μου απαντησε σε άπταιστα γερμανοαγγλικα πως θα είμαι 16 ανά παραγγελία. Δεν νομίζω πως έχει στο μυαλό του το μέγεθος της παραγγελίας μας αλλά όπως και να έχει τα μεταφορικά θα είναι πολύ λίγα (το πολύ 3 ευρώ ο καθένας)

Απάντηση: Re: Ενδιαφέρομαι να αγοράσω, εσύ???

Μου απαντησε σε άπταιστα γερμανοαγγλικα πως θα είμαι 16 ανά παραγγελία. Δεν νομίζω πως έχει στο μυαλό του το μέγεθος της παραγγελίας μας αλλά όπως και να έχει τα μεταφορικά θα είναι πολύ λίγα (το πολύ 3 ευρώ ο καθένας)

Ωραια! Μη ξεχασεις να αναφερεις για τυχον εκπτωση κατα τη παραθεση της παραγγελιας.

Μαστόρια, προσεχώς θα κάνω παραγγελία (ούτως η άλλως) από amazon.de. Έχω περιθώριο γύρω στα 40 (Δεν έχω άλλα στη κάρτα) . Όποιος θέλει κάτι, μπορεί να μου πεί.

Μαστόρια, προσεχώς θα κάνω παραγγελία (ούτως η άλλως) από amazon.de. Έχω περιθώριο γύρω στα 40 (Δεν έχω άλλα στη κάρτα) . Όποιος θέλει κάτι, μπορεί να μου πεί.

Mιχάλη σέ παίρνει τό περιθώριο τής κάρτας γιά αυτό ?

Μιχάλη βρήκα αυτό πού είναι μέσα στό όριο τιμής.