Ενδιαφέρομαι να αγοράσω, εσύ???

Απάντηση: Re: Ενδιαφέρομαι να αγοράσω, εσύ???

Θα παραγγειλω ενα σετακι τρυπανια μεντεσε (forstner) απο αμαζον ιταλιας με 15.62 ευρω+μεταφορικα. Διαστασεις 15 20 25 30 και 35 mm
https://www.amazon.it/gp/product/B00IVLA7R6/ref=ox_sc_act_title_1?smid=A11IL2PNWYJU7H&psc=1

Τα μεταφορικα/τελικη τιμη καθε τεμαχιου(σετ) εχουν ως εξης
1 τεμαχιο 8.60/24 ευρω
2 τεμαχια 4.5/20
3 τεμαχια 3.5/19
4 τεμαχια 3/18.5

Οι τελικες τιμες καθε σετ εχουν στρογγυλοποιηθει προς τα κατω.

10301468.jpg

Οποιος μενει Αθηνα (παραλαβη απο Βριλησσια) και θελει να μοιραστουμε τα μεταφορικα ας μου πει σημερα.
Μπορει επισης καποιο μελος να παραλαβει για λογαριασμο καποιου αλλου μελους.

Ωραιος ο Μιχαλης, εγω τα παραγγειλα προχθες που τα προτεινες...:flute::itsme:

Μπράβο Μιχάλη γιά αυτήν τήν κίνηση.
Εγώ δέν ενδιαφέρομαι γιά τά Forstner wolfcraft μιάς πού τά έχω μεμονωμένα,ενδιαφέρομαι όμως γιά εναν από τούς παρακάτω μετρητές βάθους,δέν ξέρω άν έχουν διαφορές,νομίζω ό δεύτερος έχει καί τήν ακίδα κάτω από τήν μεζούρα ? η όλα έχουν ακίδα ?,αν γνωρίζεις καλύτερα μέ κατατοπίζεις,ποιό νά διαλέξω.Αν έχουν ακίδα καί τά δύο,καί είναι ίδια ποιότητα βάλε τό πρώτο μέ τά 27,95 πού έχει καί περισσότερες κριτικές.

https://www.amazon.it/CMT-DHG-001-D...coding=UTF8&psc=1&refRID=R53D4111Y156KA1PWSRT

https://www.amazon.it/profondità-ba...alibro+di+profondità+del+battistrada+digitale

Καί επίσης έχω δεί ένα βοηθητικό εργαλείο γιά κοπές μέ επιτραπέζια δισκοπρίονα-πλάνες πού δέν ξέρω πώς λέγεται (θά προσπαθήσω νά τό ερμηνεύσω σάν τόν Κωνσταντίνου τόν ηθοποιό παλιά σέ μιά ταινία μέ τό προφιτερόλ :flipout:) ,μοιάζει μέ τριβείο χειρός καί πατάς μέ αυτό τό ξύλο όταν τό οδηγείς καί κόβεις κοντά στόν δίσκο τού δισκοπρίονου,είναι γιά προστασία τού χρήστη,κάτι παρεμφερές μέ τό σπρωχτήρι.
Αν κατάλαβες δέν ξέρω άν τό έχει τό Amazon Iταλίας.

Ευχαριστώ.

Last edited:
Eκλεισε η παραγγελια με τα τρυπανακια forstner της wolfcraft. Παραλαβη απο 7 εως 13 Σεπτεμβριου.
3 τεμαχια απο 19 ευρω εκαστο -συμπεριλαμβανομενων των μεταφορικων- για τον Αντωνη, τον Μπαμπη και μενα. Καλως να μας ερθουν :)

Δημητρη ο ενας μετρητης δεν ερχοταν Ελλαδα και ο αλλος χρεωνε full μεταφορικα καθως το εστελλε ο πωλητης, οχι το amazon.
Θα τα πουμε για αυτο το θεμα.

Re: Απάντηση: Ενδιαφέρομαι να αγοράσω, εσύ???

Μάλλον εννοείς αυτά Δημήτρη; Η σελίδα τους εδώ.

Αυτά είναι καλά αλλά είναι ακριβά Γιάννη
Εγώ γιά κάτι τέτοιο απλό είχα υπόψην μου (ψάχνοντας τό βρήκα).

Οταν ήμουν στό Leroy-Merlin στά εργαλεία οικοδομής είδα ένα τριβίδι πού στρώνει σοβά,έχει ένα λάστιχο από κάτω,τό πήρα καί τό πήγα εκεί πού είναι τά ξύλα,έβαλα κάτω ένα σανίδι καί τό τριβείο από πάνω καί τό εσπρωχνα καί έδειχνε νά βεντουζάρει καλά τό ξύλο,δέν ξέρω βέβαια τί υλικό έχουν τα κανονικά Push Block αλλά σίγουρα καλύτερο από τριβείο γιά σοβά.

Eκλεισε η παραγγελια με τα τρυπανακια forstner της wolfcraft. Παραλαβη απο 7 εως 13 Σεπτεμβριου.
3 τεμαχια απο 19 ευρω εκαστο -συμπεριλαμβανομενων των μεταφορικων- για τον Αντωνη, τον Μπαμπη και μενα. Καλως να μας ερθουν :)

Δημητρη ο ενας μετρητης δεν ερχοταν Ελλαδα και ο αλλος χρεωνε full μεταφορικα καθως το εστελλε ο πωλητης, οχι το amazon.
Θα τα πουμε για αυτο το θεμα.

Καλώς να παραλάβετε συνάδελφοι
Μιχάλη όπως καί νά έχει σέ ευχαριστώ -bye-

Last edited:
Με τον Δημητρη (weatherman) θα παραγγειλουμε ενα σετακι που περιεχει 4 ιδια pushing blocks, θα παρει απο δυο ο καθενας και θα μοιρασουμε τα εξοδα.

Εαν βρουμε αλλα δυο ατομα που να θελουν 2 pushing blocks ο καθενας θα παραγγειλουμε αλλο ενα σετακι των τεσσαρων και το κοστος για τον καθενα (για δυο pushing blocks) θα πεσει στα 14 ευρω.
Δηλαδη 2 pushing blocks θα μας κοστισουν στον καθενα 14 ευρω με τα μεταφορικα μεσα. Παραλαβη απο Βριλησσια.

https://www.amazon.co.uk/gp/product/B01J5YKVCI/ref=ox_sc_act_title_1?smid=A1C736LK8HAWV6&psc=1

product-image-c.php

Last edited:
Εγω ειμαι μεσα για ενα ζευγαρι, αν θελει και καποιος ακομα.

Στάλθηκε από το Lenovo A5500-H μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Τέλεια! Ευχαριστουμε πολυ Μιχαλη.

Στάλθηκε από το Lenovo A5500-H μου χρησιμοποιώντας Tapatalk