Ενδιαφέρομαι να αγοράσω, εσύ???

Νομίζω περιγράφει εμένα: "With respect to anyone else posting positive comments, I think it's a case of not having prior experience using a high quality combination square"

Λοιπόν, επειδή το χρησιμοποιώ συνέχεια και τώρα μου έβαλες φίδια, θα το τσεκάρω το απόγευμα και θα σου πω.

Νομίζω περιγράφει εμένα: "With respect to anyone else posting positive comments, I think it's a case of not having prior experience using a high quality combination square"

Λοιπόν, επειδή το χρησιμοποιώ συνέχεια και τώρα μου έβαλες φίδια, θα το τσεκάρω το απόγευμα και θα σου πω.

Θέλω μονομαχία στο El Paso λοιπόν ! ! !

https://www.youtube.com/watch?v=RWg3FvXIkOU

Μια χαρά είναι τελικά- 90 μοίρες σε όλες τις θέσεις. Σχετικά με το "crudely finished", εντάξει αν το ψωνίσεις για να το χαϊδεύεις ίσως καταλάβεις διαφορά.
Το μόνο που βρήκα είναι ότι κάνει μια μικρή κοιλιά στην πλατιά επιφάνεια - μπορεί και να 'γινε από πέσιμο. Στην φωτογραφία, η αριστερή άκρη κάνει μια μικρή σούζα 1,5 χιλιοστό ύψος.

20181119_1847252_zps9kvbhy5j.jpg

Απάντηση: Re: Ενδιαφέρομαι να αγοράσω, εσύ???

Μια χαρά είναι τελικά- 90 μοίρες σε όλες τις θέσεις. Σχετικά με το "crudely finished", εντάξει αν το ψωνίσεις για να το χαϊδεύεις ίσως καταλάβεις διαφορά.
Το μόνο που βρήκα είναι ότι κάνει μια μικρή κοιλιά στην πλατιά επιφάνεια - μπορεί και να 'γινε από πέσιμο. Στην φωτογραφία, η αριστερή άκρη κάνει μια μικρή σούζα 1,5 χιλιοστό ύψος.
:ernaehrung004:

Υπαρχει περιπτωση να πουλαει καποιος το bosch gsr 12 V?? Σολο κατασταση, χωρις μπαταρια ή φορτιστη??

Παιδια ειδα ενα εργαλειακι στο lefeld.de και σκεφτομαι να το παρω.
Ενα μικρο ταινιολειαντηρακι με 75 ευρω που ειχε παρει και ενας φιλος προ ημερων εδω.
Ενδιαφερεται καποιος αλλοα για αγορα απο εκει?

Παιδια ειδα ενα εργαλειακι στο lefeld.de και σκεφτομαι να το παρω.
Ενα μικρο ταινιολειαντηρακι με 75 ευρω που ειχε παρει και ενας φιλος προ ημερων εδω.
Ενδιαφερεται καποιος αλλοα για αγορα απο εκει?

Nαι, εγω, αν λυθει καπως το μεταφορικο προς Βριλησσια :)

Το lefeld τι μεταφορικά έχει; πάει με το βάρος η flat rate;

Στάλθηκε από το FRD-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αυτό το site άραγε? Για κάντε καμιά μετάφραση. Στέλνει άραγε Ελλάδα?
https://www.netto-online.de/p/schep...eifer/1641758000/?RefID=PSM_Idealo_1641758000

Από μετάφραση Google
Liefert Netto Online-Shop auch ins Ausland?
Die Lieferung erfolgt nur innerhalb Deutschlands. Bei einzelnen Sperrgutartikeln können die möglichen Lieferadressen beschränkt sein; die Beschränkung ist auf der Produktdetailseite ausgewiesen. Auslieferungen ins Ausland sind derzeit leider nicht möglich.

Η παράδοση πραγματοποιείται μόνο στη Γερμανία. Για μεμονωμένα ογκώδη εμπορεύματα οι πιθανές διευθύνσεις παράδοσης ενδέχεται να είναι περιορισμένες. ο περιορισμός εμφανίζεται στη σελίδα λεπτομερειών προϊόντος. Οι παραδόσεις στο εξωτερικό δεν είναι επί του παρόντος δυνατές.

Από μετάφραση Google
Liefert Netto Online-Shop auch ins Ausland?
Die Lieferung erfolgt nur innerhalb Deutschlands. Bei einzelnen Sperrgutartikeln können die möglichen Lieferadressen beschränkt sein; die Beschränkung ist auf der Produktdetailseite ausgewiesen. Auslieferungen ins Ausland sind derzeit leider nicht möglich.

Η παράδοση πραγματοποιείται μόνο στη Γερμανία. Για μεμονωμένα ογκώδη εμπορεύματα οι πιθανές διευθύνσεις παράδοσης ενδέχεται να είναι περιορισμένες. ο περιορισμός εμφανίζεται στη σελίδα λεπτομερειών προϊόντος. Οι παραδόσεις στο εξωτερικό δεν είναι επί του παρόντος δυνατές.

-bye-

https://c-tools24.de/shop/index.php?cl=details&anid=e35f97487e7aabf7e1500ee816961b2c&cmp

78 + 22.5ο μεταφορικά για όποιον βιάζεται. +8.50 διαφορά από Lefeld

Ευχαριστώ (-ούμε) Παναγιώτη.

Κυριάκο πάμε από εδώ ή περιμένουμε ?
Η όποια μικρή διαφορά στην τιμή λογικά θα μειωθεί με τα παραπάνω τεμάχια που θα παραγγελθούν.