Ενδιαφέρομαι να αγοράσω, εσύ???

Ετσι λεω κ εγω.
Εγγραφηκα στην λιστα ενημερωσης για οταν ξαναγινει διαθεσιμο.

Hello,
Unfortunately, the item Scheppach Belt Disc Grinder BTS700 125mm you are currently looking for out of print has nobody. As soon as it is available again, we will inform you by e-mail.
Yours sincerely
Your LEFELD team

Δεν αργεί να αναπληρώσει συνήθως ο lefeld, με το τριβειο που πήρα το ξαναφερε σε 3 μέρες περίπου.

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Περιποιημενη φαινεται και η Valex αλλα η scheppach φαινεται να ειναι η καλυτερη μας επιλογη -και Value for Money. Κριμα που δεν βγαζει η Parkside τετοιο τριβειο γυρω στο πενηνταρικο θα το εβγαζε.

Επειδη ολα αυτα τα μηχανηματα φαινονται να ειναι φασον, πανομοιοτυπα, οπως και οι αντιστοιχες σεγες παγκου, δεν ξερω αν αξιζει κανεις να δωσει εστω και ενα ευρω παραπανω για μια εναντι της αλλης.
Eκει που μπορει να υπαρξει διαφορα ειναι στην εγγυηση και το σερβις που μπορει να ξεχωρισουν την καλη απο την καλυτερη εταιρεια για το ιδιο ουσιαστικα εργαλειο.

Εδω μιλαμε και για σημαντικη διαφορα με την Scheppach.

Απο την αλλη παιδια βλεπω πολλες ιδιοκατασκευες αυτου τυ εργαλειου...
Εχω και ενα μοτερ πλυντηριου και καθεται...
Μηπως να βρω και μερικα ρουλεμαν να παιξω μπαλα με την αργκον μου???

https://www.youtube.com/watch?v=NfSZuP-AU5M

Εδω η οικονομικη εναλλακτικη απο Κινα μερια...

https://www.banggood.com/Drillpro-A...Angle-Grinder-p-1393736.html?cur_warehouse=CN

5ecd1d59-0f67-4ec9-a07f-b4be4f082e84.JPG

Τι βγαζουν οι δαιμονες :))

Aνταπτορακι για γωνιακο τροχο δεν ειναι αυτο? Ποσες ειναι ομως οι μινιμουμ στροφες ενος γωνιακου τροχου. Νομιζω οτι δεν θα κανει δουλεια, το τριβειο αυτου του τυπου δεν θελει πολλες στροφες.

Κυριάκο αν τελικά κάνετε ομαδική και μοιραστούν τα μεταφορικά με ενδιαφέρει αυτό
https://www.lefeld.de/makita-akku-bohrhammer-sds-plus-10-8-v-hr140dz.html

Πολυ χρησιμο εργαλειο και πολυ καλη τιμη. Πολυ καλη επιλογη!
Δυστυχως η Μακιτα αλλαξε μπαταριες στα 12βολτα και οι κατοχοι της προηγουμενης σειρας 12βολτων εμεινα με την μπαταρια στο χερι.. Απαραδεκτο.

Ελπιζω συντομα η Bosch να βγαλει 12βολτο SDS δραπανο, εχει μεινει απο τις τελευταιες πια.

To 12βολτο Μιχάλη , το περιμένει πάρα πολύς κόσμος ,εδώ και χρόνια . Αφού βλέπουν την ζήτηση ,δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν το βγάζουν. Εκτός κιαν φοβούνται ότι θα βανδαλίσει τις πωλήσεις των 18βολτων , αν και άλλη κατηγορία το ένα άλλη το άλλο. Ούτε στους καινούργιους καταλόγους του 2019 είναι μέσα .

Δεν ειμαι σιγουρος οτι σκεφτονται το 18βολτο πιστολετο αφου θα εχει υπερδιπλασια δυναμη απο 12βολτο.
Περισσοτερο μπορει να σκεφτονται τις πωλησεις του 12βολτου UNEO, της πρασινης DIY σειρας, το οποιο βεβαια ειναι ενα υβριδικο SDS (SDS quick) το οποιο ομως παιρνει και κανονικα hex bits. Eχει και ανταπτορα για τα συμβατικα τρυπανια.
1284281_600_370.png

Το Uneo πληροφοριακα ειναι ενα αριστο μινι πιστολετο που δουλευει και με συμβατικα hex bits, περα απο τα SDS quick, χωρις ανταπτορα με το ιδιο τσοκ. Τα SDS quick τρυπανια τα βγαζει μονο η bosch. Δεν ειναι ιδια με τα SDS plus.
Ανοιγει τρυπες στο μπετον, εως 10μμ, για πλακα. Ειχα κανει δοκιμη και ειχα αναφερει εντυπωσεις πριν καποια χρονια.