Ενδιαφέρουσες φωτογραφίες στο διαδίκτυο - Προτάσεις αξιόλογων φωτογράφων

Το 30 ημερών ταξίδι ενός πλοίου μέσα σε δέκα λεπτά

[video=youtube;AHrCI9eSJGQ]
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Ένα ταξίδι 30 ημερών από την οπτική της γέφυρας ενός πλοίου μοιράστηκε ένας χρήστης του Youtube, μέσω ενός εκπληκτικού time-lapse βίντεο που δημιούργησε χρησιμοποιώντας 80.000 φωτογραφίες.
Η πορεία που ακολούθησε το πλοίο περιλαμβάνει μέρη όπως η Ερυθρά θάλασσα, ο Κόλπος του Άντεν, μετά Ινδικός Ωκεανός, το Κολόμπο στη Σρι Λάνκα, τα Στενά της Μαλάκας, η Σιγκαπούρη, η Νοτιοανατολική Κίνα και το Χονγκ Κονγκ.

Last edited by a moderator:
Ε? Τι φταίει ο γιατρός αν 100 χρόνια μετά ο κάθε ένας π...άρας γράφει ότι θέλει?
Φαντάζομαι αυτός που ανέβασε το άρθρο στο dinfo ή το έκανε copy paste από αλλού ως συνήθως ή αν το έγραψε αυτός που αμφιβάλω, δεν βρήκε φώτο του πύργου και για να μην είναι ελλιπής η αναφορά χωρίς το πιο γνωστό κτίσμα της πόλης κοτσάρισε μια τυχαία φώτο.

Στο σαιτ που έχουν για τον ντόκτορ δεν βρήκα φώτο του λευκού πύργου με ένα γρήγορο ψάξιμο.

*edit.
Ορίστε με γρήγορο ψάξιμο:
http://www.mixanitouxronou.gr/spani...irnouse-me-ti-fotografiki-michani-sti-poli-e/

Το άρθρο το ίδιο από το 2016 και ΔΕΝ υπάρχει φώτο του πύργου. Επίσης στο τέλος λέει "[FONT=&quot]Το κείμενο δημοσιεύτηκε στο περιοδικό Επιλογές, τεύχος Ιουνίου 2015.... "

[/FONT]

Last edited:
πριν δεν μου το ανοιγε.... α, μια και μνημονευουμε (ωραια λεξη) την Σαλονικη,
νομιζω σημερα εχει καποια δρωμενα στην πολη για την μεγαλη πυρκαγια του '17

πάντως για την ώρα έχει αρχίσει καυγάς στις δυό σημαντικές σελίδες στο φβ για την ιστορία της Θεσσαλονίκης για την φωτογραφία αυτή

schmidt_7.jpg

schmidt_7.jpg

από αυτό τον ιστότοπο

http://mnl.gov.hu/mnl/ol/hirek/az_oszman_fenykepeszet_hajnalan

η φωτογραφία είναι πραγματικά εξαιρετική και σπάνια, αλλά είναι πολύ λυπηρό δυό σελίδες με προσφορά στο φβ στον τομέα να μαλώνουν ποιός την ανακάλυψε πρώτος ή ότι άλλος έβαλε το λογοτυπό του αμέσως πριν καν αναφέρει την πηγή....

Καλησπέρα, ξέρω ότι δεν είναι το καλύτερο σημείο για να ανέβει ένα τέτοιο ποστ αλλά δεν ήξερα που να το ανεβάσω. Θα είχε ενδιαφέρον όσοι ασχολούνται με την φωτογραφία εκτός από τον εξοπλισμό να προτείνουν τους αγαπημένους τους φωτογράφους, που αξίζει κανείς να ακολουθήσει ειτε στο instagram ειτε στο 500px. Θα κάνω την αρχή προτείνοντας έναν.

https://instagram.com/sixstreetunder?igshid=1n7gaxtdo1wrq

Απάντηση: Προτάσεις για φωτογράφους

Αφιερώματα σε φωτογράφους έχουν ανεβεί αρκετά στην υποκατηγορία Συζητήσεις - Ανακοινώσεις όπου και μεταφέρω το νήμα, δεν είναι άσχημη ιδέα να υπάρχει ένα νήμα όπου θα είναι μαζεμένες προτάσεις από αξιόλογους σύγχρονους φωτογράφους.

Απάντηση: Προτάσεις για φωτογράφους

Νομίζω υπάρχει ένα νήμα με φωτογραφίες τρίτων, δεν θυμάμαι πως το λένε και είμαι σε κινητό. Μάλλον μπορεί να αξιοποιηθεί εκείνο με ανάλογη προσαρμογή στον τίτλο.

Ενδιαφέροντα θέματα, αλλά η ποιότητα της φωτογραφίας είναι κάκιστη, και απ' ότι βλέπω διαφημίζει τους πίνακες. Είναι δική σου?