Ενδιαφέρουσες φωτογραφίες στο διαδίκτυο - Προτάσεις αξιόλογων φωτογράφων

Απάντηση: Irina Werning : Back to the future

Έχει πετύχει ακόμα και το "κούνημα", τη "θολούρα" και σε μερικές περιπτώσεις τις αποχρώσεις από τα φιλμ που κυριαρχούσαν παλιότερα.

Πολύ καλή δουλειά. Εντυπωσιάζει το ότι έχει βρει τα ίδια ρούχα και στις περισσότερες περιπτώσεις φωτογραφίζει με τις ίδιες συνθήκες.

Δεν αρκεί μόνο η ανακατασκευή, είναι και ο φωτισμός που είναι ο ίδιος!

Re: Irina Werning : Back to the future

Πολύ ωραίο, κάπου είχα πετύχει κάποια αντίστοιχα street portraits με διαφορά 20 χρόνων αλλά δεν βρίσκω το λίνκ

Re: Οι καλύτερες φωτογραφίες του 2011 από όλο τον κόσμο...

Προτείνω ως ιδέα, να ψηφίσουν οι διαχειριστές της κατηγορίας, τις καλύτερες κατά την γνώμη τους φωτογραφίες των μελών της φωτογραφικής κατηγορίας.

Προτείνω ως ιδέα, να ψηφίσουν οι διαχειριστές της κατηγορίας, τις καλύτερες κατά την γνώμη τους φωτογραφίες των μελών της φωτογραφικής κατηγορίας.

Γιατί οι διαχειριστές? Είμαστε καλύτεροι από τους υπόλοιπους? Όποιος θέλει κοπιάρει ότι θέλει εδώ, και γράφει και δυό λόγια...

Ή απλά θα μπορούσε να βάλει ο καθένας αυτές που θεωρεί καλύτερες από τις δικές του για τη χρονιά που τελειώνει αύριο (όπως, άλλωστε γίνεται και τα τελευταια 2, νομίζω, χρόνια στο φορουμ).

Δεν ξέρω αν το προσέξατε, αλλά απ' τις 100 φωτογραφίες του Reuters, μόνο 8 είναι με Nikon και 6 δεν έλεγαν. Οι υπόλοιπες 86 με Canon, κυρίως με mkII..

Πολύ καλές φωτό πάντως.. :)

Είμαι κατά της οποιασδήποτε ψηφοφορίας. Δεν κάνουμε κάποιο διαγωνισμό, ασχολούμαστε με το χόμπυ μας βοηθώντας ο ένας τον άλλον να γίνουμε καλύτεροι και κυρίως να το απολαύσουμε πιο πολύ.
Προσωπικά θεωρώ (και το έχω πολλάκις δηλώσει) οτι είναι πολύ πιο εποικοδομητικό να γράφει κάποιος δυο τρια λόγια για την κάθε του φωτογραφία απο το να την θέτει σε ψηφοφορία, καθώς έτσι μαθαίνουμε και οι υπόλοιποι κάτι για την τεχνική της και την δημιουργία της.

Ωραίες φωτό στο νήμα πάντως!!!!

Απάντηση: Οι καλύτερες φωτογραφίες του 2011 από όλο τον κόσμο...

Εξαιρετικές φωτογραφίες....:grinning-smiley-043

Οι τοπ φωτογραφίες για το 2011 των αναγνωστών του παντελώς άγνωστου (σε εμένα) JMG-Galleries Blog του (επίσης άγνωστου) Jim M. Goldstein. Περιλαμβάνει 289 (!!) λίστες, από ερασιτέχνες σαν εμάς εως επαγγελματιών φωτογράφων. Ενδιαφέρον, για χάζεμα με τον καφέ.

Re: 1920....H "έγχρωμη" Ελλάδα.....

Αιμιλιε υπεροχες,ευχαριστουμε πολυ!Πολυ ενδιαφερον θα ειχε αν μπορουσε καποιος να μας πει τι γραφουν τα Τουρκικα σχολια στο τελος.Μονο το Yunanistan καταλαβα..