Ενδιαφέρουσες φωτογραφίες στο διαδίκτυο - Προτάσεις αξιόλογων φωτογράφων

πολυ ψευτικες μου φαινονται, δεν εχουν, εστω λιγο κινηματογραφικη χροια...
εμενα ουτε ιλιγγο μου φερανε, ουτε εντυπωση μου κανανε

Το ύφος του κοριτσιού τα λέει όλα, φίλε atari4...

...όσο για τον φιλμάτο, Billy μην κάνεις τέτοια θα τα πουλήσω όλα και θα ασχοληθώ με το τάβλι... :worshippy:

η τελευταια θα ελεγα οτι αξιζει κατι, και φυσικα ολα τα λεφτα ο "Truck driver at the Tennessee" λες και βγηκε απο καμια ταινια του John Ford
οι αλλες μαλλον τραβηχτηκαν για εσωτερικη καταναλωση...

Το 1942 μάλλον έπρεπε να το κατέχεις το άθλημα για να τραβήξεις τέτοιες φωτογραφίες - υποθέσεις κάνω, μια και ήμουν αγέννητος ακόμα... :chinscratch:

παιδια μια ερωτηση γιατι ειμαι κ λιγο ασχετος.Λετε οτι η ταδε φωτογραφια πουληθηκε 6,5 μιλ ή οι ταδε ειναι απ τις πιο ακριβες.που πουλουντε και ποιος τις αγοραζει σ αυτα τα ποσα τις φωτος αυτες??Δηλαδη σε οποιονδηποτε μπορει να κατσει τετοια φαση??

αυτα ειναι business και ξεπλυμα μαυρου χρηματος , και φυσικα δεν ειναι για τον καθενα...

Εμενα απο την αλλη (χωρις σαφως να ειμαι μηδενιστης), καθε φορα που διαβαζω για πωληση φωτογραφιων και γενικοτερα εργων τεχνης σε τετοια ποσα, μου μενει η απορια ποσο θα πωλουνταν κατι ζωγραφιες μου "αφηρημενης-τεχνης-δημοτικης-νοοτροπιας", αν ειχαν μια υπογραφη πχ του...... πικασο! :p

ουτε μια, ο picasso ειναι "ψαγμενος"
με Кандинский τσουβαλια τα ευρα!:ADFADF1: