- 29 June 2006
- 4,432
Και που ξέρω ρε παλικάρι ποιοι κάνουν και ποιοι δεν κάνουν;
Και αφού δεν κάνουν γιατί τους βάλανε για διακόσμηση;
Πάντως αν κάνω τέτοια δουλειά θα βάλω βάσεις σε όλους για επιπλέον επιλογές.
κωστα εχω την εντυπωση οτι ο kontr μιλαη για dcx2496 και οχι για αυτο που εχεις.
σε καθε περιπτωση οι τελεστικοι ειναι smd και δεν μπορης να βαλης βασεις.
Λοιπόν από τα λίγα που είδα στο web είναι L-R 24Db/oct καθόλου κακό .
Δεν βρήκα καμιά φοτο από τα συκώτια του αλλά αυτά που μπορείς να κάνεις σίγουρα είναι βελτίωση των τροφοδοτικών με μεγαλύτερους πυκνωτές (πολύ μεγαλύτερους) αλλαγή τελεστικών με ΒΒ (smd ή dip) ότι έχει , και να βγουν όσοι πυκνωτές υπάρχουν στο σήμα και δεν χρειάζονται καθώς και όσοι τελεστικοί κάνουν άχρηστες για μας δουλειές όπως στα balance σε unbalance και αντίστροφα .
Δεν θα αλλάξει συμπεριφορά το μηχάνημα αφού πάντα θα είναι L-R αλλά θα αλλάξει χαρακτήρα και θα γίνει ποιο μουσικό πάντως το τελικό αποτέλεσμα δεν θα σε ικανοποιήσει αν δεν σε ικανοποιούσε και πριν δηλαδή θα βελτιωθούν τα θετικά αλλά δεν θα αλλάξουν τα αρνητικά του μηχανήματος(πχ ο θόρυβος) γενικώς πιστεύω ότι το μέλλον είναι τα dsp στο θέμα crossing και εγώ με τα δικά μου που είναι ενεργά δοκίμασα τα πάντα και κατέληξα σε 2496 μακράν . μόνο ένα λαμπατο που έφτιαξα κάτι κάνει αλλά είναι μεγάλη φασαρία .
Αυτό είναι καλό ,με τις αλλαγές τότε θα πάρεις πολλά (γιατί οι 2134 δεν είναι και οι ποιο αθόρυβοι παίζουν πολύ καλά (μακράν)αλλά σε θέματα θορύβου δεν λένε πολλά πράγματα άρα δεν θα βελτίωναν πρόβλημα θορύβου αν υπήρχε)
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.