Το glm θα σου δείξει την ιδανική τοποθέτηση μετά από δοκιμέςView attachment 177880View attachment 177876View attachment 177877View attachment 177878View attachment 177879
Δειτε λιγο τον χωρο μου.Το sub εκτος απο κατω αριστερα διπλα στον τοιχο, χωραει μια χαρα και εκει που ειναι τα συρταρια, αρκει να καταργησω τα 3 απο αυτα.
Που πιστευεται οτι θα ηταν καλυτερα???
Όλα τα βλέπεις εσύ. Όλα όμως. ΧαχαχχαΗ πιο κοντινή στα ηχεία θα αποδειχτεί η πιο σωστή.
Αλλά μη σκας, έχεις software για τις διορθώσεις.
Υ.Γ. έχεις δύο ηχομπάρες; Μια desktop και μια σαλονάτη;
View attachment 177880View attachment 177876View attachment 177877View attachment 177878View attachment 177879
Δειτε λιγο τον χωρο μου.Το sub εκτος απο κατω αριστερα διπλα στον τοιχο, χωραει μια χαρα και εκει που ειναι τα συρταρια, αρκει να καταργησω τα 3 απο αυτα.
Που πιστευεται οτι θα ηταν καλυτερα???
14-15 τμ είναι το δωμάτιο.Αααα, πήρες πολύ φόρα! Το σετ που αγόρασες νομίζω ότι είναι ότι καλύτερο που θα μπορούσες να αποκτήσεις σε αυτά τα χρήματα και πολύ παραπέρα.
Ο χώρος σου πόσα τετραγωνικά είναι; Νόμιζα ότι ήταν 10 αλλά μετά είδα ότι ήταν άλλο το μέλος που το έγραψε. Με τη φόρα που πήρες, αν δεν σε φτάσει το ένα sub για το χώρο σου, θα πάρεις και άλλο
Έτσι όπως το βλέπω το δωμάτιο είναι πολύ γυμνό και γίνεται μάλλον της.........ανάκλασης. Σώζεσαι λίγο από τη μικρή απόσταση ακρόασης. Εγώ θα πήγαινα την οθόνη πιο δεξιά, να έρθει στο κέντρο. Τον υπολογιστή γιατί δεν τον κατεβάζεις; Είναι άλλη μία ανακλαστική επιφάνεια δίπλα στο ηχείο. Το sub αν χωρέσει, βάλτο στη γωνία αριστερά με το μεγάφωνο προς τα πόδια σου και τη σχισμή που έχει προς το καλοριφέρ. Το GLM θα στο φέρει σωστά σε αυτή τη θέση και θα κερδίσεις και σε ένταση. Θέλεις και τις βάσεις για να έρθουν τα ηχεία κοντά στο επίπεδο των αυτιών σου. Να ξέρεις ότι το ακουστικό κέντρο των ηχείων είναι μεταξύ του woofer & tweeter, εκεί πρέπει να έρθει. Θα τα διαβάσεις αυτά στα φυλλάδια, είναι απλές οδηγίες, αρκεί να τις διαβάσεις.
Αν θέλεις δώσε τις διαστάσεις του δωματίου.
The Topping D70S MQA is an extremely versatile and powerful balanced digital to analog converter.@galanakop
Το Topping D70S δεν έχει ψηφιακή έξοδο. Θα συνδέσεις τα Genelec μόνο αναλογικά;
14-15 τμ είναι το δωμάτιο.
3.5*4.5
Στάλθηκε από το SM-N9860 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αφού τα Genelec που έχεις παραγγείλει δέχονται ψηφιακή σύνδεση. Έχουν το δικό τους DAC. (Inputs XLR AES/EBU). Θα χρησιμοποιήσεις άλλο;
Σωστότατος και αφού θα έχει και το GLM network adapter το μόνο που χρειάζεται είναι το volum control της genelec
Δεν εχει σχεση το ενσωματωμενο με το topping
Τουλαχιστον αυτο ξερω.Νομιζω οτι ετσι θα παρω καλυτερο αποτελεσμα.
στην αλλη περιτωση θα ηθελα pre/amp με ψηφιακη εξοδο
Εφ' όσον διάλεξες τα Genelec κανονικά αυτό χρειάζεσαι. Η DAC με ψηφιακή έξοδο.Δεν εχει σχεση το ενσωματωμενο με το topping
Τουλαχιστον αυτο ξερω.Νομιζω οτι ετσι θα παρω καλυτερο αποτελεσμα.
στην αλλη περιτωση θα ηθελα pre/amp με ψηφιακη εξοδο
Παιδια για να το καταλαβω και να τα ξεδιαλυνω λιγο καλυτερα.Αςυποθεσουμε οτι τα ηχεια και το sub τα ειχα για το σαλονι και οχι για το pc. Με τι θα ηταν καλυτερο να τα οδιγήσω???
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.