Ενεργά ηχεία για γραφείο

Ευχαριστω για της απαντησεις σας παιδια.Εγω οπως σας ειπα παρργειλα την σειρα 8330 χ2 και 7350 μαζι με το glm 3.0 απο το εξωτερικο με αφαιρεση του φπα στα 2400 περιπου.
Τα περιμενω απο βδομαδα και θα δουμε τι ψαρια θα πιασω,
Και παλι ευχαριστωgenelec full series.png

Screenshot_20210315-143543_Photos.jpg20210315_142705.jpg20210311_130600.jpg20210311_090146.jpgScreenshot_20210315-143543_Photos.jpg
Δειτε λιγο τον χωρο μου.Το sub εκτος απο κατω αριστερα διπλα στον τοιχο, χωραει μια χαρα και εκει που ειναι τα συρταρια, αρκει να καταργησω τα 3 απο αυτα.
Που πιστευεται οτι θα ηταν καλυτερα???

View attachment 177880View attachment 177876View attachment 177877View attachment 177878View attachment 177879
Δειτε λιγο τον χωρο μου.Το sub εκτος απο κατω αριστερα διπλα στον τοιχο, χωραει μια χαρα και εκει που ειναι τα συρταρια, αρκει να καταργησω τα 3 απο αυτα.
Το glm θα σου δείξει την ιδανική τοποθέτηση μετά από δοκιμές
Παρεπιπτόντως φανταστική αγορά θα τα κατά ευχαριστηθείς

Η πιο κοντινή στα ηχεία θα αποδειχτεί η πιο σωστή.

Αλλά μη σκας, έχεις software για τις διορθώσεις.

Υ.Γ. έχεις δύο ηχομπάρες; Μια desktop και μια σαλονάτη;

Η πιο κοντινή στα ηχεία θα αποδειχτεί η πιο σωστή.

Αλλά μη σκας, έχεις software για τις διορθώσεις.

Υ.Γ. έχεις δύο ηχομπάρες; Μια desktop και μια σαλονάτη;
Όλα τα βλέπεις εσύ. Όλα όμως. Χαχαχχα
Katana vs jbl 9.1

Στάλθηκε από το SM-N9860 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

View attachment 177880View attachment 177876View attachment 177877View attachment 177878View attachment 177879

Αααα, πήρες πολύ φόρα! Το σετ που αγόρασες νομίζω ότι είναι ότι καλύτερο που θα μπορούσες να αποκτήσεις σε αυτά τα χρήματα και πολύ παραπέρα.

Ο χώρος σου πόσα τετραγωνικά είναι; Νόμιζα ότι ήταν 10 αλλά μετά είδα ότι ήταν άλλο το μέλος που το έγραψε. Με τη φόρα που πήρες, αν δεν σε φτάσει το ένα sub για το χώρο σου, θα πάρεις και άλλο :)

Έτσι όπως το βλέπω το δωμάτιο είναι πολύ γυμνό και γίνεται μάλλον της.........ανάκλασης. Σώζεσαι λίγο από τη μικρή απόσταση ακρόασης. Εγώ θα πήγαινα την οθόνη πιο δεξιά, να έρθει στο κέντρο. Τον υπολογιστή γιατί δεν τον κατεβάζεις; Είναι άλλη μία ανακλαστική επιφάνεια δίπλα στο ηχείο. Το sub αν χωρέσει, βάλτο στη γωνία αριστερά με το μεγάφωνο προς τα πόδια σου και τη σχισμή που έχει προς το καλοριφέρ. Το GLM θα στο φέρει σωστά σε αυτή τη θέση και θα κερδίσεις και σε ένταση. Θέλεις και τις βάσεις για να έρθουν τα ηχεία κοντά στο επίπεδο των αυτιών σου. Να ξέρεις ότι το ακουστικό κέντρο των ηχείων είναι μεταξύ του woofer & tweeter, εκεί πρέπει να έρθει. Θα τα διαβάσεις αυτά στα φυλλάδια, είναι απλές οδηγίες, αρκεί να τις διαβάσεις.

Αν θέλεις δώσε τις διαστάσεις του δωματίου.

Δεν υπάρχει λόγος το Sub να τοποθετηθεί ανάμεσα στα ηχεία, κάτω από το γραφείο, εκεί που θα "μπομάρει". Μπορεί μιά χαρά να πάει δεξιά, έξω από το γραφείο. Θα έχει χώρο να "αναπνέει" και θα είναι πολύ καλύτέρα. Υπενθυμίζω ότι οι χαμηλές συχνότητες δεν περιέχουν κατευθυντική πληροφορία.

Αααα, πήρες πολύ φόρα! Το σετ που αγόρασες νομίζω ότι είναι ότι καλύτερο που θα μπορούσες να αποκτήσεις σε αυτά τα χρήματα και πολύ παραπέρα.

Ο χώρος σου πόσα τετραγωνικά είναι; Νόμιζα ότι ήταν 10 αλλά μετά είδα ότι ήταν άλλο το μέλος που το έγραψε. Με τη φόρα που πήρες, αν δεν σε φτάσει το ένα sub για το χώρο σου, θα πάρεις και άλλο :)

Έτσι όπως το βλέπω το δωμάτιο είναι πολύ γυμνό και γίνεται μάλλον της.........ανάκλασης. Σώζεσαι λίγο από τη μικρή απόσταση ακρόασης. Εγώ θα πήγαινα την οθόνη πιο δεξιά, να έρθει στο κέντρο. Τον υπολογιστή γιατί δεν τον κατεβάζεις; Είναι άλλη μία ανακλαστική επιφάνεια δίπλα στο ηχείο. Το sub αν χωρέσει, βάλτο στη γωνία αριστερά με το μεγάφωνο προς τα πόδια σου και τη σχισμή που έχει προς το καλοριφέρ. Το GLM θα στο φέρει σωστά σε αυτή τη θέση και θα κερδίσεις και σε ένταση. Θέλεις και τις βάσεις για να έρθουν τα ηχεία κοντά στο επίπεδο των αυτιών σου. Να ξέρεις ότι το ακουστικό κέντρο των ηχείων είναι μεταξύ του woofer & tweeter, εκεί πρέπει να έρθει. Θα τα διαβάσεις αυτά στα φυλλάδια, είναι απλές οδηγίες, αρκεί να τις διαβάσεις.

Αν θέλεις δώσε τις διαστάσεις του δωματίου.
14-15 τμ είναι το δωμάτιο.
3.5*4.5

Επίσης με την τεράστια βοήθεια του φίλου Βασίλη Πέπα,πήρα το topping d70s για να τα οδηγήσω.
Μαζί με το Α90 για τα ακουστικά.
Ελπίζω να είμαστε οκ. Άντε να έρθουν να πέσουμε στην δουλειά.
c14adea4a3112b68d6871f831c48a625.jpg

Μεγιες ,καλοάκουστα!!!
Ήθελα να ήμουν από μια μεριά να δω τις αντιδράσεις σου όταν τα σετάρεις και αρχίσεις να δίνεις γκάζια :)
Ιδίως άμα δεν είχες προηγούμενη εμπειρία από pro μηχανήματα

@galanakop
Το Topping D70S δεν έχει ψηφιακή έξοδο. Θα συνδέσεις τα Genelec μόνο αναλογικά;
The Topping D70S MQA is an extremely versatile and powerful balanced digital to analog converter.
Ψηφιακος σε αναλογικο.Πως αλλιως??? δεν το καταλαβαινω sunus Naturalis.

14-15 τμ είναι το δωμάτιο.
3.5*4.5

Με τα δεδομένα του δωματίου σου (το οποίο δεν είναι εύκολο σαν υπόθεση), αναμένεται να έχεις καλύτερη συμπεριφορά στις θέσεις που έδειξες. Έχεις κάποιες κορυφώσεις (αυτές τις ισιώνει κάπως το GLM) και κάποιες βυθίσεις (που δεν έρχονται εύκολα, ειδικά μία μεταξύ 170-180 Hz). Ξεκίνα με αυτές τις θέσεις και βλέπεις.

Αφού τα Genelec που έχεις παραγγείλει δέχονται ψηφιακή σύνδεση. Έχουν το δικό τους DAC. (Inputs XLR AES/EBU). Θα χρησιμοποιήσεις άλλο;

Σωστότατος και αφού θα έχει και το GLM network adapter το μόνο που χρειάζεται είναι το volum control της genelec

Σωστότατος και αφού θα έχει και το GLM network adapter το μόνο που χρειάζεται είναι το volum control της genelec

Δεν εχει σχεση το ενσωματωμενο με το topping
Τουλαχιστον αυτο ξερω.Νομιζω οτι ετσι θα παρω καλυτερο αποτελεσμα.
στην αλλη περιτωση θα ηθελα pre/amp με ψηφιακη εξοδο

Το αντίθετο θα έλεγα ΚΑΙ λόγω μετατροπης
Ξαναδέστο
Αν παραμείνεις στισ επιλογές σου θα μας πείς τις διαφορές εσύ :))

Εφ' όσον διάλεξες τα Genelec κανονικά αυτό χρειάζεσαι. Η DAC με ψηφιακή έξοδο.

Παιδια για να το καταλαβω και να τα ξεδιαλυνω λιγο καλυτερα.Αςυποθεσουμε οτι τα ηχεια και το sub τα ειχα για το σαλονι και οχι για το pc. Με τι θα ηταν καλυτερο να τα οδιγήσω???

Παιδια για να το καταλαβω και να τα ξεδιαλυνω λιγο καλυτερα.Αςυποθεσουμε οτι τα ηχεια και το sub τα ειχα για το σαλονι και οχι για το pc. Με τι θα ηταν καλυτερο να τα οδιγήσω???

για φτηνό vfm κάτι τέτοιο θα έβαζα στο σαλόνι
https://www.skroutz.gr/s/10017023/Yamaha-WX-C50.html#reviews
https://www.youtube.com/watch?v=7zRk0erAO7Q