Κακαλιός Στέργιος
Supreme Member
Απάντηση: Re: Ενεργό cross-over.Αναζήτηση.
ρε σεις, έτσι είναι η καμπύλη του κρος των μαγκίων μου! :2thumb22sup:
Πάντως έχει πλάκα το θέμα. Πριν μερικά χρόνια είχα πάρει ένα dbx (ευγενική χορηγία του Σάββα Χρυσοστομίδη) το οποίο ήταν κρος και RTA μαζί, με τα μικρόφωνα και τα ρέστα.
Ξήλωσα όλα τα παθητικά και με...όρεξη σύνδεσα το μαραφέτι.
Μετά από 15 ημέρες δε κατάφερα να βγάλω κάποιο αποδεκτό αποτέλεσμα.
Ούτε οι στάθμες ταίριαζαν, ούτε το σημείο κρος έπαιζε σωστά, ότι κλίσεις και να έβαζα.
Ήταν σκέτη τραγωδία.
Μετά από αρκετά χρόνια είπα να δοκιμάσω το cx2310 της behringer με την προοπτική να το...πετάξω αν δε μου κάνει.
Ε, το συνδέω, βάζω το σημείο του κρος εκεί που είναι και το αναλογικό μανίσιο των μαγκίων, όλες τις στάθμες στο μηδέν και...έπαιξε με τη μία! :worshippy:
Αυτό ήταν κάτι που δε περίμενα ποτέ να συμβεί.
Αυτό που θα ήθελα από το cx2310 είναι να είχε μεγαλύτερη ακρίβεια στα ρυθμιστικά trimerάκια του.
ναι αυτο καταλαβα.
αν ειναι στην ιδια μπαφλα θα ειναι καπως ετσι.
μπορη να διορθωθη οπως λεει ο βαγγελης εισαγοντας καθυστερηση με ενα ψηφιακο κρος.
ρε σεις, έτσι είναι η καμπύλη του κρος των μαγκίων μου! :2thumb22sup:
Πάντως έχει πλάκα το θέμα. Πριν μερικά χρόνια είχα πάρει ένα dbx (ευγενική χορηγία του Σάββα Χρυσοστομίδη) το οποίο ήταν κρος και RTA μαζί, με τα μικρόφωνα και τα ρέστα.
Ξήλωσα όλα τα παθητικά και με...όρεξη σύνδεσα το μαραφέτι.
Μετά από 15 ημέρες δε κατάφερα να βγάλω κάποιο αποδεκτό αποτέλεσμα.
Ούτε οι στάθμες ταίριαζαν, ούτε το σημείο κρος έπαιζε σωστά, ότι κλίσεις και να έβαζα.
Ήταν σκέτη τραγωδία.
Μετά από αρκετά χρόνια είπα να δοκιμάσω το cx2310 της behringer με την προοπτική να το...πετάξω αν δε μου κάνει.
Ε, το συνδέω, βάζω το σημείο του κρος εκεί που είναι και το αναλογικό μανίσιο των μαγκίων, όλες τις στάθμες στο μηδέν και...έπαιξε με τη μία! :worshippy:
Αυτό ήταν κάτι που δε περίμενα ποτέ να συμβεί.
Αυτό που θα ήθελα από το cx2310 είναι να είχε μεγαλύτερη ακρίβεια στα ρυθμιστικά trimerάκια του.