http://www.marnikt.gr/
και γω στο google τον βρηκα δεν τον ηξερα..!( καλα που να τον ξερω εχοντας 3μηνες θεσσαλονικη αλλα τεσπα!)
μεθαυριο θα τον εχω,σημερα τον παραγγειλα!
εδιτ: ειχα πολυ ωρα ανοιχτο το ταμπ!
Και η δική μου έκδοση
Είχα προλάβει να αγοράσω πλακέτα στα $99 τέλη Νοέμβριου, έφτασε μέσα στις γιορτές , τα υπόλοιπα υλικά είναι ότι είχα στο σπίτι μαζί και με το κουτί από ένα προπέρσινο ουίσκι
Για το λίγο που τον άκουσα, χαλάλι το μπουκάλι το ουίσκι
και δεν είναι τίποτα άλλο παρά ένας ενισχυτής ακουστικών σε τάξη λειτουργίας ΑΒ με διπλό τελεστικό ως βαθμίδα ενίσχυσης που ακούγεται τόσο καλά μετά από 25 χρόνια αφού το περιοδικό ΕLEΚTOR το είχε για πρώτη φορά ως πρόταση κατασκευής το έτος 1988, στη απλή έκδοση με τις 4 διόδους στο στάδιο της πόλωσης της βαθμίδας push-pull.
Σε ευχαριστώ,
Αυτά είχα αυτά έβαλα
Αλλά θέλει λίγο συμμάζεμα όντος
Πίσω από τη γρίλια έχω να βάλω και σκούρο φερετζέ, αλλά θέλει λίγες πινελιές. Πρέπει να πάρω μολύβυ/κραγιών/βαφή να καλύψω και κατι άλλες γρατζουνιές.
Η γρίλια είναι από coolermaster κουτί. 5,25”, συρταρωτά μπαίνει βγαίνει, και χωρά και σε όποιο αντίστοιχο κουτί συμβατό με φάτσες υπολογιστή.
Τελικά μπορεί να φτιάξω και εναλλακτική αλουμίνιο φάτσα αν δε μου κάτσει.
Α ναι δεν βρήκα και 2χ παξιμάδια για την έξοδο ακουστικών, είχα μόνο ένα παξιμάδι πλαστικό που έκανε.
Και δεν έχω βάλει και on/off γιατί η αρχική τοποθέτηση είναι σε πρίζα μόνο του.
Σκεπτόμουν να διπλώσω και μια Α4 φύλο χαλκού εσωτερικά. Αλλά και αυτό μένει για άλλη μέρα.
Η ισχύς του πάντως για τα HD650 είναι υπέρ αρκετή.
Ναι εννοείται! Έτσι και αλλιως δεν έχω ποικιλία τραγουδιων να ευχαριστηθω..! Μόλις βρω ακόμα καλύτερες και πιο αγαπημένες ηχογραφήσεις θα του δώσω να καταλάβει!