Σας ευχαριστώ για την ανταπόκριση!Αν μπορείς να μας πεις τον προϋπολογισμό σου και τι ακουστικά θα χρησιμοποιήσεις μελλοντικά, επίσης καλό είναι να ξέρουμε και τι είναι το δικάναλο σου σύστημα.
Σημαντικό επίσης τι είδος μουσικής ακούς...
Σαν προενισχυτης ειναι αρκετα βαρβατος και κανει καλα την δουλεια του,... με κατι KRK ενεργα near field
Η προενίσχυση δεν χρειάζεται δύναμη (θα μπορούσες πχ. να βάλεις ένα απλό ποτενσιόμετρο και να δουλεύουνε τα KRK)... τι σημαίνει βαρβάτος? (αφού τα ηχεία είναι ενεργά?)...
Ωραίο το Ο2. Θα μ' ενδιέφερε.Φίλε asvestos1157, για να μην ξοδεύεις λεφτά πολλά ξεκίνα με έναν Objective O2 αν θέλεις έναν ενισχυτή ο οποίος είναι "απόλυτος" στην μικρή κατηγορία χωρίς να είναι χρωματισμένος... η δύναμη του είναι αρκετή για οτιδήποτε (ναι για οποιοδήποτε εκτός ηλεκτροστατικών)... και αν δεν βιάζεσαι πάρτον μαζί με το νέο επερχόμενο DAC (ODAC)... εγώ περιμένω μεγάλες εκπλήξεις που θα ντροπιαστούν πολλά ακριβά μηχανάκια...
το m stage αγοράστηκε εξαρχής με αλλαγμένο opamp της Burr Brown class A, κατόπιν πρότασης από συμφορουμίτη οπότε δεν έχω άποψη για το πως ακουγεται "μαμισιο". Σε συγκριση με λαμπατο ενισχυτη ακουστικων της Cayin το Matrix ηταν πολύ πιο μουσικό και με μεγαλύτερο σώμα και ένταση. Σε σχέση με το αντιστοιχο ενισχυτη του MDAC η αίσθηση είναι ότι οδηγεί πολύ πιο άνετα (καλύτερα) τα AKG K701 με αποτέλεσμα ο ηχος να ακουγεται με καλυτερες δυναμικες και καθολου σκληρος ή ψυχρος - δεν γνωριζω με αλλα πιο ευκολο-οδηγητα ακουστικα αν το αποτελεσμα υπερ του Matrix θα ηταν τοσο εμφανες
Εν γενει θεωρω την αγορα του μεγαλη ευκαιρια στα χρηματα που κοστιζει
Υπάρχει νήμα για τον Ο2... μέχρι στγμής δεν είδα και μεγάλο ενδιαφέρον...
Από πού το πήρες με αλλαγμένο τον opamp, αν επιτρέπεται; το ζαχαρώνω κι εγώ για τα 701 μου...
Υπάρχει νήμα για τον Ο2... μέχρι στγμής δεν είδα και μεγάλο ενδιαφέρον...
& optimus
ναι καλά είναι έτσι όπως τα κάνεις, αλλά εγώ το είπα ως αναφορά στην λέξη "βαρβάτος" (=δυνατός) σε σχέση με προενίσχυση...που δεν έχει να κάνει...
& tio4711
τα Κ701 είναι περίεργα ακουστικά (τα έχω και εγώ στην μορφή Q701) θέλουν πολύ δυνατή ενίσχυση και κατά την άποψη μου καταφέρνουν να έχουν σκληρό ήχο (για τα δικά μου αυτιά πάντα μιλάω) ότι ενισχυτή και αν τους βάλεις...
Τα χρησιμοποιώ σπάνια πια (και να φανταστείς έχω και άλλο καλώδιο πιο μαλακό) οπότε οποιαδήποτε συμπτώματα έχει το mdac μπορεί να οφείλονται και στα 701... άλλωστε δεν είναι αποκλειστικά ενισχυτής ακουστικών.
Μπορεί απλά να έχετε συνηθίσει και σας αρέσει πιο πριμάτος ήχος (δεν είναι κακό αυτό και το λέω με καλή έννοια)... όσο για τον m-stage εξακολουθώ να πιστεύω ότι είναι από την αιχμηρή/σκληρή πλευρά του ουδέτερου για να το πω πιο χαλαρά... εμένα μου αρέσουν πιο ζεστοί/ουδέτεροι ενισχυτές και ακουστικά...
Μια κουβέντα για τους τελεστικούς πολωμένους σε τάξη Α, είναι ότι μειώνεται η ζωή τους κατά πολύ. Δεν γνωρίζω εάν έχουν γίνει μετρήσεις στο εύρως των ρευμάτων. Στο m-stage βάζουν τα OPA627 με αντιστασούλες? σε browndog... μάλλον θα ταιριάζουν...
& paulmarinis
Πάυλο, δες εδώ... http://nwavguy.blogspot.com/2012/03/odac-update.html
Δεν εχω εμπειρια απο αλλα ακουστικα για να ξερω αν υπαρχει πιο ζεστος ηχος απο τα Κ701
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.