Ενισχυτής AV μικρού ύψους

JohnJohn

AVClub Addicted Member
25 June 2006
2,480
Παίδες τα φώτα σας. Ψαχνω για πολυκάναλο με 5.1 pre out και χαμηλοπρόφιλο κουτί (λόγω προβλήματος χώρου). Εννοώ το υψος του κουτιου να ειναι πχ 8-10cm. Εχετε κατι υπόψη σας?

ευχαριστώ.

ps
κατα προτίμηση ράδιοενισχυτη.

Last edited:
Πάρα πολύ δύσκολα τα πράγματα,και συγκεκριμένα για 5κάναλο...

Πεντακάναλους από 15cm και πάνω έχω δει,και πρέπει να έχει από πάνω χώρο για να μην ζεσταίνεται.

Υπάρχει ένας Koda AV-1068A που είναι 13cm ύψος και αν βγάλεις τα πόδια ίσως κερδίσεις 1.5cm αλλά και πάλι χλωμό το βρίσκω να σου κάνει,αλλά και αν κάνει μην περιμένεις ούτε καλή οδήγηση,ούτε preout,ούτε decoding.:grandpa:

Μια λύση είναι να βρεις ενισχυτή από σύστημα all-in one,αν καταλαβαίνεις τι εννοώ,αλλά και πάλι ούτε preout θα έχει,ούτε θα οδηγήσει σωστά κάτι παραπάνω από PC Speakers.

Μάλλον σε βλέπω να αλλάζεις θέση,είναι η καλύτερη λύση.

Για δες τον Marantz NR 1501. Έχει 10,5mm ύψος αλλά είναι τσιμπημένος και δεν έχει pre outs αλλά έχει όλα τα νέα format, αν αυτός είναι ο λόγος που θέλεις τις εξόδους.

φιλε κ γω στην ιδια ακριβως φαση ειμαι περι av..αυτον ακριβως εψαχνα κ γω και βρηκα εναν με 150ε και δε τον προλαβα στο τσακ να παρει...

είχα παρόμοι πρόβλημα. θές να τον βάλεις σε ράφι? αν ναι, πως θα αερίζεται - ψύχεται?

Να ενας με 10εκ υψος και 6.1 pre-outs

http://www.cambridgeaudio.com/specifications.php?PID=282&Title=Specifications

Edit: Sorry τωρα ειδα οτι το εχεις ποσταρει πιο πανω... αληθεια γιατι θες ολοκληρωμενο για να οδηγησεις ολοκληρωμενο?

ολοκληρωμένο να οδηγήσει ολοκληρωμένο?

πολυκάναλο με pre out να οδηγήσει τον ολοκληρωμένο μου θελω διοτι στον ιδιο χώρο θα συστεγάζεται και δικάναλο και πολυκάναλο συστημα. Το front left & front right του πολυκάναλου θα οδηγηθεί στο AV input του ολοκληρωμένου (creek destiny)

Κατσε γιατι δεν ξερω και για τον creek. Θες να χρησιμοποιησεις τον creek σαν τελικο? Αν ναι ενταξει, αν θες ομως να τον χρησιμοποιησεις σαν ολοκληρωμενο τοτε ο av δεν πρεπει να 'χει και δυνατοτητα pass throught? Δεν τα ξερω κι εγω πολυ καλα γι αυτο ρωτω να μαθω...-bye-

Αυτο το av input του creek τι ακριβως κανει?

το av input ειναι εισοδος που στελνει το σήμα κατευθείαν στο τελικό στάδιο του ολοκληρωμένου (παρακαμπτει την προενισχυση δηλαδη). Συνδεοντας το pre out του πολυκάναλου (τα δυο μπροστινα καναλια δηλαδη) στην εισοδο αυτή ουσιαστικά χρησιμοποιείς τον ολοκληρωμένο ως τελικό.

Slim πολυκάναλο με pre out σε όλα τα κανάλια, μόνο η cambridge εχει όμως? ιδου η απορία...

got it...:a0210:

Θα υπαρχουν κι αλλοι, αλλα ειναι το υψος που... περιοριζει. Μηπως κοιταγες και κατα sherwood μερια ειχε κατι με χαμηλο υψος αλλα για pre δεν ξερω. Παντως η CA βγαζει τιμια μηχανακια.

προσωπικά δεν με νοιαζουν τόσο τα ρευματα όσο να ειναι αξιοπρεπούς ηχητικής απόδοσης. ουτως η αλλως τα δυο μπροστινά + το sub θα εχουν τα δικά τους ενισχυτικά στάδια.

Δεν εχω παρακολουθήσει και τα νεα format κτλ και δεν ξερω κατα πόσο τα ανωθεν μοντέλα ειναι compliant με τα συγχρονα δεδομένα...

Φιλαρακι αυτο ακριβως που θες να κανεις εσυ κανω κ γω αυτον τον καιρο.. Παραγκειλα σημερα τελικα εναν yamaha rx-v2700.. Δε ειναι ομως σλιμ... Δε μου λες; Θες hdmi η οχι;

Ο JohnJohn ψαχνει για πολυκαναλο ολοκληρωμενο (αυτος που λες ειναι δικαναλος προενισχυτης)...

JohnJohn τα παραπανω μοντελα δεν υποστηριζουν τα νεα φορμα...

Ο JohnJohn ψαχνει για πολυκαναλο ολοκληρωμενο (αυτος που λες ειναι δικαναλος προενισχυτης)...

JohnJohn τα παραπανω μοντελα δεν υποστηριζουν τα νεα φορμα...

Επαναφέρω το θέμα γιατι καθυστέρησε μεν, ήρθε η ώρα για την αγορά δε. Εν συντομία το requirement ειναι av receiver με pre-out για όλα τα κανάλια και χαμηλού ύψους (για να χωράει στο ράφι και να μπορει να αερίζεται αξιοπρεπώς)

μεχρι στιγμής εχουν πεσει στο τραπέζι οι εξής προτάσεις

Cambridge Audio Azur 540R 600

Vincent SV-122 630

- υπάρχει καμιά άλλη πρόταση?
- καποιος λόγος για την μη αγορά ενός εκ των παραπάνω? Πχ τα νεότερα φορμά που δεν υποστηρίζονται ποιά ειναι και είναι σημαντική αυτή έλλειψη?

ευχαριστώ