Λάκης
AVClub Fanatic
Το es9018k2m ειναι σαν το παλιο καλο κρασι, οσο παλιωνει γινεται και καλυτερο.Γράφτηκαν διάφορα, για παλιά τσιπάκια, για ξεστοκάρισμα των παλιών chips, για πυκνωτές τροφοδοσίας κ.λπ.
Το es9018k2m ειναι σαν το παλιο καλο κρασι, οσο παλιωνει γινεται και καλυτερο.Γράφτηκαν διάφορα, για παλιά τσιπάκια, για ξεστοκάρισμα των παλιών chips, για πυκνωτές τροφοδοσίας κ.λπ.
Αυτό που δε λεν να καταλάβουν οι fanboys είναι ότι μεγάλες εταιρείες σαν τη Denon δεν έχουν καμία φοβερή proprietary τεχνολογία, παίζουν με τις ίδιες τοπολογίες εδώ και 80 χρόνια,τις ίδιες που ξερει όλος ο πλανήτης.Όταν αγοράζεις ενισχυτή, αγοράζεις ένα κουτί στα x € που συνδέεις τα ηχεία σου και την πηγή σου και ακούς μουσική.
Αν ο ήχος είναι του γούστου σου σε νοιάζει αν έχει μέσα λυχνίες ή τρανζίστορ;
Και δεν νομίζω ότι ισχύει αυτό που λες, αλλιώς δεν θα αγόραζε κανείς τρανζίστορ.
Δηλαδή το συμπέρασμα είναι ότι ο φτηνότερος κατά 300€ copland παίζει by default καλύτερα από τον θεϊκό giant killer super duper Denon που φτιάχνεται στα εκπληκτικά εργοστάσια στη φουκοσίμα που χρησιμοποιούν εξωγήινη τεχνολογία, άπιαστη από τις άλλες εταιρίες που δεν τη βλέπουν ούτε στα όνειρα τους;
To τελευταίο απόλυτα σεβαστό, όλοι έχουμε τις αδυναμίες μας.Με ενδιαφέρει σαν τελικό καταναλωτή που θα πληρώσω κ στις δύο περιπτώσεις €3000 το προιόν να είναι από εργοστάσιο κ όχι από την αποθήκη του DIY ή του Μοντάρω τρείς πλάκέτες και τις πουλάω
Τώρα αν μου τις πούλαγε €1000 άλλη ιστορία ,επίσης η Ιαπωνία είναι κάτι συμπαθές( για εμένα) με ιστορία σε κατασκευές και εφαρμογές γενικότερα κ θα πλήρώσω ευκολότερα από το άλλο το made in .........μην θίξουμε κιόλας
Τι λένε για τον ήχο των Bryston; Πρώτη φορά ακούω ότι έχουν κάτι αρνητικό να τους προσάψουν.Για τον ήχο ας μιλήσουν καλύτερα αυτοί που τα έχουν ακούσει όλα ,προσωπικά Bryston ακούω 20 κ πλέον χρόνια κι ας λένε διάφορα για τον ήχο του
Για την αξιοπιστία της Denon δες και την απάντηση μου στον Makis, post 270.Το επιχείρημα της αξιοπιστίας πέταξε με το link που έβαλα από προσωπική εμπειρία με την Denon.
Της ποιότητας είναι εκεί και περιμένει κάποιον να σηκώσει το γάντι.
Έχω και dac των 300€ να δοκιμάσουμε σε κόντρα με του Denon! Το Revolution.
Αν μη τι άλλο θα είναι μια όμορφη συνάντηση με πολύ μουσική.

Το νήμα της Denon έχει πάρει φωτιά![]()
Γουστάρω την ειλικρίνεια στην αναπαραγωγή και αυτό που υπάρχει στην ηχογράφηση,έχω βαρεθεί να διαβάζω περί υγρών μεσαίων κτλ κτλ αν δε το κούρδισμα που έχει γίνει με την επιλογή των υλικών ή την επιλογή στην σχεδίαση του Hardware ποσός με ενδιαφέρει αλλά αυτό που ακούω να μην είναι αποστειρωμένο
πες πως ο μάστορας Μήτσος κολλάει πλακέτες κ έχει και 10 μαθητάδες κ χρησιμοποιει Nichikon καλά κάνει και χρησιμοποιεί Nichikon αφου το κάνει και η Shirakawa (110 χρόνια είναι αυτά κάτι θα έμαθε ο Μήτσος)Πες ότι η πλακέτα στο εργοστάσιο της Denon είναι κατασκευής Shirakawa. Αν η πλακέτα του ενισχυτή της Μήτσος ΑΕ είναι κατασκευής Ιντρακομ, απο την ίδια γραμμή παραγωγής που βγαίνουν πλακέτες για Patriot θα είναι καλύτερη ή χειρότερη; (true story). Οι πυκνωτές Nichicon που κολλάει ο Μήτσος σε κάποιο πατάρι στην Αχαρνών, θα είναι καλύτεροι ή χειρότεροι απο τους ίδιους πυκνωτές που κολλάει ο Haruki-San στο εργοστάσιο της Denon; τα Dac chip;
Ποτέ μου δεν είπα όχιΤο επιχείρημα της αξιοπιστίας πέταξε με το link που έβαλα από προσωπική εμπειρία με την Denon.
Της ποιότητας είναι εκεί και περιμένει κάποιον να σηκώσει το γάντι.
Έχω και dac των 300€ να δοκιμάσουμε σε κόντρα με του Denon! Το Revolution.
Αν μη τι άλλο θα είναι μια όμορφη συνάντηση με πολύ μουσική.
Ο μονος λογος που "τρεις διαφορετικες κοπιες ακουγονται διαφορετικα σαν ηχοχρωμα" ειναι διοτι εχουν διαφορετικο τυπωμα και κανενας αλλος.Άλλο παράδειγμα τρεις διαφορετικές κόπιες χρονολογικά που ακούγονται διαφορετικά σαν Ηχόχρωμα .
Γιατί άραγε ;![]()
Για να κανω τον δικηγορο του διαβολου θυμαστε τι ελεγε ενα αλλο μελος για esoteric μη επισκευασιμο sacd....
Οποτε νομιζω οι αστοχιες ειναι αστοχιες και συμβαινουν παντου...και δε μιλαμε για 3κ μηχανημα....
Εγώ πάλι επιμένω γιατί είχα ξανά ενημέρωση η Dl 103 είχε τον καλύτερο ήχο στην πρόσφατη έκθεση που έγινε στην Αθήνα ;φυσικά στημένη σε σύστημα αναφοράς κτλ κτλ ;Ο μονος λογος που "τρεις διαφορετικες κοπιες ακουγονται διαφορετικα σαν ηχοχρωμα" ειναι διοτι εχουν διαφορετικο τυπωμα και κανενας αλλος.
Μη μας πεις τωρα οτι το συστημα σου δειχνει τις διαφορες και αλλα συστηματα οχι . Ακομη και μια κεφαλη των 15 ευρω ή phono των 115 ευρω τις ιδιες διαφορες θα δειξουν.
Αν βρεθειτε με τον Βλαδιμηρο και τον Μιχαλη, παρε μαζι σου και 1-2 τετοιες κοπιες που νομιζεις οτι το συστημα του Μιχαλη δεν θα μπορεσει να δειξει τις διαφορες και μας ενημερωνετε στο τελος για το αποτελεσμα.
Γιατί; ξέρεις τι έξοδα έχει ο Μήτσος και τι η Shirakawa; Εσενα σαν καταναλωτή πρέπει να σε απασχολεί μόνο ένα: Πόσο ήχο/αξιοπιστία/service παίρνω με το χ ποσό;πες πως ο μάστορας Μήτσος κολλάει πλακέτες κ έχει και 10 μαθητάδες κ χρησιμοποιει Nichikon καλά κάνει και χρησιμοποιεί Nichikon αφου το κάνει και η Shirakawa (110 χρόνια είναι αυτά κάτι θα έμαθε ο Μήτσος)
Αν με χρεώνει τα ίδια με την Shirakawa ο Μήτσος θέλει κρέμασμα (να γλυτώσουν οι μαθητάδες)
Όλο το ζουμί είναι εκεί: στο σύστημα αναφοράς, που θα έπαιζε ακόμη καλύτερα με μια καλύτερη κεφαλή. Βασικά, το σύστημα πήγαν να ακούσουν όλοι, όχι την κεφαλή. Ξέρεις, έχω κι εγώ μια Denon DL 103, σωστά στημένη, ρυθμισμένη, με τον κατάλληλο βραχίονα κεφαλή κλπ. Ακριβότερες κεφαλές παίζουν καλύτερα, απλό είναι.Εγώ πάλι επιμένω γιατί είχα ξανά ενημέρωση η Dl 103 είχε τον καλύτερο ήχο στην πρόσφατη έκθεση που έγινε στην Αθήνα ;φυσικά στημένη σε σύστημα αναφοράς κτλ κτλ ;
και την ερευνα για τις πλακέτες ο μαστρο μήτσος την κάνει ? κάπου να αναγνωρίζουμε την ιστορία κάποιών εταιρειων (δεν έχει να κάνει με εμένα την Bryston ή την Denon)Γιατί; ξέρεις τι έξοδα έχει ο Μήτσος και τι η Shirakawa; Εσενα σαν καταναλωτή πρέπει να σε απασχολεί μόνο ένα: Πόσο ήχο/αξιοπιστία/service παίρνω με το χ ποσό;
Το αστείο είναι ότι εσύ έχεις αποφασίσει για τη Μητσος ΑΕ του Καναδά(και καλά έκανες)! Γιατί τι άλλο νομίζεις ότι είναι η Bryston; Μια ιδιωτική εταιρεία που έχει το όνομα του ιδρυτή, με 2 γραφεία, που δίνει τα κουτιά και τις πλακέτες φασόν, και "απλά" κάνει τη συναρμολόγηση.
Ποια έρευνα; Υπάρχουν εφαρμογές υπολογιστή για σχεδιασμό πλακέτας και σχηματικού.Τα ίδια έχουν όλοι. Αν τώρα το μηχάνημα που τυπώνει την πλακέτα ανήκει στο Μήτσο ή στη Shirakawa εσένα τι σε νοιάζει;και την ερευνα για τις πλακέτες ο μαστρο μήτσος την κάνει ? κάπου να αναγνωρίζουμε την ιστορία κάποιών εταιρειων (δεν έχει να κάνει με εμένα την Bryston ή την Denon)
Το γεγονός ότι ο χ Μήτσος θέλει να τα κονομήσει γρήγορα πουλώντας φασόν δεν με βρίσκει σύμφωνο ,ας κοιτάξουν αλλού (αυτό έχει να κάνει με εμένα)
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.