AUDIOLYTIC
AVClub Fanatic
- 13 August 2010
- 10,641
Σωστα. Το προβλημα μερικες φορες ομως, ειναι η "Θεοποιηση" απλων καθημερινων "θνητων".Ποτέ κανείς δεν είπε ότι δεν είναι καλά μηχανήματα!!
Αυτο να ελειπε , και να δεις ποσο καλα θα περνουσαμε ολοι
Σωστα. Το προβλημα μερικες φορες ομως, ειναι η "Θεοποιηση" απλων καθημερινων "θνητων".Ποτέ κανείς δεν είπε ότι δεν είναι καλά μηχανήματα!!
Γιατί απλούστατα αυτά τα ενισχυτικά μπορούν να φτάσουν τα 100 kHZ θα μου πεις έλα ρε Μάκη marketing της Denon είναι .Γιατί νομίζεις ότι η Denon έχει τα WOW εργαστήρια και μετρητικά ενώ οι άλλες όχι; Έχεις δει π.χ. τα εργαστήρια της Luxman, της Teac ή της Marantz (τυχαία ονόματα);
Δεν είναι ακριβώς έτσι .Όντως, custom θα δεις κατά ένα μεγάλο ποσοστό σε μεγάφωνα. Στα ηλεκτρονικά, είναι μάλλον σπάνιο φαινόμενο.

Εννοουσα μηχανηματα , αλλα αυτο που λες , ειναι εξίσου .............. κακοΘεοποίησα τον παρακάτω κύριο και όχι άδικα .
Δεν ειναι ολοι σαν εσενα................Νομίζω τελικά πως η Denon στοχευει σε πελάτες σαν κι εμένα που ................
αυτό ακριβώς είπαΔεν ειναι ολοι σαν εσενα................
Σκασιλα μας. Δε μπα να τα φτιάχνουν και στα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ! Η Bryston είναι μια συστεγαζομενη βιοτεχνία με δύο δωμάτια των 40 τετραγωνικών και φτιάχνει πολύ καλύτερα μηχανήματα από τη Denon, με χαρακτήρα και προσωπικότητα. Η Benz πριν κλείσει στεγαζόταν στο σπίτι του ιδιοκτήτη, όπως και η Clearaudio. Και οι δύο εταιρείες έχουν παράξει κεφαλές που η περίφημη DL 103 θα τίς φτάσει σε ποιότητα όταν καταρρεύσει θερμικά το σύμπαν. Οπότε λίγο με νοιάζει το εμβαδόν της βιομηχανίας στη Σαγιονάρα, ή όπως αλλιώς τη λένε.Υ.Γ. Σαν την Shirakawa δεν θα βρείτε άλλη. Επίσης, όταν γράφετε για άλλους και χρησιμοποιείτε ως παράδειγμα την Marantz στους άλλους για να πείτε ότι έχουν κι οι άλλοι καλά εργοστάσια και όχι μόνο η Denon... βρε σεις. Κάντε και ένα Google search πριν το γράψετε...
Κάτσε να βάλω ένα λιθαράκι ακόμα. Και που να δείτε το εργοστάσιο που φτιάχνονται τα Classē...![]()
Γιατί απλούστατα αυτά τα ενισχυτικά μπορούν να φτάσουν τα 100 kHZ θα μου πεις έλα ρε Μάκη marketing της Denon είναι .
Σαν την Shirakawa δεν θα βρείτε άλλη.

Για κεφαλές άλλων κατασκευαστών δεν είπατε ;Μιλάμε για ειλικρινή αναπαραγωγή έτσι 
Σκασιλα μας.
Αν γίνεις Λάτσης και αγοράσεις DENON ενισχυτικά θα σου ρίξω πέντε φασκελα.Πολλά ονόματα σε νήμα Denon
Για να γνωρίζεται αν γίνω Λάτσης και θέλω να καλύψω σαλόνι 500 τετραγωνικών τα παρακάτω ενισχυτικά θα επιδιώξω να βρω αλλά είναι στην Shirakawa για την ώρα .
Στο βάθος .View attachment 239018View attachment 239017
Όχι, δεν αληθεύει. H DENON DL 103 ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ Η ΚΑΛΎΤΕΡΗ ΚΕΦΑΛΗ ΌΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΏΝ!View attachment 239019Για κεφαλές άλλων κατασκευαστών δεν είπατε ;Μιλάμε για ειλικρινή αναπαραγωγή έτσι1500 ευρώ η άλλη .
Εδώ https://www.hifinews.com/content/denon-dp-3000ne-turntable
Αληθεύει ότι σε πρόσφατη έκθεση που έγινε στην Αθήνα από γνωστό περιοδικό όλοι πήγαιναν να ακούσουν την Dl 103 γιατί απλούστατα μου μετέφεραν οι κακές γλώσσες με την καλή έννοια ότι ήταν ο καλύτερος ήχος της Έκθεσης .
Αληθεύει ;
Για pass δεν είπατε ;
View attachment 239020
Εγώ ξέρω ότι φτιάχνουν καλύτερα ενισχυτικά, το αν τα φτιάχνουν σε παλάτι ή αχυρώνα λίγο με ενδιαφέρει, ούτε είναι επιχείρημα ότι η Χ ή Ψ εταιρεία έχει μεγάλο εργοστάσιο. Σα να μου λένε να πάρω ρολόι της Seiko επειδή έχει μεγάλο εργοστάσιο, όχι Vacheron Constantin που είναι ένα εργαστήριο κάπου στην Ελβετία.Προφανώς. Αλλά σαν τη Shirakawa δεν θα βρεις άλλο εργοστάσιο.
Τα άλλα που λες είναι σαν εργαστήρια της γειτονιάς. Δεν έχουν σχέση.
Εγώ ξέρω ότι φτιάχνουν καλύτερα ενισχυτικά, το αν τα φτιάχνουν σε παλάτι ή αχυρώνα λίγο με ενδιαφέρει, ούτε είναι επιχείρημα ότι η Χ ή Ψ εταιρεία έχει μεγάλο εργοστάσιο. Σα να μου λένε να πάρω ρολόι της Seiko επειδή έχει μεγάλο εργοστάσιο, όχι Vacheron Constantin που είναι ένα εργαστήριο κάπου στην Ελβετία.
Εγω παντως Κωστα, ζηλευω οσους τη βρισκουν μονο με την 103 και σταματουν εκει.Όχι, δεν αληθεύει. H DENON DL 103 ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ Η ΚΑΛΎΤΕΡΗ ΚΕΦΑΛΗ ΌΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΏΝ!
O Makis πιο πάνω ανέβασε κάτι κουμούτσες μονομπλοκ που αποκλείεται να κάνουν λιγότερο απο 10.000 Ευρώ η μία. Αυτές δε μπαίνουν στη σύγκριση;Εντελώς άλλη κατηγορία τιμών και ενισχυτικών. Το παράδειγμα για να είναι έγκυρο, θα πρέπει να αφορά ίδιας κατηγορίας προϊόντα.
δεν θα συγκρίνουμε δεκάδων χιλιάδων ευρώ ενισχυτή με ενισχυτή 2-3ων χιλιάδων ευρώ.
Εγώ δε μίλησα για Marantz, οπότε τι μου το λες και το ξαναλές; Αλλά ας μιλήσουμε για προιοντα παρόμοιου κόστους: Densen. Φτιάχνει ολοκληρωμένους ενισχυτές στην κατηγορία 1000-3000 Ευρώ εδώ και δεκαετίες, σε ένα χωριο στη Δανία. Είσαι σίγουρος ότι σε σύγκριση Α/Β θα νικούσε ο ΡΜΑ3000;Αυτά που γράφεις, σχεδόν δεν χρειάζονται μαζική γραμμή παραγωγής. Τέτοια σύγκριση θα πρέπει να κάνουμε κι εκεί η Shirakawa είναι σε άλλο επίπεδο σε σχέση με εργοστάσια που φτιάχνουν ίδιου τύπου προϊόντα.
Όπως και να έχει, εδώ αναφέρθηκε η Marantz ως κάποιος άλλος στο παράδειγμα. Πράγμα που δείχνει ότι επρόκειτο για εύρημα της στιγμής, από κάποιον που καταφανώς δεν έχει ιδέα για τι πράγμα μιλάει.
Όπως και να έχει, εδώ αναφέρθηκε η Marantz ως κάποιος άλλος στο παράδειγμα. Πράγμα που δείχνει ότι επρόκειτο για εύρημα της στιγμής, από κάποιον που καταφανώς δεν έχει ιδέα για τι πράγμα μιλάει.
Είσαι σίγουρος ότι σε σύγκριση Α/Β θα νικούσε ο ΡΜΑ3000;
Η Copland ήταν άλλη εταιρεία που ήθελα να αναφέρω, αλλά είπα να μην την πω γιατί είναι λαμπάτοι και δεν συγκρίνοντα ευθέως με τη Denon.Όταν έψαχνα για ενισχυτή για τα atc είχα δοκιμάσει τα πάντα, από 3-10.000 €.
Εννοείται και τις mainstream μάρκες όπως η denon.
Η τότε ναυαρχίδα της Denon ήταν για γέλια μπροστά σε ενισχυτές κατώτερης από αυτήν αξίας και ήταν ο πρώτος που απορρίφθηκε.
Ας φέρει κάποιος σπίτι μου έναν denon αυτής της τιμής να τον βάλω σε κόντρα με τον copland να δούμε.
Να δω ποιος θα σηκώσει το γάντι και ποιος θα αρχίσει τα "αλλά"
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.