Στη κατηγορια του Ντενον αναφερομαι.
Και γιατί το κρατάς μυστικό τότε; Δείξε στο λαό ποιος ολοκληρωμένος ενισχυτής με DAC είναι.
Στη κατηγορια του Ντενον αναφερομαι.
Δύο, τι δύο; Εδώ ένα βάζουν αυτά που έγραψες.
Γιατι εισαι κακο παιδι και θα μεινεις με την απορια.Και γιατί το κρατάς μυστικό τότε; Δείξε στο λαό ποιος ολοκληρωμένος ενισχυτής με DAC είναι.
Άσε! Ούτε καν ένα!
Το Esoteric έχει μέσα κάτι gremlin που τους δείχνω το δίσκο και τραγουδάνε!
Κατάντια σου λέω!
Γιατι εισαι κακο παιδι και θα μεινεις με την απορια.
Έλα ρε συ. Έχεις ολοκληρωμένο ενισχυτή με DAC της Esoteric και το λες αυτό ή σου ήρθε το player ως παράδειγμα DAC;
Εκτος απο κει που υπαρχουν καλα ντακ.Έλα ρε συ. Έχεις ολοκληρωμένο ενισχυτή με DAC της Esoteric και το λες αυτό ή σου ήρθε το player ως παράδειγμα DAC;
Πάντως κι έτσι όπως το περιγράφεις, χωρίς DAC chip με την κλασική έννοια, υπάρχει και το εφαρμόζει η εξαδέλφη της Denon. Αλλά θα πλατειάσουμε....
Σε αυτή την περίπτωση, τα καλά παιδιά πάνε στον παράδεισο ενώ τα κακά παντού.![]()
Όχι, SACD έχω.
Τα σκασμένα μιμούνται πολύ καλά την Αλεξίου αλλά δίνουν ρέστα και το γλεντάνε περισσότερο σε rock.
Εκτος απο κει που υπαρχουν καλα ντακ.
Δε μου λες, το πιανάκι όρθιο ή με ουρά με την Αλεξίου; Αν κατάλαβα καλά την ηχογράφηση δηλαδή.
Τι εννοεις, μπορεις;Μπορώ κι εγώ πολύ εύκολα να αρχίσω να λέω ότι υπάρχουν καλύτερα D/A σε ενισχυτή όπως έκανες και συνεχίζεις να κάνεις και τώρα αλλά να μην γράφω για ποιον ενισχυτή είναι.
Εσύ τι λες; Αυτοί που σε διαβάζουν δεν έχουν καταλάβει ότι δεν έχεις απάντηση σε αυτό;
Τι εννοεις, μπορεις;
Αφου, το εχεις κανει κατα κορον στο νημα.
Το εψαξα λιγο και βρηκα μια ενδεικτικη τιμη για το 9039pro:Με ένα γρήγορο γκουκλάρισμα βρήκα ότι το dac chip κοστίζει 5,30 δολλάρια ΗΠΑ στο aliexpress. Δλδ η τετράδα κοστίζει κάτι λιγοτερο απο 20 Ευρώ στη λιανική (υποψιάζομαι ότι η Denon πληρώνει πολυ λιγότερα). Συγγνώμη, αλλά η εκδοχή του "ξεστοκαρίσματος" δε μου φαίνεται πειστική.Δε μπορώ να πιστέψω ότι η Denon είχε μερικές χιλιάδες τσιπάκια στην αποθήκη της και είπε "τι να τα κάνω αυτά εδώ τα τσιπάκια του 5ευρου που μου πιάνουν χώρο; Το βρήκα! θα τα βάλω στον καινούριο μου ενισχυτή των 3500 Ευρώ για να αδειάσει το ράφι". Θα μπορούσε άνετα να τα σπρώξει σε κάποιον κινέζο κατασκευαστή DAC, απο αυτούς που πουλάνε με το κιλό και να αγοράσει τα πιο καινούρια τσιπάκια της ES. Το αν είναι σωστή ή λάθος η χρήση αυτού του τσιπ, είναι άλλο καπέλο...
Εγω εκτίθεμαι....Μην εκτίθεσαι άλλο. Δεν κερδίζεις τίποτε. Όσο έχεις δήθεν τάχα μου ενισχυτή ολοκληρωμένο στο μυαλό σου με καλύτερο D/A, αλλά τον κρατάς κρυφό... πέρα βρέχει.
Υπάρχει SACD με την Αλεξίου;Όχι, SACD έχω.
Τα σκασμένα μιμούνται πολύ καλά την Αλεξίου αλλά δίνουν ρέστα και το γλεντάνε περισσότερο σε rock.
Τους ρίχνω και λίγο ρούμι στο νεράκι.
Να κάτσω να τα μετρήσω; Σίγουρα είναι τουλάχιστον 2 ντουζίνες!
Υπάρχει SACD με την Αλεξίου;
Ειναι κατι μαρτυριαρικα τα γκρεμλινς, πω πω.Πουλιά στον αέρα πιάνεις... Αφού βρήκες και το κομμάτι...![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.