Ενισχυτής Denon PMA3000NE

Και είμαι και σχεδόν σίγουρος ότι αν τον βάλεις σε κόντρα με τον Denon ο Hegel θα παίζει καλύτερα.
Αυτό δεν το ξέρω..Το σίγουρο είναι ότι θα ακούγεται πιο ουδέτερος ο Hegel.
Δεν ξέρω αν είναι πάντα καλό αυτό.

Nope. Δεν θα το έλεγα ότι υπάρχουν καλύτεροι ενισχυτές σε αυτή την κατηγορία στο D/A κομμάτι.

To συμπέρασμα ότι ο Denon έχει καλύτερο D/A κομμάτι από τον ATC SIA2-100 ή τον Hegel το έβγαλες από.... τη λατρεία σου στην Denon ή έχεις κάνει μετρήσεις;
Ρωτάω επειδή η ATC είναι αρχάρια σαν εταιρία στον ήχο και μπορεί να έχουν κάνει καμία κουτσουκέλα.

To συμπέρασμα ότι ο Denon έχει καλύτερο D/A κομμάτι από τον ATC SIA2-100 ή τον Hegel το έβγαλες από.... τη λατρεία σου στην Denon ή έχεις κάνει μετρήσεις;

Και αυτό έχει απαντηθεί πιο πίσω. Ψάξε να το διαβάσεις.

Σιγά μην ψάχνομαι για σένα.
Ζήτησες ενισχυτή με καλύτερο D/A από τον Denon, σου έφερα 2-3, πάπαλα.
Από εκεί και πέρα, μιλάνε οι μετρήσεις μεταξύ τους και οι ακροάσεις.
Και εσύ είσαι αυτός που πρέπει να αποδείξεις με τις μετρήσεις (τουλάχιστον) ότι το παλιό είναι καλύτερο από το καινούργιο σε μία τεχνολογία που καλπάζει, όχι εγώ.

• Like
Reactions: chocbhed
Σιγά μην ψάχνομαι για σένα.
Ζήτησες ενισχυτή με καλύτερο D/A από τον Denon, σου έφερα 2-3, πάπαλα.
Από εκεί και πέρα, μιλάνε οι μετρήσεις μεταξύ τους και οι ακροάσεις.
Και εσύ είσαι αυτός που πρέπει να αποδείξεις με τις μετρήσεις (τουλάχιστον) ότι το παλιό είναι καλύτερο από το καινούργιο σε μία τεχνολογία που καλπάζει, όχι εγώ.

Μα αυτό ακριβώς είναι το θέμα. Ότι ΔΕΝ έφερες παράδειγμα με ενισχυτή με καλύτερο D/A κομμάτι, αλλά επιμένεις ότι έφερες.

Δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο εγώ γι' αυτό. Τα 1536MHz επεξεργασίας και τα τετραπλά DAC τα βλέπουν στον ύπνο τους αυτοί που ανέφερες ως «καλύτερα» παραδείγματα. 🤭

Όσο για τις μετρήσεις, κάνε λίγη υπομονή γιατί είναι εντελώς καινούργιο. Είμαι σίγουρος ότι θα έρθουν όπως και για το προηγούμενο μοντέλο που απλώς τα σπάει σε αυτές. Εδώ έχουμε και καλύτερα DAC σε σχέση με πριν.

Τα 1536MHz επεξεργασίας και τα τετραπλά DAC τα βλέπουν στον ύπνο τους αυτοί που ανέφερες ως «καλύτερα» παραδείγματα. 🤭

:ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:

Τον ήχο των Denon τον βλέπουν στον ύπνο τους στην ATC. Το ακούσαμε και αυτό.
Δεν νομίζω ότι έχει καν νόημα να συζητάει κάποιος μαζί σου.

:ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:

Τον ήχο των Denon τον βλέπουν στον ύπνο τους στην ATC. Το ακούσαμε και αυτό.
Δεν νομίζω ότι έχει καν νόημα να συζητάει κάποιος μαζί σου.

Ναι, στον ύπνο στο επίπεδο επεξεργασίας στα 1536 MHz γιατί δεν κάνουν σε αυτό το επίπεδο επεξεργασία.

Αυτό φαντάζομαι το διάβασες έτσι; Και είναι για το προηγούμενο μοντέλο, το νέο έχει και καλύτερα DAC και αναμένουμε να δούμε αν έχει ξεπεράσει το προηγούμενο benchmark.

I measured 120dB indicating the PMA-A110 does NOT truncate a 24 bit signal and is capable of achieving 20 bits of SNR which is exemplary low.

Σκόνη και θρύψαλα τα όνειρα των άλλων. 😙

• Haha
Reactions: Tzimisce
Ναι. θα βάλει 16 dac του 2015.
Σταμάτα βρε και με κοιτάνε στη δουλειά να γελάω μόνος μου!
Μπα σε καλό σου! :ROFLMAO:

Καλά ΟΚ. Αφού μου το ζητάς να σταματήσω. Φαντάζομαι θα έχεις διαβάσει και τα υπόλοιπα, να μη μου ζητάς περίληψη όλη την ώρα. Κι εγώ τρέχω και δεν φτάνω αυτή την εβδομάδα έτσι κι αλλιώς και δεν έχω τόση ώρα για να κάνω επαναλήψεις.

Αυτό που λες συγγνώμη αλλά είναι βλακώδες. Αυτός ο συλλογισμός σου ισχύει στα πάντα. Η κάθε εταιρία κατασκευής αυτοκινήτων, μοτοσυκλετών, ενισχυτών, χορτοκοπτικών, ειδών camping κλπ κλπ μπορεί να κατασκευάσει προϊόντα καλύτερα από αυτά που επιλέγει να προωθήσει στην αγορά. Εάν δεν είχε αυτή την δυνατότητα απλά θα έκλεινε. Λυπάμαι αλλά μην μετακινείς τον παραλογισμό στους συνομιλητές σου...
Οκ, μου αρκει που συμφωνει ο Λεωνιδας μαζι σου.

Μια χαρά μπορεί να γίνει η σύγκριση. Αρκεί να βάλεις δίπλα δίπλα τα αντίστοιχα μηχανάκια της ίδιας κατηγορίας.

Αντ' αυτού όμως - και εδώ είναι το προβληματικό της επιχειρηματολογίας περί ξεστοκαρίσματος - δεν είδαμε κάτι τέτοιο, παρά μόνο περί θεωρητικών καταστάσεων επιχειρηματολογία.

Sorry κι όλας αλλά χωρίς συγκεκριμένο παράδειγμα, τσάμπα ξεβάφουμε πλήκτρα.
Τι κανεις Γιαννη, κουκια σπερνω.

Τι κανεις Γιαννη, κουκια σπερνω.

Όταν φυτρώσει κάτι Γιάννη μ0, κράτα μου ένα κανελί με βούλες, ξέρεις, σαν εκείνο το φανταστικό παράδειγμα που έγραψες μερικές σελίδες πίσω για το αν μπορεί ή όχι να υπάρξει κάτι που.... δεν υπάρχει. :ROFLMAO:

Όχι, όχι, υπόσχομαι.
Θα περιμένω το επόμενο μοντέλο που θα έχει δύο κουβαδάκια PCM1700 μέσα. :ROFLMAO:

Δύο, τι δύο; Εδώ ένα βάζουν αυτά που έγραψες. Καλά για τέσσερα δεν το συζητάμε. Σε καμιά εικοσαετία και βλέπουμε. Αν υπάρχουν μέχρι τότε. Δεν έχουν βλέπεις και τη δυνατότητα να πάρουν κάτι και μέσω R&D να το κάνουν να πετάει.
Είναι πιο κοντά στα ετοιματζίδικα αυτοί.

• Haha
Reactions: Tzimisce
Όταν φυτρώσει κάτι Γιάννη μ0, κράτα μου ένα κανελί με βούλες, ξέρεις, σαν εκείνο το φανταστικό παράδειγμα που έγραψες μερικές σελίδες πίσω για το αν μπορεί ή όχι να υπάρξει κάτι που.... δεν υπάρχει. :ROFLMAO:
Εγω παντως γνωριζω ενα ντακ που κανει επεξεργασια στα 1537 MHz και παιζει πολυ καλυτερα απο της Ντενον το ντακ.

Εγω παντως γνωριζω ενα ντακ που κανει επεξεργασια στα 1537 MHz και παιζει πολυ καλυτερα απο της Ντενον το ντακ.

Κι εγώ. Όχι ένα, αλλά κάμποσα. Σε ενισχυτή ολοκληρωμένο όμως της κατηγορίας του Denon, όχι. Γιατί ο «διαγωνισμός» δεν αφορά άλλου τύπου προϊόντα.

Υπάρχουν ακόμα και στο χώρο του Head-Fi καλύτερα, και στο χώρο των καθεαυτών συσκευών DAC επίσης. Λοιπόν; Δεν λέει κάτι αυτό. Εδώ βλέπουμε έναν ολοκληρωμένο ενισχυτή με DAC και Phono και ως τέτοιον τον κρίνουμε με άλλα προϊόντα της κατηγορίας του.

Κι εγώ. Όχι ένα, αλλά κάμποσα. Σε ενισχυτή ολοκληρωμένο όμως της κατηγορίας του Denon, όχι. Γιατί ο «διαγωνισμός» δεν αφορά άλλου τύπου προϊόντα.

Υπάρχουν ακόμα και στο χώρο του Head-Fi καλύτερα, και στο χώρο των καθεαυτών συσκευών DAC επίσης. Λοιπόν; Δεν λέει κάτι αυτό. Εδώ βλέπουμε έναν ολοκληρωμένο ενισχυτή με DAC και Phono και ως τέτοιον τον κρίνουμε με άλλα προϊόντα της κατηγορίας του.
Στη κατηγορια του Ντενον αναφερομαι.