Haagenti
AVClub Fanatic
Αυτό δεν το ξέρω..Το σίγουρο είναι ότι θα ακούγεται πιο ουδέτερος ο Hegel.Και είμαι και σχεδόν σίγουρος ότι αν τον βάλεις σε κόντρα με τον Denon ο Hegel θα παίζει καλύτερα.
Δεν ξέρω αν είναι πάντα καλό αυτό.
Αυτό δεν το ξέρω..Το σίγουρο είναι ότι θα ακούγεται πιο ουδέτερος ο Hegel.Και είμαι και σχεδόν σίγουρος ότι αν τον βάλεις σε κόντρα με τον Denon ο Hegel θα παίζει καλύτερα.
Δεν νομίζω να κυκλοφορεί ακόμα, είναι μοντέλο του '15 περίπου.ποιά η τιμή του Ayne καινούργιο ;;
Ε σε τι τιμή επωλείτο τότε ;;;Δεν νομίζω να κυκλοφορεί ακόμα, είναι μοντέλο του '15 περίπου.
Γύρω στα 700..Τώρα το βρίσκεις μεταχειρισμένο περίπου στη μισή τιμή, εγώ το πήρα λιγότερο.Ε σε τι τιμή επωλείτο τότε ;;;
Nope. Δεν θα το έλεγα ότι υπάρχουν καλύτεροι ενισχυτές σε αυτή την κατηγορία στο D/A κομμάτι.
To συμπέρασμα ότι ο Denon έχει καλύτερο D/A κομμάτι από τον ATC SIA2-100 ή τον Hegel το έβγαλες από.... τη λατρεία σου στην Denon ή έχεις κάνει μετρήσεις;
Σιγά μην ψάχνομαι για σένα.
Ζήτησες ενισχυτή με καλύτερο D/A από τον Denon, σου έφερα 2-3, πάπαλα.
Από εκεί και πέρα, μιλάνε οι μετρήσεις μεταξύ τους και οι ακροάσεις.
Και εσύ είσαι αυτός που πρέπει να αποδείξεις με τις μετρήσεις (τουλάχιστον) ότι το παλιό είναι καλύτερο από το καινούργιο σε μία τεχνολογία που καλπάζει, όχι εγώ.
Τα 1536MHz επεξεργασίας και τα τετραπλά DAC τα βλέπουν στον ύπνο τους αυτοί που ανέφερες ως «καλύτερα» παραδείγματα.![]()
Τον ήχο των Denon τον βλέπουν στον ύπνο τους στην ATC. Το ακούσαμε και αυτό.
Δεν νομίζω ότι έχει καν νόημα να συζητάει κάποιος μαζί σου.
Ναι. θα βάλει 16 dac του 2015.
Σταμάτα βρε και με κοιτάνε στη δουλειά να γελάω μόνος μου!
Μπα σε καλό σου!![]()
Οκ, μου αρκει που συμφωνει ο Λεωνιδας μαζι σου.Αυτό που λες συγγνώμη αλλά είναι βλακώδες. Αυτός ο συλλογισμός σου ισχύει στα πάντα. Η κάθε εταιρία κατασκευής αυτοκινήτων, μοτοσυκλετών, ενισχυτών, χορτοκοπτικών, ειδών camping κλπ κλπ μπορεί να κατασκευάσει προϊόντα καλύτερα από αυτά που επιλέγει να προωθήσει στην αγορά. Εάν δεν είχε αυτή την δυνατότητα απλά θα έκλεινε. Λυπάμαι αλλά μην μετακινείς τον παραλογισμό στους συνομιλητές σου...
Τι κανεις Γιαννη, κουκια σπερνω.Μια χαρά μπορεί να γίνει η σύγκριση. Αρκεί να βάλεις δίπλα δίπλα τα αντίστοιχα μηχανάκια της ίδιας κατηγορίας.
Αντ' αυτού όμως - και εδώ είναι το προβληματικό της επιχειρηματολογίας περί ξεστοκαρίσματος - δεν είδαμε κάτι τέτοιο, παρά μόνο περί θεωρητικών καταστάσεων επιχειρηματολογία.
Sorry κι όλας αλλά χωρίς συγκεκριμένο παράδειγμα, τσάμπα ξεβάφουμε πλήκτρα.
Τι κανεις Γιαννη, κουκια σπερνω.
Όχι, όχι, υπόσχομαι.
Θα περιμένω το επόμενο μοντέλο που θα έχει δύο κουβαδάκια PCM1700 μέσα.![]()
Εγω παντως γνωριζω ενα ντακ που κανει επεξεργασια στα 1537 MHz και παιζει πολυ καλυτερα απο της Ντενον το ντακ.Όταν φυτρώσει κάτι Γιάννη μ0, κράτα μου ένα κανελί με βούλες, ξέρεις, σαν εκείνο το φανταστικό παράδειγμα που έγραψες μερικές σελίδες πίσω για το αν μπορεί ή όχι να υπάρξει κάτι που.... δεν υπάρχει.![]()
Εγω παντως γνωριζω ενα ντακ που κανει επεξεργασια στα 1537 MHz και παιζει πολυ καλυτερα απο της Ντενον το ντακ.
Στη κατηγορια του Ντενον αναφερομαι.Κι εγώ. Όχι ένα, αλλά κάμποσα. Σε ενισχυτή ολοκληρωμένο όμως της κατηγορίας του Denon, όχι. Γιατί ο «διαγωνισμός» δεν αφορά άλλου τύπου προϊόντα.
Υπάρχουν ακόμα και στο χώρο του Head-Fi καλύτερα, και στο χώρο των καθεαυτών συσκευών DAC επίσης. Λοιπόν; Δεν λέει κάτι αυτό. Εδώ βλέπουμε έναν ολοκληρωμένο ενισχυτή με DAC και Phono και ως τέτοιον τον κρίνουμε με άλλα προϊόντα της κατηγορίας του.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.