άρα η Denon "ορίζει" την τιμή πώλησης ;;
"...... απο τα λεγομενα κατοχου.........."υπερβολικό μου φαίνεται, αλλά οκ...
Εγώ πάλι δεν θα πείραζα τίποτα σε αυτά τα ενισχυτικά από την εμπειρία που είχα με τον παλιότερο pma 2010 ae .συγνώμη λάθος 6Χ6800 mf είχε ο Bryston οπότε
Bryston είπαμε είναι ;;και η φωτο του
στο συστημα μου στο καθιστικό ο Bryston 4bsst ΔΕΝ αλλάζειBryston είπαμε είναι ;;
αν είχα Bryston, μόνο με Bryston θα άλλαζα....
έχεις τον 4B SST ;;;στο συστημα μου στο καθιστικό ο Bryston 4bsst ΔΕΝ αλλάζει
στο γραφείο απλά ήθελα μια μπρίζα και τέλος γι αυτό και ο PMA-1700 ΝΕ
στο γραφείο απλά ήθελα μια μπρίζα και τέλος γι αυτό και ο PMA-1700 ΝΕ
Μπα που να σας ζαλίζω .................άλλωστε γράφουν τόσοι εδώ μέσαέχεις τον 4B SST ;;;
που είναι η παρουσίαση του συστήματός σου ;;;;;;;;
Ε και ;;;;Μπα που να σας ζαλίζω .................άλλωστε γράφουν τόσοι εδώ μέσα
σε ΑΒ και οι marantz ;;;Μια και το είπες. Το αντίστοιχο μοντέλο σε Marantz (σήμερα ο Model 50, χτες ο PM8006) έχει τέσσερα τρανζίστορ ανά κανάλι. Να η διαφορά φιλοσοφίας στο σχεδιασμό.
σε ΑΒ και οι marantz ;;;
Δεν έγραψα τι δέχονται τα τσιπάκια, αλλά τι δυνατότητα δίνεται από το 4x πριν τα DAC για να γίνει η επεξεργασία στο επίπεδο του max sampling rate x4. Δηλαδή μιλάμε για το AL 32 Ultra.
Tα τσιπάκια προφανώς θα δεχτούν το καθένα sampling rate στο max των δυνατοτήτων τους, δηλαδή 384ΚΗz. Όταν έχεις 4 τέτοια, τότε μπορείς να επεξεργαστείς το εισερχόμενο ψηφιακό σήμα στο επίπεδο των 1536MHz πριν το κάνεις downsample στο max επίπεδο sample rate κάθε ενός DAC.
Το κέρδος είναι το επίπεδο επεξεργασίας πριν από τα DAC και όπως πάντα η τετράδα των DAC στην έξοδό της δίνει πλεονεκτήματα αφού το σήμα γεφυρώνεται κατόπιν από τέσσερα, σε δύο και κατόπιν σε ένα στερεοφωνικό σήμα.
Για D/A ολοκληρωμένου στερεοφωνικού ενισχυτή, της τάξης των 3500€, είναι απλά κορυφαίο.
Είναι σαν να μην διαβάζεις τι γράφω.
Τελευταία φορά.. σοβαρά αυτή τη φορά..
Τα dac chips δέχονται είτε pcm στα έως 384kHz με ενεργοποιημένα τα εσωτερικά τους ψηφιακά φίλτρα είτε pcm έως 1.536kHz σε oversampling bypass mode, οπότε απαιτούν 8xFSR (οπότε μέγιστο sampling rate υλικού = 192KHz).
To AL 32 Ultra είναι ένα FPGA τσιπάκι που τρέχει custom αλγόριθμους oversampling με ψηφιακό φίλτρο.
Ξαναλέω ότι το ότι έχεις 4 τσιπάκια δεν έχει σε τίποτα να κάνει με το τι δυνατότητες εισόδου έχουν ή σου δίνουν. Δεν υπάρχει κάτι να αλλάξει.
Μπορείς κανονικά να δώσεις 1536MHz και σε ένα τσιπάκι (το οποίο όμως σε κάθε περίπτωση θα αντιστοιχεί σε 192KHz SR υλικού).
Εδώ δεν διαφωνούμε. Στις λεπτομέρειες του πως ακριβώς γίνεται αυτό διαφωνούμε.
Εκεί είναι το μυστικό Λεωνίδα πέρα από τις τροφοδοσίες ,υλοποίηση του αναλογικού κτλ κτλ .Αυτό - το πιο πριν - είναι το AL 32 Ultra.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.