Ενισχυτής Denon PMA3000NE

Οπως ηδη σου εχω απαντησει, ο Δημητρης ως πιο σχετικος και απο 'σενα και απο 'μενα, εχει απαντησει στο ερωτημα σου και η συνεχιση του δυστυχως με παραπεμπει σε ασχημες σκεψεις που δε θελω να τις εκθεσω.

Μην με κάνεις να φέρω παράδειγμα από το θέμα του PMA-A110, γιατί ούτε εγώ θέλω να εκθέσω.

Η επεξεργασία του σήματος είναι δεδομένη, εάν υπάρχει καλύτερη σε αντίστοιχο μηχάνημα να μας την υποδείξεις.

Ξερεις, οι μεγαλες εταιρειες δεν ειναι εκκλησιες.
Εχουν τμηματα, μαρκετινγκ, οικονομικα, αρ εν ντι κ.τ.λ.
Οταν λοιπον κανουν σχεδιασμο ενος προιοντος δεν σκεφτονται οτι θα πουλησουν χιλια κομματια οπως μια χαιενταδικη βιοτεχνια, αλλα ισως και εκατονταδες χιλιαδες.
Με αυτο ως οδηγο κανουν και αγορα υλικων απο τους προμηθευτες τους και με γνωμονα οτι, πρεπει υποχρεωτικα να εχουν αποθεμα υλικων για τουλαχιστον δεκα χρονια, αγοραζουν μεγαλες ποσοτητες για να πετυχουν και συμπιεση των τιμων.
Ε, τα υπολοιπα μπορεις να τα καταλαβεις και μονος σου.
Για να δω αν κατάλαβα καλά το συλλογισμό σου όταν αυτά τα αποθηκευμένα υλικά στοκαρισθούν μια μεγάλη εταιρεία σαν τη Denon τα τσουβαλιάζει σ΄έναν ενισχυτή - τον κορυφαίο της ολοκληρωμένο εν προκειμένω – και βγαίνει στην αγορά ψάχνοντας κορόιδα. Και πως επιβίωσε με τέτοια μεθοδολογία κατασκευών - πωλήσεων τόσα χρόνια; Σίγουρα όπως κάθε εταιρεία η Denon ή η όποια Denon δεν είναι εκκλησία, αλλά ταυτόχρονα δεν είναι και καφενείο. Έχουν λαμπρούς και ταλαντούχους σχεδιαστές, εφαρμόζουν - γιατί μπορούν και έχουν επιπρόσθετα των όσων ανέφερες και τμήματα έρευνας – προηγμένες και καινοτόμες λύσεις, χρησιμοποιούν κορυφαία υλικά όπου και εφόσον απαιτείται και σίγουρα το προϊόν που παράγουν έχει, λόγω του παραγόμενου αριθμού, πολύ χαμηλότερη τιμή από το εάν παρήγαγε το ίδιο μια βιοτεχνία. Από την άλλη υπάρχουν βιοτεχνίες που έχουν παραπλήσια «γραμμή παραγωγής» και παράγουν εξαιρετικά και καλύτερα πολλές φορές προϊόντα, αλλά σε ...δυσβάσταχτες για τους πολλούς, τις περισσότερες φορές, τιμές, αλλά και χαϊεντάδικες βιοτεχνίες που πωλούν σε τιμές διαμερίσματος φύκια για μεταξωτές κορδέλες, κάτι το οποίο ποτέ δεν θα κάνει μια εταιρεία του εκτοπίσματος της Denon... Και επί του προκειμένου παίζει ο Denon PMA3000NE ή δεν παίζει; Τα λοιπά είναι αδιάφορα...

• Like
Reactions: MakisM and Pleo
Σχεδόν όλες οι σημαντικές εξελίξεις στον PMA-3000NE είναι εξελίξεις προηγούμενων υλοποιήσεων. Το άθροισμα των μεμονωμένων μικρών βελτιώσεων οδηγεί στο καλύτερο ηχητικά αποτέλεσμα.

Εγώ δεν θα μιλήσω για άλματα, ο συγκεκριμένος ενισχυτής είναι ένα πολύ κατασταλαγμένο προϊόν που γίνεται κάθε φορά όλο και καλύτερο.

Δεν ξέρω τι ακριβώς θα περίμεναν από αυτόν, αλλά όπως έχω γράψει, κάποιος που έχει τον PMA-A110, δεν έχει λόγο σημαντικό να πάει στον PMA-3000NE, εκτός αν μιλάμε για κάποιον που θέλει ένα τέτοιο μηχάνημα και πλέον ο PMA-A110 δεν θα είναι διαθέσιμος σε λίγο καιρό (EOL).

Εάν κάποιος έχει πιο παλιό μοντέλο αυτής της συνομοταξίας, τότε εάν θέλει αναβάθμιση πρέπει οπωσδήποτε να έχει στο checklist του τον PMA-3000NE.

To πως οδηγεί και τι φορτία είναι ικανός να τραβήξει, το ξέρουμε ήδη από τις μετρήσεις του προηγούμενου μοντέλου. Αλλά εάν κάποιος μείνει στα 80W και δεν δει τι ισχύ μπορεί να έχει... ακόμα και στα 2Ω, τότε δεν θα έχει καταλάβει τίποτε.
Το ίδιο ισχύει και για το κομμάτι του DAC.

develop.PNG

• Like
Reactions: MakisM
Με ένα γρήγορο γκουκλάρισμα βρήκα ότι το dac chip κοστίζει 5,30 δολλάρια ΗΠΑ στο aliexpress. Δλδ η τετράδα κοστίζει κάτι λιγοτερο απο 20 Ευρώ στη λιανική (υποψιάζομαι ότι η Denon πληρώνει πολυ λιγότερα). Συγγνώμη, αλλά η εκδοχή του "ξεστοκαρίσματος" δε μου φαίνεται πειστική.Δε μπορώ να πιστέψω ότι η Denon είχε μερικές χιλιάδες τσιπάκια στην αποθήκη της και είπε "τι να τα κάνω αυτά εδώ τα τσιπάκια του 5ευρου που μου πιάνουν χώρο; Το βρήκα! θα τα βάλω στον καινούριο μου ενισχυτή των 3500 Ευρώ για να αδειάσει το ράφι". Θα μπορούσε άνετα να τα σπρώξει σε κάποιον κινέζο κατασκευαστή DAC, απο αυτούς που πουλάνε με το κιλό και να αγοράσει τα πιο καινούρια τσιπάκια της ES. Το αν είναι σωστή ή λάθος η χρήση αυτού του τσιπ, είναι άλλο καπέλο...

Με ένα γρήγορο γκουκλάρισμα βρήκα ότι το dac chip κοστίζει 5,30 δολλάρια ΗΠΑ στο aliexpress. Δλδ η τετράδα κοστίζει κάτι λιγοτερο απο 20 Ευρώ στη λιανική (υποψιάζομαι ότι η Denon πληρώνει πολυ λιγότερα). Συγγνώμη, αλλά η εκδοχή του "ξεστοκαρίσματος" δε μου φαίνεται πειστική.Δε μπορώ να πιστέψω ότι η Denon είχε μερικές χιλιάδες τσιπάκια στην αποθήκη της και είπε "τι να τα κάνω αυτά εδώ τα τσιπάκια του 5ευρου που μου πιάνουν χώρο; Το βρήκα! θα τα βάλω στον καινούριο μου ενισχυτή των 3500 Ευρώ για να αδειάσει το ράφι". Θα μπορούσε άνετα να τα σπρώξει σε κάποιον κινέζο κατασκευαστή DAC, απο αυτούς που πουλάνε με το κιλό και να αγοράσει τα πιο καινούρια τσιπάκια της ES. Το αν είναι σωστή ή λάθος η χρήση αυτού του τσιπ, είναι άλλο καπέλο...
καλά τα λες , αλλά από την άλλη δεν νομίζω να δοκίμασε τα νέα τσιπάκια και να τα βρήκε χειρότερα από τα παλιά.

έχοντας δει οικονομίες κλίμακας σε διάφορες συσκευές -ειδικά σε ενισχυτές- τίποτα δεν θα μου φαινόταν παράξενο ακόμα και από μια Denon

• Like
Reactions: chocbhed
κατά την γνώμη μου η αλήθεια είναι κάπου στην μέση..
αυτά ξέρουν, αυτά εμπιστεύονται.
πολύ πιθανό το R&D τους να ασχολείται ήδη με τα νέα τσιπάκια, αλλά κρίνουν ότι δεν ήρθε η ώρα τους ακόμη... να έχουμε στο πίσω μέρος του μυαλού μας ότι πρέπει να έχουν "χώρο" και για τις εξελίξεις/βελτιώσεις στα επόμενα μοντέλα...
το ότι μπορούν και "ξεστοκάρουν" ή "ξεσκαρτάρουν" ( ή όπως θέλετε πέστε το) με πολύ καλά αποτελέσματα, μπράβο τους και μαγκιά τους.
(όχι δεν τον έχω ακούσει, αλλά δεν πιστεύω να υπάρχει κάποιος που να πει, -δεν παίζει καλά , εκτός και αν κάνει σύγκριση με ενισχυτή 2πλάσιας ή 3πλάσιας τιμής και βάλε...)

Σαν άσχετος με τα τεχνολογικά και τα συναφή δεν έχω να προσθέσω και πολλά στην κουβέντα, όμως οι οικονομίες κλίμακας υπάρχουν και είναι αναντίρρητες και η denon δεν είναι και κανά μεγάλο ψάρι στην αγορά γενικότερα, πιο πολύ για αθερίνα μοιάζει συγκριτικά με αυτοκινητοβιομηχανίες παραδείγματος χάριν.

Και όχι το ένα ευρώ διαφορά, αλλά ακόμα και το ενα σεντ κάνει διαφορά όταν παίρνονται αποφάσεις για προιόντα που κυκλοφορούν μαζικά. Αναλογώς την προσωπικότητα και την ιδιοσυγκρασία της εκάστοτε εταιρείας και που απευθύνεται ΟΛΑ παίζουν ρόλο.

• Like
Reactions: tonal and chocbhed
Θα μας δείξεις έναν ολοκληρωμένο ενισχυτή αυτής της κατηγορίας με καλύτερο ψηφιοαναλογικό στάδιο; Τα υπόλοιπα που γράφεις έχουν κονιορτοποιηθεί έτσι κι αλλιώς και δεν ενδιαφέρουν και κανέναν.

Εάν δεν μας δείξεις, τότε πολύ απλά δεν ισχύει τίποτε απ' όσα έχεις πει.
Συγγνωμη για να καταλαβω, γιατι πρεπει να σου δειξω αυτο που λες;
Εκανα εγω καποια νυξη οτι, ο συγκεκριμενος ενισχυτης ειναι καλυτερος ή χειροτερος απο καποιον αλλο;
Η συζητηση ειναι γιατι η εταιρεια χρησιμοποιει παλιο ντακ τσιπ, ενω μπορει να βαλει καποιο πιο ''φρεσκο'' και να εχει καλυτερο ηχητικο αποτελεσμα σε σχεση με το ιδιο μηχανημα και οχι με καποιο αλλο.
Η συγκριση πρέπει να ειναι μηλα με μηλα και οχι με πορτοκαλια.

Μην με κάνεις να φέρω παράδειγμα από το θέμα του PMA-A110, γιατί ούτε εγώ θέλω να εκθέσω.

Η επεξεργασία του σήματος είναι δεδομένη, εάν υπάρχει καλύτερη σε αντίστοιχο μηχάνημα να μας την υποδείξεις.
Αντε παλι!
Να το κανεις εσυ αυτο που λες.
Βασει των λεγομενων σου, αποκλειεται η Ντενον να υλοποιησει στο μελλον μηχανηματα με πιο συγχρονα τσιπ.
Αυτο δε λες;

Για να δω αν κατάλαβα καλά το συλλογισμό σου όταν αυτά τα αποθηκευμένα υλικά στοκαρισθούν μια μεγάλη εταιρεία σαν τη Denon τα τσουβαλιάζει σ΄έναν ενισχυτή - τον κορυφαίο της ολοκληρωμένο εν προκειμένω – και βγαίνει στην αγορά ψάχνοντας κορόιδα. Και πως επιβίωσε με τέτοια μεθοδολογία κατασκευών - πωλήσεων τόσα χρόνια; Σίγουρα όπως κάθε εταιρεία η Denon ή η όποια Denon δεν είναι εκκλησία, αλλά ταυτόχρονα δεν είναι και καφενείο. Έχουν λαμπρούς και ταλαντούχους σχεδιαστές, εφαρμόζουν - γιατί μπορούν και έχουν επιπρόσθετα των όσων ανέφερες και τμήματα έρευνας – προηγμένες και καινοτόμες λύσεις, χρησιμοποιούν κορυφαία υλικά όπου και εφόσον απαιτείται και σίγουρα το προϊόν που παράγουν έχει, λόγω του παραγόμενου αριθμού, πολύ χαμηλότερη τιμή από το εάν παρήγαγε το ίδιο μια βιοτεχνία. Από την άλλη υπάρχουν βιοτεχνίες που έχουν παραπλήσια «γραμμή παραγωγής» και παράγουν εξαιρετικά και καλύτερα πολλές φορές προϊόντα, αλλά σε ...δυσβάσταχτες για τους πολλούς, τις περισσότερες φορές, τιμές, αλλά και χαϊεντάδικες βιοτεχνίες που πωλούν σε τιμές διαμερίσματος φύκια για μεταξωτές κορδέλες, κάτι το οποίο ποτέ δεν θα κάνει μια εταιρεία του εκτοπίσματος της Denon... Και επί του προκειμένου παίζει ο Denon PMA3000NE ή δεν παίζει; Τα λοιπά είναι αδιάφορα...
Οχι, δεν καταλαβες τιποτα!
Ειναι πολυ απλο αυτο που λεω και συμβαινει κατα κορον στα καταναλωτικα προιοντα.
Η Ντενον και η καθε Ντενον σχεδιαζει στα εργαστηρια της προιοντα που περνανε απο διαφορες φασεις και στο τελος προκρινονται καποια απο αυτα.
Θα μπορουσε για παραδειγμα να εχουν φτιαχτει 3 ή περισσοτερες εκδοσεις του ιδιου προιοντος με μονη διαφορα το ντακ τσιπ.
Στη συνεχεια αυτα να πηγαν για ακροσαεις απο τους ειδικους και μετα να περασε και απο το τμημα που κοστολογει το προιον.
Εχουμε δηλαδη τη τεχνικη αναφορα του πώς ακούγεται το καθε μηχανημα και ποση περιπου ειναι η διαφορα μεταξυ τους.
Εχουμε και τη κοστολογηση της καθε εκδοχης.
Στη συνεχεια το αρμοδιο τμημα που συγκεντρωνει τις αναφορες, αποφασιζει, αν αξιζει το επιπλεον κοστος ή επειδη οι διαφορες ειναι μικρες και δυσαναλογο το κοστος, να προχωρησει εγκρινοντας αυτο που ειναι πιο φτηνο.
Ποιο ειναι το πιο φτηνο, προφανως αυτο που εχουμε ηδη στις αποθηκες μας.

Εντιτ.
Υπαρχει και αυτο που κανει η απλ κατα κορον, δινει 2 εκδοσεις ενος τηλεφωνου σε ενα χρονο.
Ενω θα μπορουσε να δωσει 1, το ''σπαει'' στα δυο για να βγαλει κι αλλες πωλησεις απο τους πορωμενους.
Δινει με το σταγονομετρο τις βελτιωσεις.
Ενα απλο παραδειγμα.

@Λάκης

Ξαναδιάβασε το νήμα από την αρχή γιατί έχεις πολλά κενά και ό,τι απορίες έχεις, ρωτάς και σου απαντάμε. Μόνο όταν καταλάβεις τη διαφορά γιατί χρησιμοποιείται τετραπλό DAC chip, θα μπορέσεις να δεις φως. Για την ώρα δεν έχεις καταλάβει ακόμα.

Το έχουμε γράψει πολλές φορές. Έχει να κάνει με το επίπεδο δειγματοληψίας πριν τα DAC και την εξέλιξη με μικρά βήματα σε σχέση με πριν.

Αν δεν βγάλεις από το μυαλό σου ότι εδώ δεν πρόκειται για κινεζιάρικη μονταδοριά, δεν πρόκειται να καταλάβεις.

• Haha
Τα οποια ενας Κινεζος δεν προκειται να τα αγορασει γιατι αμα δεις, εχει ''βρωμισει'' ο τοπος απο κινεζικα με τουμπανα χαρακτηριστικα.
Ολοι οι Κινεζοι αρπαζουν στην κυριολεξια ο,τι καινουριο κυκλοφορήσει για να δωσουν πρωτοι τη νεα τεχνολογια, γιατι οταν αναλαβουν οι μεγαλοι παικτες θα ειναι αργα γι' αυτους(για τους Κινεζους).
Δεν μας ειπες ομως και τη τιμη των νεοτερων τσιπ.

@Λάκης

Ξαναδιάβασε το νήμα από την αρχή γιατί έχεις πολλά κενά και ό,τι απορίες έχεις, ρωτάς και σου απαντάμε. Μόνο όταν καταλάβεις τη διαφορά γιατί χρησιμοποιείται τετραπλό DAC chip, θα μπορέσεις να δεις φως. Για την ώρα δεν έχεις καταλάβει ακόμα.

Το έχουμε γράψει πολλές φορές. Έχει να κάνει με το επίπεδο δειγματοληψίας πριν τα DAC και την εξέλιξη με μικρά βήματα σε σχέση με πριν.

Αν δεν βγάλεις από το μυαλό σου ότι εδώ δεν πρόκειται για κινεζιάρικη μονταδοριά, δεν πρόκειται να καταλάβεις.
Τετραπλο τσιπ 9038 ή 9039 δεν μπορει να υπαρξει;

Τετραπλο τσιπ 9038 ή 9039 δεν μπορει να υπαρξει;

Να μας το υποδείξεις σε ενισχυτή ολοκληρωμένο αυτής της κατηγορίας.

Κι εγώ μπορεί να λέω ότι αν η γιαγιά μου είχε ρουλεμάν θα ήταν πατίνι, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι γίνεται.

Εάν δεν μας δείξεις λοιπόν με παράδειγμα αυτό που λες, δεν μας λες τίποτε.

Να μας το υποδείξεις σε ενισχυτή ολοκληρωμένο αυτής της κατηγορίας.

Κι εγώ μπορεί να λέω ότι αν η γιαγιά μου είχε ρουλεμάν θα ήταν πατίνι, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι γίνεται.

Εάν δεν μας δείξεις λοιπόν με παράδειγμα αυτό που λες, δεν μας λες τίποτε.
Απαντησε σε αυτο που ρωτησα και ασε τον καλαματιανο.
Σου εχω κανει δυο ερωτησεις.
Υπαρχει περιπτωση στο μελλον η Ντενον να χρησιμοποιησει νεοτερα ντακ τσιπ;
Γιατι, βασει των λεγομενων σου, δεν προκειται να το κανει, προκυπτει εμμεσα και οχι αμεσα απο ολα αυτα που εχεις υποστηριξει μεχρι στιγμης.
Και επισης, δεν μπορει να γινει υλοποιηση με τετραπλο 9028, 9038 ή 9039 ναι ή οχι;

Απαντησε σε αυτο που ρωτησα και ασε τον καλαματιανο.
Σου εχω κανει δυο ερωτησεις.
Υπαρχει περιπτωση στο μελλον η Ντενον να χρησιμοποιησει νεοτερα ντακ τσιπ;
Γιατι, βασει των λεγομενων σου, δεν προκειται να το κανει, προκυπτει εμμεσα και οχι αμεσα απο ολα αυτα που εχεις υποστηριξει μεχρι στιγμης.
Και επισης, δεν μπορει να γινει υλοποιηση με τετραπλο 9028, 9038 ή 9039 ναι ή οχι;

Για όλα αυτά γνωρίζω την απάντηση, όμως όχι, πρώτα θα μου υποδείξεις ενισχυτή αυτής της κατηγορίας με καλύτερο ψηφιοαναλογικό στάδιο και μετά.

Αν δεν απαντήσεις ο μόνος που κάνει ακροβατικά (όχι χορό) είσαι εσύ.

Δείξε μας, αλλιώς δεν έχω και λόγο να ασχολούμαι με haters.

• Haha
Για όλα αυτά γνωρίζω την απάντηση, όμως όχι, πρώτα θα μου υποδείξεις ενισχυτή αυτής της κατηγορίας με καλύτερο ψηφιοαναλογικό στάδιο και μετά.

Αν δεν απαντήσεις ο μόνος που κάνει ακροβατικά (όχι χορό) είσαι εσύ.

Δείξε μας, αλλιώς δεν έχω και λόγο να ασχολούμαι με haters.
Σου εχω απαντησει πιο πισω, κατσε και διαβασε, δε θα παιζουμε τη κολοκυθια επειδη εισαι 10 χρονων και δεν μπορεις ποτε σου να παραδεχτεις οτι εχεις κανει λαθος.

Σου εχω απαντησει πιο πισω, κατσε και διαβασε, δε θα παιζουμε τη κολοκυθια επειδη εισαι 10 χρονων και δεν μπορεις ποτε σου να παραδεχτεις οτι εχεις κανει λαθος.

Υπέδειξες ενισχυτή αυτής της κατηγορίας με καλύτερο ψηφιοαναλογικό στάδιο δηλαδή; :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:

Έλα εντάξει καταλαβαίνω. Όταν αρχίζουν τα ψέμματα έχουν ζορίσει τα πράματα.

Τίποτε δεν έχεις καταλάβει και εξακολουθείς ακόμα να μην καταλαβαίνεις. Δεν περιμένω φυσικά απάντηση γιατί πολύ απλά ΔΕΝ θα βρεις σε αυτή την κατηγορία τίποτε καλύτερο σε ολοκληρωμένο ενισχυτή. Τώρα το τι μπορεί να ονειρεύεσαι είναι εντελώς άσχετο με την πραγματικότητα και εμπίπτει όπως είπα πριν στο αν η γιαγιά μου είχε ρουλεμάν.

Απλά δεν ξέρεις καν να διαβάσεις το προϊόν, πολύ απλά γιατί δεν έχεις εικόνα της θέσης του σε σχέση με το τι υπάρχει γύρω του. Συνηθισμένες τυπικές καταστάσεις του στυλ, αυτό το SUV δεν πιάνει μία μπροστά σε μια Porche σε πίστα και διάφορα... .
Άμα ήταν το μόνο κριτήριο ο κωδικός ενός chip στο D/A όλοι θα είχαμε το ίδιο. Έλα όμως που δεν είναι έτσι τα πράματα... .

• Angry
Υπέδειξες ενισχυτή αυτής της κατηγορίας με καλύτερο ψηφιοαναλογικό στάδιο δηλαδή; :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:

Έλα εντάξει καταλαβαίνω. Όταν αρχίζουν τα ψέμματα έχουν ζορίσει τα πράματα.

Τίποτε δεν έχεις καταλάβει και εξακολουθείς ακόμα να μην καταλαβαίνεις. Δεν περιμένω φυσικά απάντηση γιατί πολύ απλά ΔΕΝ θα βρεις σε αυτή την κατηγορία τίποτε καλύτερο σε ολοκληρωμένο ενισχυτή. Τώρα το τι μπορεί να ονειρεύεσαι είναι εντελώς άσχετο με την πραγματικότητα και εμπίπτει όπως είπα πριν στο αν η γιαγιά μου είχε ρουλεμάν.

Απλά δεν ξέρεις καν να διαβάσεις το προϊόν, πολύ απλά γιατί δεν έχεις εικόνα της θέσης του σε σχέση με το τι υπάρχει γύρω του. Συνηθισμένες τυπικές καταστάσεις του στυλ, αυτό το SUV δεν πιάνει μία μπροστά σε μια Porche σε πίστα και διάφορα... .
Άμα ήταν το μόνο κριτήριο ο κωδικός ενός chip στο D/A όλοι θα είχαμε το ίδιο. Έλα όμως που δεν είναι έτσι τα πράματα... .
Συνεχιζεις τη κοροϊδία.
Παρτο αλλη μια φορα γιατι οπως φαινεται δεν τα πιάνεις με τη πρωτη.

Εκανα εγω καποια νυξη οτι, ο συγκεκριμενος ενισχυτης ειναι καλυτερος ή χειροτερος απο καποιον αλλο;
Η συζητηση ειναι γιατι η εταιρεια χρησιμοποιει παλιο ντακ τσιπ, ενω μπορει να βαλει καποιο πιο ''φρεσκο'' και να εχει καλυτερο ηχητικο αποτελεσμα σε σχεση με το ιδιο μηχανημα και οχι με καποιο αλλο.

Συνεχιζεις τη κοροϊδία.
Παρτο αλλη μια φορα γιατι οπως φαινεται δεν τα πιάνεις με τη πρωτη.

Εσύ συγκρίνεις μήλα με πορτοκάλια. Άσε που δεν τα βλέπουμε κι όλας.... :ROFLMAO:

Apples to apples σύγκριση είναι ένας ολοκληρωμένος ενισχυτής της κατηγορίας των 3500€ με έναν άλλον της ίδιας κατηγορίας στο D/A κομμάτι του.

Θα την κάνεις or put your money where your mouth is.