Αν και οπωςσδήποτε θα ακούσω τους παρακάτω ενισχυτές Primare I30, Leema Tucana II & Hegel H100, μήπως μπορείτε αν γνωρίζεται, με λίγα λόγια να περιγράψετε τις διαφορές Naim XS και Naim Supernait πλέον της προφανούς (DAC και ισχύς)
Supernait...απο τους καλυτερους που εχω ακουσει...και για τα χρηματα που ζηταει..ειναι δωροΑν και οπωςσδήποτε θα ακούσω τους παρακάτω ενισχυτές Primare I30, Leema Tucana II & Hegel H100, μήπως μπορείτε αν γνωρίζεται, με λίγα λόγια να περιγράψετε τις διαφορές Naim XS και Naim Supernait πλέον της προφανούς (DAC και ισχύς)
Αν και οπωςσδήποτε θα ακούσω τους παρακάτω ενισχυτές Primare I30, Leema Tucana II & Hegel H100, μήπως μπορείτε αν γνωρίζεται, με λίγα λόγια να περιγράψετε τις διαφορές Naim XS και Naim Supernait πλέον της προφανούς (DAC και ισχύς)
Αν μερώταγες βέβαια εμένα θα αγόραζα για αυτά τα ηχεία με κλειστά μάτια αυτόν
http://www.luxman.co.jp/global/product/ia_l-505u.html
Πιστέυω οτι είναι ένας απο τους καλύτερους, αν όχι ο καλύτερος στα λευτά σου για αυτά τα ηχεία.
Οι ενισχυτές της Luxman λατρεύουν (και τους λατρεύεις) να παίζουν με αγγλικά ηχεία αυτό μπορώ να το πιστοπιήσω και εγώ και ενα δυο άλλα μέλη του forum.
Χρόνια κάτοχος με Proac D28 έπαιζα με Musical Fidelity και θεωρώ τον απόλυτο συνδιασμό σε αυτή την κατηγορία,για πιό υψηλά έχουν γραφτεί αρκετά για Classe Cap-2100Θα ήθελα την άποψη σας για ενισχυτή έως 4.000 - solidstate κατά προτίμηση - που θα οδηγήσει Proac Studio 140 σε χώρο 35 τ.μ. Για την ώρα παίζουν με Naim XS - συνδιασμός ικανοποιητικός - αλλά νομίζω ότι θέλουν παραπάνω σε ενισχυτιά να ενισχυθούν τόσο σε χαμηλό όσο και σε εικόνα.
Αν μερώταγες βέβαια εμένα θα αγόραζα για αυτά τα ηχεία με κλειστά μάτια αυτόν
http://www.luxman.co.jp/global/product/ia_l-505u.html
Πιστέυω οτι είναι ένας απο τους καλύτερους, αν όχι ο καλύτερος στα λευτά σου για αυτά τα ηχεία.
Οι ενισχυτές της Luxman λατρεύουν (και τους λατρεύεις) να παίζουν με αγγλικά ηχεία αυτό μπορώ να το πιστοπιήσω και εγώ και ενα δυο άλλα μέλη του forum.
Εγώ πάντως, εκτός από όλους τους προτεινόμενους μέχρι τώρα πολύ καλούς ενισχυτές, θα χτύπαγα και έναν Pass INT-30A (πάντα τάξη Α), έτσι για να υπάρχει...
ΥΓ. Το review το έδωσε ο καπετάνιος στα "φρέσκα reviews"
Οπωσδήποτε θα ακούσω και θα αξιολογήσω προσωπικά τον Leema Tucana II καθώς έχει δεχτεί εξαιρετικές κριτικές παράλληλα με Hegel H100 - που και αυτός πρέπει να είναι ένα τίμιο και αξιολόγο μηχάνημα - μιας και αντιπροσωπεύονται από την ίδια αταιρεία. Επίσης θεωρώ ότι πρέπει να αξιολογηθούν και ο Naim Supernait - καθώς ως κάτοχος του XS είμαι εξοικοιωμένος με το ήχο της εταιρείας. Αξίζει βέβαια και μία ακρόαση του Primare I30 ο οποίος λόγω πλήθωρικού σώματος πρέπει να δένει με τα ηχεία μου.
Aν και είναι πολύ τίμιος κατασκευαστικά θα τον σχολίαζα ως ..κάπως "νερόβραστο" για τα ηχεία σου που θέλουν "ερμηνευτές" με ταχύτητα και ενέργεια..
Τελικά υπάρχει ενισχυτής σ' αυτή την κατηγορία τιμης που να παίζει και κλασική και ροκ και jazz εξίσου καλά? Μάλλον δύσκολο.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.