Δε θα μπορουσα να συμφωνησω περισσοτερο!Toν primare -άν αυτό ρωτάς- θα τον συνδύαζα με Audio Physic για ένα ευχάριστο και ισορροπημένο αποτέλεσμα που να μπορεί και να σε συνεπάρει.
Δε θα μπορουσα να συμφωνησω περισσοτερο!Toν primare -άν αυτό ρωτάς- θα τον συνδύαζα με Audio Physic για ένα ευχάριστο και ισορροπημένο αποτέλεσμα που να μπορεί και να σε συνεπάρει.
Πιστευω κατω απο 3 χιλιαρικα οι Ηλεκτρες του Τσακιρίδη δεν εχουν αντιπαλο
Ο μονος λόγος να μην τους αγοράσεις ειναι γιατι δεν θελεις να μπλεξεις με λαμπες, δεν θελεις να βλέπεις λάμπες, θελεις να παρεις ενα εισαγομενο επωνυμο προϊόν.
Οποιος εχει διαφορετική αποψη περι ηχητικής αποδοσης....μπορουμε να τα ακουσουμε
Θα ηταν τεραστια χαρα μου να βρω κατι καλύτερο σε αυτα τα χρηματα
να παιζει τα παντα και να οδηγεί τα παντα
O jadis orchestra reference δε νομίζω ότι επαρκεί η ισχύς του για να οδηγήσει σωστά τα Proac. Κάτι σε τρανζίστορ καλύτερα με ουδέτερο ήχο.
π.χ. Hegel H100
Καλημέρα.Προτείνω τον καινούριο ολοκληρωμέωΕίμαι κι εγώ σε αναζήτηση ενισχυτη για τα studio 140 mkII αλλά το budget μου φτάνει έως 2200. Έχω βρει μεταχειρισμένο και σκεφτόμουν τον jadis orchestra reference αλλά δεν τον έχω ακούσει με τα ηχεία μου. Η άλλη λυση, είναι ένα weiss minerva που απόκτησα σήμερα, να χρησημοποιηθεί ως προενισχυτής και να ψάξω για τελικό. Για πείτε γνώμες.
Καλημέρα.Προτείνω τον καινούριο ολοκληρωμέω
νο της AUDIO RESEARCH τρανζιστοράτος με γεμάτο κ μεγάλο ήχο που δένει με αγγλικά ηχεία.:violent-smiley-030:
Καλημέρα.Προσωπικά όταν προτείνω κάτι ούτε το βγάζω από τη φαντασία μου,ούτε το διάβασα,ούτε είναι κάτι από τα όνειρά μου.Από το 87 ζω και ακούω συστήματα σε εκθέσεις κ καταστήματα στο εξωτερικό(2-3 μήνες το χρόνο),μπορεί να μην έχω τα συστήματα των συμφορουμιτών μας,αλλά συμβιώνω με 5 διαφορετικά,αγορασμένα από τα πρώτα χρόνια των αναζητήσεών μου μέχρι το μνημόνιο...Εχω την άποψη ότι αυτού του είδους η ερώτηση πρέπει να τίθεται διαφορετικά δλδ "ποιός έχει τα τάδε ηχεία και με τι τα ακούει; και ακόμα καλλίτερα όλη την συμβίωση με τα συγκεκριμένα ηχεία.". Ουτωσόστε ο ερωτών να πάρει απάντηση απο πρώτο και έμπειρο χέρι που ζεί ή έζησε κάμποσο μαζί τους. Ετσι τώρα ο καθένας μπαίνει απαντάει σύμφωνα με αυτό που αντιπροσωπεύει ή κατέχει ή φαντάζεται ότι ταιριάζει ή θαυμάζει και διακατέχεται απο κρυφό πόθο και τελικά μαζεύεται μια λίστα με όλα τα πιθανά και απίθανα μηχανήματα της αγοράς. Για να πάρει ο άνθρωπος την βοήθεια που χρειάζεται πρέπει να του προταθούν κάποια μηχανήματα απο τους γνώστες του ηχείου και όχι απο τον οποιοδήποτε που ναι μεν έχει καλή διάθεση να βοηθήσει αλλά απο ότι διάβασε και φαντάζεται.ΙΜΗΟ
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.