- 27 February 2011
- 35
εσυ με τι τα οδηγουσες φιλε μου?????
εμεινες ικανοποιημενος????
Εχει....αλλα το εχω προσεξει να ειναι σωστο.....
Εκανα και τεστ εχοντας το στο mm ολα ηταν καλα...στο mc ολα ηταν μουντα οποτε......δεν ειναι αυτο......(εγω εχω ΜΜ στα 2.5 mv)
οσο για την ζημια ....εχεις καποια αποψη........????
Αν ομως για λιγο καιρο παιζω με το phono του Xtz κοντα ή στο οριο θα ειναι προβλημα πιστευεις???δηλαδη εννοω θα κανω ζημια στα ηχεια ή στον ενισχυτη....??
αν θα κανω ζημια παιζοντας τον ενισχυτη στο τερμα?
τελικως αγοραστηκε ΧΤΖ...........
Τα συγκεκριμένα ηχεία για να κελαηδήσουν θέλουν γκάζι από ρεύμα.σε ευχαριστω πολυ φιλε μου........και εσενα για την βοηθεια....
Λοιπον παιδια,καταφερα να ακουσω σπιτι μου τον XTZ και τον creek....διπλα διπλα......
Και κατ' εμε ο XTZ καθε πρωι τρωει και απο εναν evo 2,κοινως.... τον εκανε πρωινο.......
Οποτε ειμαι πολυ κοντα στην αγορα του σουηδικου τανκ.....αλλα....κατι με προβληματιζει....και εδω θα ηθελα τα φωτα σας.....
Ο ενισχυτης προοριζεται για πικαπ κυριως.....ωραια?
με το σι ντι τα καταφερνε μια χαρα απο θεμα εντασης,αλλα στην εισοδο του phono χρειαζοταν να φτανω στο οριο(!) του ενισχυτη για να ακουσω δυνατα.....
Δεν λεω,βαραγε καλα....αλλα αν θελησω ενα τικ ακομα δεν θα το εχω....
Τι λετε????
(σημειοταιον πως ο γερο-kenwood του πατερα μου με τα 40 wattακια του, εξανεμισε τα 110 watt του XTZ στο phono, απο θεμα εντασης μιλαω και μονο)
Τα συγκεκριμένα ηχεία για να κελαηδήσουν θέλουν γκάζι από ρεύμα.
Στα 2 περίπου χρόνια που τα κατέχω τα έχω στήσει με 3 διαφορετικούς ενισχυτές.
Θα είχε ενδιαφέρον να μας πεις την άποψή σου για αυτούς τους 8-9 μήνες
συμβίωσης που έχεις με τον ενισχυτή.
και εσυ φιλε μου , εαν εχεις την καλοσυνη να μας πεις εντυπωσεις για τους ενισχυτες με τους οποιους τα εχεις δουλεψει...........
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.